Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Spotify indir oradan dinlediğin müzikleri paylaşabilirsin . Müzisyenlerin emeğine de katkıda bulunmuş olursun .

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Muzik calarda sorun yasayan var mi gençler? Muzigin ortasinda kapaniyor, muzigin basinda tekrar basa aliyor ayarlarda fazla bisey yok ama cozum getiremedim bi turlu
Bende müzik çıkarda hiçbir problem yok. En fazla 1 saat kullanmıştırım zaten fazla kullanmadığım için o problem bana denk gelmemiş olabilir. Bence sen yedek alıp cihazı sıfırla.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
senin soruna alakasız olcak ama burdan sorma yolunu bulabildim henüz çok yeniyim burda ama okudukça en aktif ve özenle cevaplayan sizi gördüm teşekkürler :) ben clash of clans oyunu bağımlısıyım acaba note 5 aldığımda ısınma sorunu aşırı olurmu ? bilginiz varsa cevap rica edicem teşekkürler ...
Isınma sorunu benim cihazımda yok. Elde ılıklık hissedersin o da normal bir durum. S6edge ler gibi yanmıyor telefon. Gayet serin. Zaten ısınıyor olsa direk satardım kullanmazdim.

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bende müzik çıkarda hiçbir problem yok. En fazla 1 saat kullanmıştırım zaten fazla kullanmadığım için o problem bana denk gelmemiş olabilir. Bence sen yedek alıp cihazı sıfırla.
Aynen, 2 gundur de arayuzde donmalar oluyor sifirlayip deneycegim[emoji6]

R

rifatcan777

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar bayramdan once note 5 aldım ve 5 gun sonra spen testte ekran köşeleri yazı yazılmıyor ve servise iade ettim yenisi ile değiştirecekler inşallah. lütfen cihazlarınızı test edin butun samsung bayilerinde test ettim 100 telefondan 90 tanesinde köselere kalem gitmiyor Test ekranı *#0*# spen test 1. sıradaki lütfen sizde test edip cihaz değiştirin samsugun beni kazıklamasından bıktım.

rifatcan77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar Spen köşelere yazmıyor 100 telefondan 90 nı böyle ben değişime verdim değişecek inşallah *#0*# spen test 1. sıradaki olan lütfen sizde test edin servis deseniz ilgisiz alakasız turkiyedeki butun telefonlar bozuk bence ama samsung korea nasıl ulaşacağız bilmiyorum samsung turkiyede cok alakasız konuya

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
arkadaşlar Spen köşelere yazmıyor 100 telefondan 90 nı böyle ben değişime verdim değişecek inşallah *#0*# spen test 1. sıradaki olan lütfen sizde test edin servis deseniz ilgisiz alakasız turkiyedeki butun telefonlar bozuk bence ama samsung korea nasıl ulaşacağız bilmiyorum samsung turkiyede cok alakasız konuya
Test ettim bir sorun yok

S

SDN Okuru mar

SDN Okuru
Arkadaslar note 2 kullaniyorm note 4 alacaktm ama 5 cikinca bilemedim hangisini tavsiye edersiniz note 4 mu note 5

kuşkucu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Isınma sorunu benim cihazımda yok. Elde ılıklık hissedersin o da normal bir durum. S6edge ler gibi yanmıyor telefon. Gayet serin. Zaten ısınıyor olsa direk satardım kullanmazdim.
teşekkürler tabikide ısınma muhakkak olcak ama ben galaxy s3 kullanıyorum hala artık yanıyo telefon elimde bi süre sonra tutamıyorum o yüzden sordum acaba note 5 te yanarmı diye :)

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Ekran kenarlarında hava yapmadan tam oturan cam varmı marka söykeyebilirmisiniz.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
teşekkürler tabikide ısınma muhakkak olcak ama ben galaxy s3 kullanıyorum hala artık yanıyo telefon elimde bi süre sonra tutamıyorum o yüzden sordum acaba note 5 te yanarmı diye :)
Bundan önce s6edge aldım elimde tutamıyordum o derece yanıyordu 1 hafta kullanmadan sattım. Samsung'un en iyi telefonu note serisi.

rifatcan77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zahmet olmaz ise bana note 5 in *#0*# ekranını atabilir misiniz ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
zahmet olmaz ise bana note 5 in *#0*# ekranını atabilir misiniz ?
6afd11908d34302f35e40bf7956642d8.jpg

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Note 4 Den Note 5 Geçenler Memnunmusuz Acaba ?
Memnunum ama aradaki para farkına değmez. Çünkü note 4 note5 in yaptığı tüm işlemleri çok rahat yapabiliyor. Yanı Note4 te güzeldi Note 5 te. Şansıma note4 cihazım ısı yapmıyordu o zamanlar şimdi note 5 kullanıyorum note 5 te ısı yapmıyor :) ısıdan şikayetçiler vardı note4'te filan.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Valla ben memnunum, yeni cihaz alacaksanız başka modele bakmayın. Lakin note4 dü bozup 5 e de geçmeyin. Ben şahsen aldım ama, hakem heyetinden note üm içi iade kararı çıkmıştı. Note 5 bana 350 tl farka geldi.

sinan60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İçinde mıknatıs bulunan bir kılıf kullanıyorsan, mıknatısın manyetik alanı içinde spen çalışmaz.

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Hızlı şarj olamama problemi ile ilgili servise giden var mı ?

S

SDN Okurum

SDN Okuru
Arkadaşlar bir çoğunuz telefondan memnunsunuz peki sizce

2.500₺ note 5 mi yoksa
1.650₺ lg g4 mü ?

Sizce bu farka değer mi?

eren_ea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,note 2 den note 5 geçerek note serisi özelinde çağ atladım diyebilirim,cahilliğimi mazur görün de bir sorum olacak. Ram temizleme işlemi nasıl oluyor note 5 de? Alt sağ taraftaki led ekrana tıklayınca tüm programları kapatıyorum da rami özel olarak nasıl temizleriz kanımca orada programları kapatsam bile arkaplanda ram kullanımı oluyor.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Android kitkattan beri o kısım yok. Zaten gerekte yok. Androiddde ram temizlenmez. Çünkü o uygulamalar tekrardan açılacaktır. Rahat rahat kullanın cihazınızı.

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Arkadaslar bisey sorcam Ekran kapali iken speni cikarinca ilk ekran dolunca 2. Bir sayfaya gecebiliyormuyuz?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Son bir haftadır telefon hızlı şarj olmuyor. 2 saati buluyor neredeyse fullenmesi.

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Kesinlikle aynı problem bende de var hızlı şarj kesinlikle her seferinde çalışmıyor . Servis çözer mi sizce

verb1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar telefonu yeni aldım.3 saate yakın şarjda ve %100 gösteriyo.İlk şarjı olduğu için bekleteyim mi,çıkartayım mı şarjdan?

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
http://1drv.ms/1WFnDKv cihaz full bekleme modunda, sadece telefon görüşmesi mesajlaşma birde gelen bildirimlere bakıyorum. Wifi açık senkronizasyon açık. Güç tasarruf modları kapalı. 1 gün çoktan bitti. Bakalım ne kadar gidecek.

sinan60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar,note 2 den note 5 geçerek note serisi özelinde çağ atladım diyebilirim,cahilliğimi mazur görün de bir sorum olacak. Ram temizleme işlemi nasıl oluyor note 5 de? Alt sağ taraftaki led ekrana tıklayınca tüm programları kapatıyorum da rami özel olarak nasıl temizleriz kanımca orada programları kapatsam bile arkaplanda ram kullanımı oluyor.
Smart Manager adlı Samsung uygulaması ile yapabilirsin.