hkndmrlp42
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 145
Çok önemli bir eksiklik değil ama çok işe yarayacağı anlarda olmaması büyük bir eksiklikse sizin için tabiki gitmeli
Ekran görüntüsü alırken ekran sabit kalmıyor tutturamadım elimin ayarını. Ayrıca kolay yolu varken nedir bu eziyetAga nasıl bir rahata alışmaktır bu ya . Biraz da manuel takıl ne kaybedersin ?
Htc de var bu özellik ios la ne alakası var kardeşim ?Kolaya alışma ya ios kullansaydın mazallah hahahahah
Arka kapagina yapistirma tam olarak oturuyor oneririm.Arkadaşlar note5 in arka tarafı için koruyucu jelatin var mı? Ben bulamadım. Bulan varsa nerede bulduğunu paylaşırsa sevinirim.
Teşekkürler biraz daha araştırayım.Arka kapagina yapistirma tam olarak oturuyor oneririm.
http://urun.gittigidiyor.com/cep-te...y-note-5-kirilmaz-jelatin-arka-yuze-184642647
Elle tutunca ele yapışıyorsa sıkıntı ama uygulamadan sonra ele yapışmıyorsa problem olmaz normal jelatin olsa dahi olur maksat çizilmesini önlemek.Lazz ben bu ürünü aldım ürün tam uyumlu lakin elastik bir bant gibi ve çok fecibyapışkan. Yani düzelteyim diye çekersen uzuyor. Birde hemen yapıştığı için uygulaması cidden zor.
Uygulamasi cok basit sadece bas taraflarini duzgun oturtmak gerekiyor ben kullaniyorum memnunum.Lazz ben bu ürünü aldım ürün tam uyumlu lakin elastik bir bant gibi ve çok fecibyapışkan. Yani düzelteyim diye çekersen uzuyor. Birde hemen yapıştığı için uygulaması cidden zor.
Direk foruma yüklenen resimlerin kalitesi bozuluyor. Resimlerinin kalitesinin bozulmasını istemiyorsan Dropbox gibi depolama birimlerine yükleyip paylaşmanızı gerek.Note 5 ile hiçbir ayar yapılmadan çekildi
Dün itibariyle note 5 kullanmaya başladım sorularınız varsa sorabilirsiniz
Bende oynuyorum herhangi bir isinma olmadi. Telefonda yuksek grafik ve performans isteyen oyunlari uzun sureli oynadiginiz zaman isinma yasamaniz cok normal. Ancak note 5 de suana kadar oynadigim hicbir oyunda asirilik sezmedim.senin soruna alakasız olcak ama burdan sorma yolunu bulabildim henüz çok yeniyim burda ama okudukça en aktif ve özenle cevaplayan sizi gördüm teşekkürler ben clash of clans oyunu bağımlısıyım acaba note 5 aldığımda ısınma sorunu aşırı olurmu ? bilginiz varsa cevap rica edicem teşekkürler ...
Bende oynuyorum herhangi bir isinma olmadi. Telefonda yuksek grafik ve performans isteyen oyunlari uzun sureli oynadiginiz zaman isinma yasamaniz cok normal. Ancak note 5 de suana kadar oynadigim hicbir oyunda asirilik sezmedim.