• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Jelatinleri ekrana göre ayarlamışlar yandaki çerçeveler açık kalıyor

Benim note 5 de ekran kenarlarında da 2 şer mm camın yapışmadığı alan kalıyor. Jelatinlerde değilsede cam koruyucularda bu tarz bir sorun var.

Benim aldigim jelatinde basta öyleydi sonra gidip tamamini kaplayan jelatin aldim.

[MENTION=437400]TheFame[/MENTION] Kusura bakma telefondan telefona aktarana kadar bayagi zaman kaybettim.

https://sendvid.com/i1hnp11g

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Üyelik istemeyen Türkce site bulamadim, bu yüzden yabanci siteye yükledim.

Ben teknosadan 50 tlye almıştım ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum,orda taktirdim.Herhangi bir algılama problemı de yok,memnunum ben

Ben teknosadan 50 tlye almıştım ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum,orda taktirdim.Herhangi bir algılama problemı de yok,memnunum ben
On tarafta açıklık var mı yapısmayan kenar filan ve arka tarafı komple kapatıyor mu ? Malzemesi nasıl yumuşak mi cam gibi sert mi ?

Tam 4 tane cam ekran koruyucu denettim 4 dündede tüm kenarlarda hava boşluğu kaldı note5 lerde %90 böyle oluyormuş

Arkadaşlar ekran koruyucudan farklı bir konu konuşulmayacak mı bu forumda 😂😂

Sanırım ekran koruyucu için özel başlık açılsa iyi olacak haklısınız.

Tamam bir kişi desinki ben hatasız bir şekilde cam koruyucu taktırdım daha sormayacam😊

Her işin bir raconu vardır.

Size bir tüyo vereyim. Jelatini yapıştıracağınız zaman banyoda yapıştırın, çünkü banyoda daha az toz bulunduğundan dolayı ekranda baloncuk oluşmaz.

Jelatini kaplamasından tamamen sökmeyin. Üst kısmını yapıştırdıktan sonra geri kalan kaplamayı çıkarıp jelatini yapıştırın.

Her işin bir raconu vardır.

Size bir tüyo vereyim. Jelatini yapıştıracağınız zaman banyoda yapıştırın, çünkü banyoda daha az toz bulunduğundan dolayı ekranda baloncuk oluşmaz.

Jelatini kaplamasından tamamen sökmeyin. Üst kısmını yapıştırdıktan sonra geri kalan kaplamayı çıkarıp jelatini yapıştırın.
Varya her isin raconu vardir dediginde.. buyuksun baba diyesim geldi hahah:)