D
Deleted member 312196
SDN Okuru
Öyle ama 
Başarıya ulaşmak için işin tekniğini bilmek lazım.
Abi sarjda telefonu 2 3 defa kullandim pil her turlu dayanikli yani kolay kolay ölmüyor haberiniz olsunValla ekran koruyucu muhabbetinden sıkılan arkadaşlar söylesin ne konuşalım fıkra ankatalım mı. Yahu burası bu konular handikaplar konuşulsun diye açıldı. Bariz bir şekilde note 5 ekranı kenarda görülmeyen bir eğime sahip bundan sebep de cam koruyucularda kenarlarda yapışmayan yer kalıyor. İnsanlar bu sorunu bilmeli. Çünkü bu Türkiye cihazlara özgü bir sorunda olabilir. İnternette tam oturmuş koruyuculara ait videolar var.
Sanırım sizlerden birise pil olayından şikayetçiydi, ama bizde pil sorunh olmamasına rağmen sizin mesajlarınıza laf etmedik. Valla bana düşmez ama hoşnut olmayan konudan aboneliğini kaldırır olur biter.
Sıkıntı toz olsa yine iyi. Jelatin leke yapıyor sıkıntı oradaÖyle ama
Hayır bu Nalet olası ipg.[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION]
Normal jelatin mi?
Bundan sonra bir jelatini 25 TL den fazla para vereceğimi hiç sanmıyorum artık.Malzeme kalitesinden dolayi leke yapiyor olabilir. Baska markanin modellerini denemek lazim.
Lazzz dogum gunun ne zaman gondereyim sana bir spigenBundan sonra bir jelatini 25 TL den fazla para vereceğimi hiç sanmıyorum artık.
14 Şubat ama bu lafı duyunca şimdi kutlamaya karar verdik [emoji12]Lazzz dogum gunun ne zaman gondereyim sana bir spigen
Hahaha14 Şubat ama bu lafı duyunca şimdi kutlamaya karar verdik [emoji12]
Çok makbule geçer ama o zamana kadar note 5 kullanmaya devam edermiyim bilmiyorumHahaha) 14 subat
sevgilim yok bari sana alayim hediye
![]()
Arada toplu veriyor bende de oluyor uygulamadan kaynakli sanirsamKonuyla ilgisi yok ama tapatalkla telden bu konuya üyeyim her mesajda bildirim gelmiyor. Neden olabilir. Bildirimde açık.
Etmezsin s7 edge bomba geliyorÇok makbule geçer ama o zamana kadar note 5 kullanmaya devam edermiyim bilmiyorum![]()
S serisini almayacağım artık.Etmezsin s7 edge bomba geliyor![]()
Sen bilirsin ama bence s6 da o on yargi kirildiS serisini almayacağım artık.
S6 edge aldım 1 hafta kullandım sattım o kadar ısınıyor du ki elde tutamıyordum.Sen bilirsin ama bence s6 da o on yargi kirildi![]()
S6 edge aldım 1 hafta kullandım sattım o kadar ısınıyor du ki elde tutamıyordum.
Yok daha kötü olur elden çabuk kayar bu seferde.erzurum,kutuplarda sorunsuz kullanılır demek ki...
Oyle ama şuan problem yokmusS6 edge aldım 1 hafta kullandım sattım o kadar ısınıyor du ki elde tutamıyordum.
Samsung Switch programını indir ve yedeğini rahatça al.telefonu sıfırlicam yedeklemek için ne yapmam lazim
Samsung Switch programını indir ve yedeğini rahatça al.
Bilgisayarina indirip yedekleyeceksinbu program verileri başka bi cihaza gönderme değilmi nasıl yedeklicem
Bilgisayarina indirip yedekleyeceksin
Ilk once fabrika ayarlari sonra hard reset sonra wipe cache on bellek temizleme yapcihazı fabrika ayarlarindan mi sifirlamalıyım yoksa hard reset mi atayim kapalıyken
Ilk once fabrika ayarlari sonra hard reset sonra wipe cache on bellek temizleme yap