Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Jelatinleri ekrana göre ayarlamışlar yandaki çerçeveler açık kalıyor

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Benim note 5 de ekran kenarlarında da 2 şer mm camın yapışmadığı alan kalıyor. Jelatinlerde değilsede cam koruyucularda bu tarz bir sorun var.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Benim aldigim jelatinde basta öyleydi sonra gidip tamamini kaplayan jelatin aldim.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=437400]TheFame[/MENTION] Kusura bakma telefondan telefona aktarana kadar bayagi zaman kaybettim.

https://sendvid.com/i1hnp11g

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Üyelik istemeyen Türkce site bulamadim, bu yüzden yabanci siteye yükledim.

verb1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ben teknosadan 50 tlye almıştım ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum,orda taktirdim.Herhangi bir algılama problemı de yok,memnunum ben

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ben teknosadan 50 tlye almıştım ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum,orda taktirdim.Herhangi bir algılama problemı de yok,memnunum ben
On tarafta açıklık var mı yapısmayan kenar filan ve arka tarafı komple kapatıyor mu ? Malzemesi nasıl yumuşak mi cam gibi sert mi ?

mackali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tam 4 tane cam ekran koruyucu denettim 4 dündede tüm kenarlarda hava boşluğu kaldı note5 lerde %90 böyle oluyormuş

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Arkadaşlar ekran koruyucudan farklı bir konu konuşulmayacak mı bu forumda 😂😂

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Sanırım ekran koruyucu için özel başlık açılsa iyi olacak haklısınız.

mackali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam bir kişi desinki ben hatasız bir şekilde cam koruyucu taktırdım daha sormayacam😊

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Her işin bir raconu vardır.

Size bir tüyo vereyim. Jelatini yapıştıracağınız zaman banyoda yapıştırın, çünkü banyoda daha az toz bulunduğundan dolayı ekranda baloncuk oluşmaz.

Jelatini kaplamasından tamamen sökmeyin. Üst kısmını yapıştırdıktan sonra geri kalan kaplamayı çıkarıp jelatini yapıştırın.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Her işin bir raconu vardır.

Size bir tüyo vereyim. Jelatini yapıştıracağınız zaman banyoda yapıştırın, çünkü banyoda daha az toz bulunduğundan dolayı ekranda baloncuk oluşmaz.

Jelatini kaplamasından tamamen sökmeyin. Üst kısmını yapıştırdıktan sonra geri kalan kaplamayı çıkarıp jelatini yapıştırın.
Varya her isin raconu vardir dediginde.. buyuksun baba diyesim geldi hahah:)