celalettinaktas
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 34
Mutlaka hatalar olacaktır. Lakin 6.0 ile ciddi manada donanım canavarı özelliği azalacak deniliyor.
Mutlaka hatalar olacaktır. Lakin 6.0 ile ciddi manada donanım canavarı özelliği azalacak deniliyor.
Nexuslara gelmeye başlafı sanırım. Aslında deneyimleyen arkadaşlar anlatsa öğreniriz
Arkadaslar selam, sarjda sabaha kadar bekletmek peoblem oluyor mu ? Geceden geceye sarj ediyorum ve sabaha kadar kalmak zorunda kaliyo telefon
Suana kadar neler kullandinCookk memnunum cihazan 😁 Note 5 suana kullandigim en iyi cihaz👍👍
Nokia 3210 6610 iphone 3gsSuana kadar neler kullandin
S4, Nokia 1520,G2, M8 geride daha varda yazmiyorum M8 den de memundum ama gunu kurtarmiyordu batarya cok iyi degildi, Spen cok işimi göruyor, sadece kulakliklar berbat yeni bir kulaklik alana kadar idare edicem ama ne bas ne tiz bu kadar berbat yapilmaz kulaklikSuana kadar neler kullandin
Sende androidcisin iphone yok kullandiklarin arasinda hiçS4, Nokia 1520,G2, M8 geride daha varda yazmiyorum M8 den de memundum ama gunu kurtarmiyordu batarya cok iyi degildi, Spen cok işimi göruyor, sadece kulakliklar berbat yeni bir kulaklik alana kadar idare edicem ama ne bas ne tiz bu kadar berbat yapilmaz kulaklik
Aynen hic kullanmadim Allah'ta nasip etmesinSende androidcisin iphone yok kullandiklarin arasinda hiç
Bende de yok xperia s note 3 neo ve note 5
İp 5s lgg4 m8 6 plus 6 ve en sonunda note 5 ))
Aynen hic kullanmadim Allah'ta nasip etmesin
Vallahi dusuncelerimi yazdin yok iphone kullanilmaz özgürüm ooohh kafam rahat Note 5 candırBir iphonecunun android dönüşü)
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Sende benim gibisin
Bende kac kere hani dedim denesem mi ama
O arayuzun benı sıkar
Birde iphone alinca yeni telefon alman icin sebep yok hep aynisini gonderiyor piyasaya
Bir ozellik yok abi tamam yazilim onemlide
Hicbir artisi yok hep ayni
Renksiz bir arayiz var zaten
Ekran desen diyorlar cok guzel
Retina ekran hic sevemedim
O soluk gostermesinden nefret ediyorum
Amoled candir
İphone cu demeyelim ya tüm her amiral gemisi ayrı keyif
Kurcalayip Buldugunuz gizli ozellikler felan varmi gencler
Birde Spen ile ekran notu S.S. alirken scroll a tiklayip uzun bir S.S. alabilmek cok isime yariyor
Hadi ya yengeye ayip oldu;(Hahaha iyimis ancak evli mutlu cocukluyum dostum o isime gelmez