Kardeşim öncelikle sakin ol ve dinle bu Fifa 16 ya sahip olan kişilerin yani P4 te pc de falan kullanacağı bir uygulama. Hadi bunu bilmiyordun sence fifa 16 30 mb olurmu hiç düşündunmu .Peki fifa16 nin linkini at bakalım.
Kardeşim öncelikle sakin ol ve dinle bu Fifa 16 ya sahip olan kişilerin yani P4 te pc de falan kullanacağı bir uygulama. Hadi bunu bilmiyordun sence fifa 16 30 mb olurmu hiç düşündunmu .Peki fifa16 nin linkini at bakalım.
Sana da gerekli cevabı üstte verdimfifa 16 değil mi? yazıyor ya! fifa31 değil ki...
Hocam sizde sakın olun lütfen. Mağazada orijinal oyunun linkini atarmisiniz şahsen ben bulamadımKardeşim öncelikle sakin ol ve dinle bu Fifa 16 ya sahip olan kişilerin yani P4 te pc de falan kullanacağı bir uygulama. Hadi bunu bilmiyordun sence fifa 16 30 mb olurmu hiç düşündunmu .
Ekli dosyayı görüntüle 14258Peki fifa16 nin linkini at bakalım.
Oyun bendede gözükmüyor internetten APK indirebilirsiniz zaten telefonunuza play stored link atılması gibi bişey yok.Hocam sizde sakın olun lütfen. Mağazada orijinal oyunun linkini atarmisiniz şahsen ben bulamadım
1.si sakinim merakimdan dedim sana,Kardeşim öncelikle sakin ol ve dinle bu Fifa 16 ya sahip olan kişilerin yani P4 te pc de falan kullanacağı bir uygulama. Hadi bunu bilmiyordun sence fifa 16 30 mb olurmu hiç düşündunmu .
Android de yeniyim pek bilgim yok o konularda nasıl oluyor birşey diyemem.Oyun bendede gözükmüyor internetten APK indirebilirsiniz zaten telefonunuza play stored link atılması gibi bişey yok.
Bende yeni öğreniyorum bunları. Bilgiler için teşekkürler Lazzz1.si sakinim merakimdan dedim sana,
2.Google play de apk büyüklük sınırını var bilmiyorsun sanırım. Apk kurulduktan sonra oyunun dosyalarını sevrerden download yapıyor.
3.pc ve ps4 te fifa sahibi olanlar zaten mobil cihazda fifa16 oynuyor başka türlü fifa 16 olduğunu bilmiyorum eğer varsa link at dedim merak ettim.
Sorunuuzu anladım musait zamanında ilgilenecegim özel olarak mesaj atinAndroid de yeniyim pek bilgim yok o konularda nasıl oluyor birşey diyemem.
Benim bir sorunum yok oyunu soran arkadaş ben değilim?Sorunuuzu anladım musait zamanında ilgilenecegim özel olarak mesaj atin
Benimki uyumlu diyo s3 mininote 5 e fifa 16 inmiyor mu cihazınız uyumlu degil diyo
obb/data nedemek bilmiyormBakın play store işe alakalı bir sorun muş hatta başlık bile açılmış. Kurulumda anlatılmış FIFA 16 Ultimate Team'in Android Versiyonundaki Yükleme Sorunu Çözüldü! - OYUN
Hafız kafayı sıyırdım bu telefon mevzusuna.Hayal kurma %10 yansimaz bence 2000 tl altına gelmez bence.
Ancak benim kanaatim git al note 5 bu kadar düşünme![]()
Telefon guzel al pisman olmazsinHafız kafayı sıyırdım bu telefon mevzusuna.
Telefonda kullanılan Corning Gorilla glass 4 cam kaç dereceye kadar ısıtılmış, ne kadar mukavemete dayanıklı, Telefonun 4g'de desteklediği bant genişliklerini hangi operatör aldı v.s.
Oralara girdim bak :blink:
Note5 i al derimHafız kafayı sıyırdım bu telefon mevzusuna.
Telefonda kullanılan Corning Gorilla glass 4 cam kaç dereceye kadar ısıtılmış, ne kadar mukavemete dayanıklı, Telefonun 4g'de desteklediği bant genişliklerini hangi operatör aldı v.s.
Oralara girdim bak :blink:
Aliyor musun almiyorsan darilirimEyvallah beyler tavsiyeler için
Silver tabiki konu kapanmistir baska cevap almabisey sorucam. yeni bi note 5 alcak olsaniz siyah mi silver mi alirsiniz? iki seceneginiz war sadece
bnde gold istiyodum. bulamadgm icin mecbur silver aldm. ama siyah mi alsaydm diye dusunuyodm.. fikir almak istedm. saolasn. icimi rahatlattinSilver tabiki konu kapanmistir baska cevap almasilver net net.
Silver fotosunu atabilir misinbnde gold istiyodum. bulamadgm icin mecbur silver aldm. ama siyah mi alsaydm diye dusunuyodm.. fikir almak istedm. saolasn. icimi rahatlattin![]()
On numara silver ve gold en guzel renkler telefonda ama bir erkek olarak iphone rose gold da guzel
beyazi cok basit durmus. cam oldugu bile belli degildi. gold olmaynca bunu aldm bendeOn numara silver ve gold en guzel renkler telefonda ama bir erkek olarak iphone rose gold da guzel![]()