baadereser
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 31
Spotify indir oradan dinlediğin müzikleri paylaşabilirsin . Müzisyenlerin emeğine de katkıda bulunmuş olursun .
Bende müzik çıkarda hiçbir problem yok. En fazla 1 saat kullanmıştırım zaten fazla kullanmadığım için o problem bana denk gelmemiş olabilir. Bence sen yedek alıp cihazı sıfırla.Muzik calarda sorun yasayan var mi gençler? Muzigin ortasinda kapaniyor, muzigin basinda tekrar basa aliyor ayarlarda fazla bisey yok ama cozum getiremedim bi turlu
Isınma sorunu benim cihazımda yok. Elde ılıklık hissedersin o da normal bir durum. S6edge ler gibi yanmıyor telefon. Gayet serin. Zaten ısınıyor olsa direk satardım kullanmazdim.senin soruna alakasız olcak ama burdan sorma yolunu bulabildim henüz çok yeniyim burda ama okudukça en aktif ve özenle cevaplayan sizi gördüm teşekkürler ben clash of clans oyunu bağımlısıyım acaba note 5 aldığımda ısınma sorunu aşırı olurmu ? bilginiz varsa cevap rica edicem teşekkürler ...
Aynen, 2 gundur de arayuzde donmalar oluyor sifirlayip deneycegim[emoji6]Bende müzik çıkarda hiçbir problem yok. En fazla 1 saat kullanmıştırım zaten fazla kullanmadığım için o problem bana denk gelmemiş olabilir. Bence sen yedek alıp cihazı sıfırla.
Test ettim bir sorun yokarkadaşlar Spen köşelere yazmıyor 100 telefondan 90 nı böyle ben değişime verdim değişecek inşallah *#0*# spen test 1. sıradaki olan lütfen sizde test edin servis deseniz ilgisiz alakasız turkiyedeki butun telefonlar bozuk bence ama samsung korea nasıl ulaşacağız bilmiyorum samsung turkiyede cok alakasız konuya
teşekkürler tabikide ısınma muhakkak olcak ama ben galaxy s3 kullanıyorum hala artık yanıyo telefon elimde bi süre sonra tutamıyorum o yüzden sordum acaba note 5 te yanarmı diyeIsınma sorunu benim cihazımda yok. Elde ılıklık hissedersin o da normal bir durum. S6edge ler gibi yanmıyor telefon. Gayet serin. Zaten ısınıyor olsa direk satardım kullanmazdim.
Bundan önce s6edge aldım elimde tutamıyordum o derece yanıyordu 1 hafta kullanmadan sattım. Samsung'un en iyi telefonu note serisi.teşekkürler tabikide ısınma muhakkak olcak ama ben galaxy s3 kullanıyorum hala artık yanıyo telefon elimde bi süre sonra tutamıyorum o yüzden sordum acaba note 5 te yanarmı diye
zahmet olmaz ise bana note 5 in *#0*# ekranını atabilir misiniz ?
Memnunum ama aradaki para farkına değmez. Çünkü note 4 note5 in yaptığı tüm işlemleri çok rahat yapabiliyor. Yanı Note4 te güzeldi Note 5 te. Şansıma note4 cihazım ısı yapmıyordu o zamanlar şimdi note 5 kullanıyorum note 5 te ısı yapmıyor ısıdan şikayetçiler vardı note4'te filan.Note 4 Den Note 5 Geçenler Memnunmusuz Acaba ?
İçinde mıknatıs bulunan bir kılıf kullanıyorsan, mıknatısın manyetik alanı içinde spen çalışmaz.arkadaşlar Spen köşelere yazmıyor 100 telefondan 90 nı böyle ben değişime verdim değişecek inşallah *#0*# spen test 1. sıradaki olan lütfen sizde test edin servis deseniz ilgisiz alakasız turkiyedeki butun telefonlar bozuk bence ama samsung korea nasıl ulaşacağız bilmiyorum samsung turkiyede cok alakasız konuya
Android kitkattan beri o kısım yok. Zaten gerekte yok. Androiddde ram temizlenmez. Çünkü o uygulamalar tekrardan açılacaktır. Rahat rahat kullanın cihazınızı.
Smart Manager adlı Samsung uygulaması ile yapabilirsin.Merhaba arkadaşlar,note 2 den note 5 geçerek note serisi özelinde çağ atladım diyebilirim,cahilliğimi mazur görün de bir sorum olacak. Ram temizleme işlemi nasıl oluyor note 5 de? Alt sağ taraftaki led ekrana tıklayınca tüm programları kapatıyorum da rami özel olarak nasıl temizleriz kanımca orada programları kapatsam bile arkaplanda ram kullanımı oluyor.