celalettinaktas
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 34
İnatla Allah yardımcın olsun 😀 bu yüz yüze kısmıda güzel olmuşSıra numaranızı aldık hadi bakalım.
İnatla Allah yardımcın olsun 😀 bu yüz yüze kısmıda güzel olmuşSıra numaranızı aldık hadi bakalım.
Avcılarda ki bu serviste hep yüz yüze yapıyorlar genius bar daki gibi. O yüzden hep buraya getiriyorum.İnatla Allah yardımcın olsun 😀 bu yüz yüze kısmıda güzel olmuş
O kadar profesyonelce değil ama yine de rekabet ederBildiğimiz genius gibi mi, samsung ve bu tarz bir hizmet inanması okadar zor ki
Abartmayalım.Allah genius barda ürün tamir ettirmeyi biz samsung kullanıcılarına nasip etsin . Sayende nurlandım celal
Evlenmeden olmaz kardeşim.Su telefona sahip olmayı çok istiyorum
Evlenmeden olmaz kardeşim.
Sonuç sarj aleti bozuk. Ücretsiz değişim yapılıyor ama şuan parça olmadığı için cihazın serviste kalması gerekiyor dendi. 3-7 gün gibi bir süre ben bırakmadım. Yolum düştüğü zaman girip yenisini ile degistiricem.
Hayır öyle değil. Ürün daha yeni olduğu için yedek parçalar stokta yeteri kadar yokmuş. Sipariş üzerine geliyor onun içinde cihazın serviste kalması gerekiyormuş. Bende bırakmadım. Başka bir zaman yolum düşünce uğrayacağım ürün varsa direk değişim yapılacak.1 hafta sonra uğrar alirsin mis gibi
Hayır öyle değil. Ürün daha yeni olduğu için yedek parçalar stokta yeteri kadar yokmuş. Sipariş üzerine geliyor onun içinde cihazın serviste kalması gerekiyormuş. Bende bırakmadım. Başka bir zaman yolum düşünce uğrayacağım ürün varsa direk değişim yapılacak.
Note5 in ilk partisindeki şarj aletleri bozuk benceAnladim servisler gelişmis artik
Guzel ya yakin zamanda sorunun çözülür
Bende teknosadan aldigim ilk gun sarj aleti bozulmustu gittim yenisini verdiler
Dogru Note 4 inkı kalın.Note 4 un sarj kablosu kalindi diye hatirliyorum Note 5 in incecik heran kopacak gibi
Note5 in ilk partisindeki şarj aletleri bozuk bence
Isınma normal hocam . Hızlı şarjın sonucu olarak ısınma yapıyor .Arkadaşlar birica sorum var size.Telefon şarjdayken bazen ısınma yapıyor. Sizde de aynı sorun var mı? Adaptörden dolayı olabilir mi sizce?
Isınma normal hocam . Hızlı şarjın sonucu olarak ısınma yapıyor .
A7 nin kulaklığını denedim bugün harika bir ses deneyimi yaşadım, M8 kadar olamaz ama Note 5 in ses çıkışı harika, kendi kulaklığı tam çin işkencesi
Benim kulağa cuk oturuyor birde böyle degisik tasarımlı seyleri sevdigim icin ben kullaniyorumO şekil yaptigi kulakligi berbat eski tip standart kulakligi harika 😆