Arka tarafta sorun varmı peki öndeki gibi ?Evet hiç hoş durmuyor.
Jelatinlerde yok mu bu sorunBenim note 5 de ekran kenarlarında da 2 şer mm camın yapışmadığı alan kalıyor. Jelatinlerde değilsede cam koruyucularda bu tarz bir sorun var.
ss atmanız mümkünmü acabaBenim aldigim jelatinde basta öyleydi sonra gidip tamamini kaplayan jelatin aldim.
ss atmanız mümkünmü acaba
Yok diye bilşyorum. Cam sert okduğu için o kısımlarda yapışmadan kalıyor jelatin fit kapatıyor ekranıJelatinlerde yok mu bu sorun
Kırılmaz mi ? Normal mi?Benim aldigim jelatinde basta öyleydi sonra gidip tamamini kaplayan jelatin aldim.
Arka tarafı tam kaplıyor ama ürün dandik leke yapıyor. Asla ipg koruyucu önermem.Arka tarafta sorun varmı peki öndeki gibi ?
Kalmışız kullanacağım için normal jelatin biraz riskli ama en son çare öyle yapacağım.[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION]
Normal jelatin hocam.
On tarafta açıklık var mı yapısmayan kenar filan ve arka tarafı komple kapatıyor mu ? Malzemesi nasıl yumuşak mi cam gibi sert mi ?Ben teknosadan 50 tlye almıştım ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum,orda taktirdim.Herhangi bir algılama problemı de yok,memnunum ben
Normal ekran koruyucu yoksa bi ozelligi felan varmi?Tam 4 tane cam ekran koruyucu denettim 4 dündede tüm kenarlarda hava boşluğu kaldı note5 lerde %90 böyle oluyormuş
Cam olanı işte. Deli oldum 4 taneden bir tanesi olmazmıNormal ekran koruyucu yoksa bi ozelligi felan varmi?
HahahahArkadaşlar ekran koruyucudan farklı bir konu konuşulmayacak mı bu forumda 😂😂
Kimin ne sorunu var da konuşulmadı ? Şuan çoğu kişi bu sorundan muzdarip olduğu için konuşuluyor.Arkadaşlar ekran koruyucudan farklı bir konu konuşulmayacak mı bu forumda 😂😂
Koruyucu takmiyorum hahahahaTamam bir kişi desinki ben hatasız bir şekilde cam koruyucu taktırdım daha sormayacam😊
Aslında gerçekten takmamak lazım. Canımı daha fazla sıkarsa çıkartıp atacağımKoruyucu takmiyorum hahahaha
Gerginlik dağılsin![]()
Keyfin bilirAslında gerçekten takmamak lazım. Canımı daha fazla sıkarsa çıkartıp atacağım
Varya her isin raconu vardir dediginde.. buyuksun baba diyesim geldi hahahHer işin bir raconu vardır.
Size bir tüyo vereyim. Jelatini yapıştıracağınız zaman banyoda yapıştırın, çünkü banyoda daha az toz bulunduğundan dolayı ekranda baloncuk oluşmaz.
Jelatini kaplamasından tamamen sökmeyin. Üst kısmını yapıştırdıktan sonra geri kalan kaplamayı çıkarıp jelatini yapıştırın.