baadereser
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 31
Evet ven hızlıya alabilmek için 4_5 kez çıkar tak yapıyorum. sanırım şarj aletiyle alakalı
Bu hafta servise bir götüreyim bakalım ne diyecekler. Note 4 hızlı şarjı adaptörü ile tek seferde hızlı şarja geçiriyor. Adaptör ve kablo değişim talebinde bulunacağım bakalım neticeyi buradan paylaşacağım.Evet ven hızlıya alabilmek için 4_5 kez çıkar tak yapıyorum. sanırım şarj aletiyle alakalı
Kontrol ettim hocam kablolar temassizlik yok.Lazzz daha öncede yazmıştım usb kabloda temaassızlık varsa kablo şarj yapıyor
Kablo şarjı olarak gözüküyor prizde
tak çıkar dan sonra hızlı ya alıyor.
Hiç kitlenmedi.gene bişi sorcam şimdi biz akıllı telefonlarda kitlenince pili çıkarıp takmaya alıştık bu note 5 te kitlenme kasılma oldumu öylece kalcaz dimi müdahele etme şansımız olmıcak kötü bişi diilmi bu )
Hiç kitlenmedi.
Note 5 ten oldukça memnunum. Ama note 4 klavyesi daha akıcı. Değiştirmeyi düşünmüyorum.Böyle bir sorunum yok laz
Ama hemen sarj aleti degisimi yapiyorlar bilgin olsun.
Problem yok yani
Bu arada memnun musun bir degistirme dusuncen var mi ?
Yada kafani çelen model
Note 4 kullandığım zamanlarda note 4 te hiç kitlenmedivay be o kadar akıcı yani teşekkür ederim.
Note 4 kullandığım zamanlarda note 4 te hiç kitlenmedi
Note 5 ten oldukça memnunum. Ama note 4 klavyesi daha akıcı. Değiştirmeyi düşünmüyorum.
Kardeşim trlefonu tam olarak ne zaman aldın? ben de ilk zamanlar aynı tepkileri aldım telefondan! sonra çoğaldı 5 deneme ( şarj aletini tak çıkar )'den sonra anca görüyor.Hizli sarjda bende sorun yasiyorum olk sefer almiyor teli yeniden baslatiyorum sorun kalmiyorum ama herzaman yapmiyor
Evet. Sorun adaptördür umarım.
İğne mi yaptırıp samsung servisine gideceğim sonucu buraya yazarım
Bende öyle düşünüyorum note 4 kulaklığını değiştirmişlerdi bununda değiştirecektirler.Yenisini verip gonderecekler
Eskiden samsung a olan bir arızayı kabullendirmek o kadar zordu Ki o yüzden arkadaş öyle dediTelefonla allahın ne alakası var ?
Ne amaçla ve neden soruyorsun sen onu söyle.Telefonla allahın ne alakası var ?
Evet eskiden çünkü samsung piyasaya girmemisti yani kendi musteri hizmetleri yoktuEskiden samsung a olan bir arızayı kabullendirmek o kadar zordu Ki o yüzden arkadaş öyle dedi