Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Öyle ama :)

Başarıya ulaşmak için işin tekniğini bilmek lazım.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Valla ekran koruyucu muhabbetinden sıkılan arkadaşlar söylesin ne konuşalım fıkra ankatalım mı. Yahu burası bu konular handikaplar konuşulsun diye açıldı. Bariz bir şekilde note 5 ekranı kenarda görülmeyen bir eğime sahip bundan sebep de cam koruyucularda kenarlarda yapışmayan yer kalıyor. İnsanlar bu sorunu bilmeli. Çünkü bu Türkiye cihazlara özgü bir sorunda olabilir. İnternette tam oturmuş koruyuculara ait videolar var.
Sanırım sizlerden birise pil olayından şikayetçiydi, ama bizde pil sorunh olmamasına rağmen sizin mesajlarınıza laf etmedik. Valla bana düşmez ama hoşnut olmayan konudan aboneliğini kaldırır olur biter.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Valla ekran koruyucu muhabbetinden sıkılan arkadaşlar söylesin ne konuşalım fıkra ankatalım mı. Yahu burası bu konular handikaplar konuşulsun diye açıldı. Bariz bir şekilde note 5 ekranı kenarda görülmeyen bir eğime sahip bundan sebep de cam koruyucularda kenarlarda yapışmayan yer kalıyor. İnsanlar bu sorunu bilmeli. Çünkü bu Türkiye cihazlara özgü bir sorunda olabilir. İnternette tam oturmuş koruyuculara ait videolar var.
Sanırım sizlerden birise pil olayından şikayetçiydi, ama bizde pil sorunh olmamasına rağmen sizin mesajlarınıza laf etmedik. Valla bana düşmez ama hoşnut olmayan konudan aboneliğini kaldırır olur biter.
Abi sarjda telefonu 2 3 defa kullandim pil her turlu dayanikli yani kolay kolay ölmüyor haberiniz olsun:)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Malzeme kalitesinden dolayi leke yapiyor olabilir. Baska markanin modellerini denemek lazim.

mackali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuyla ilgisi yok ama tapatalkla telden bu konuya üyeyim her mesajda bildirim gelmiyor. Neden olabilir. Bildirimde açık.

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
telefonu sıfırlicam yedeklemek için ne yapmam lazim

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
cihazı fabrika ayarlarindan mi sifirlamalıyım yoksa hard reset mi atayim kapalıyken

SercanBaydar09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ah ulan note5.Kodaman telefon diye almak istemedim,aklımın ucundan bile geçmiyordu o yuzden. S6 almıştım. Şu aralar keşke alsaydım diyorum..Canım sıkıldıkça incelemelere bakıyorum :DD