• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

2 yıllık kullanımdan sonra orjinal batarya alıp taktım. Bugün ikinci doldurusum sarjı ama eski batarya gibi çabuk gidiyor. Düzelir mi ? Yoksa bataryada mı sıkıntı var ?
Orjinal olduğundan eminsen bekle 1 hafta.1 Hafta içinde şarjı hep %20 de iken yap %80 de al ki batarya erkenden kalibre olsun.1 hafta sonunda bataryayı %100 yap ve 0 la .0 lamadan önceki ekran süren 5-6 saati geçiyorsa sıkıntı yoktur (Parlaklık ve hücresel veriye göre değişiklik gösterebilir)

Beyler siz bilirsiniz benim hızlı şarj süresi biraz uzadı kablodan dolayı olduğunu düşünüyorum. Önerdiğinız hızlı şarj destekli kablo var mı? Ben Anker Powerline + düşünüyorum.

Orjinal olduğundan eminsen bekle 1 hafta.1 Hafta içinde şarjı hep %20 de iken yap %80 de al ki batarya erkenden kalibre olsun.1 hafta sonunda bataryayı %100 yap ve 0 la .0 lamadan önceki ekran süren 5-6 saati geçiyorsa sıkıntı yoktur (Parlaklık ve hücresel veriye göre değişiklik gösterebilir)
Bu ekran süresi dediğiniz ne oluyor ? Nasıl bakıyoruz açıkcası pek anlamıyorumda aydınlatırsanız sevinirim

Bu ekran süresi dediğiniz ne oluyor ? Nasıl bakıyoruz açıkcası pek anlamıyorumda aydınlatırsanız sevinirim

Telefonun ayarlarına gir.Oradan pili seç.Ekran %10 Boşta %10 v.s yazar ya orada ekran yazan yere tıkla.Bir pencere açılır ve bu pencerede sana ekranın ne kadar açık kaldığını gösterir.

Selam arkadaşlar, tamirden gelen ve 5.1.1 güncellemesine sahip bir note 4'üm var. Güncelleme yapmak istediğimde en yeni güncellemeler yapılmıştır yazıyor fakat bildiğiniz üzere 6.0.1 resmi olarak note 4 cihazlara dağıtıldı. Format atıp tekrar güncelleme yapmayı denedim, yine aynı yazı.. bilenler bana yardımcı olabilir mi, nasıl 6.0.1 sürümüne geçeceğim?

Selam arkadaşlar, tamirden gelen ve 5.1.1 güncellemesine sahip bir note 4'üm var. Güncelleme yapmak istediğimde en yeni güncellemeler yapılmıştır yazıyor fakat bildiğiniz üzere 6.0.1 resmi olarak note 4 cihazlara dağıtıldı. Format atıp tekrar güncelleme yapmayı denedim, yine aynı yazı.. bilenler bana yardımcı olabilir mi, nasıl 6.0.1 sürümüne geçeceğim?
odinden gecebilirsiniz son surum tr romunu sammobile dan indirerek,ya da kies den kurtarma yazılımı yükleyerek

Aleykümselam.
Spen çalışıyor mu? Çalışıyorsa bütün özellikleri kullanılabiliyor mu?
Çalışmayan hiçbir şey yok. Tek sıkıntı parmak izi onuda hi locker gibi programlar ile çalışabiliyor. Ben illa stock kilit ekranı isterim dersen alternatif stock baseli rom seçenekleri var sen yeterki iste

Çalışmayan hiçbir şey yok. Tek sıkıntı parmak izi onuda hi locker gibi programlar ile çalışabiliyor. Ben illa stock kilit ekranı isterim dersen alternatif stock baseli rom seçenekleri var sen yeterki iste
Sizin şu rom un tam olarak adı ve sürüm nosu nedir acaba?
Bir inceleyeyim bakalım. Belki niyeti bozarız.

Level at 25 bildirim problemini nasil cozerim yardimci olabilecek olan var mi?

Eylül ayı güncellemesini salladılarmı bana mı öyle geliyor

aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başladı :) zaten hep güvenlik güncellemesi ama bıraktılarmı yoksa note 4 'ü

Arkadaşlar Eylül ayı güncellemesini yanlışlıkla alan var mı?

Google daha yeni güvenlik açık yaması yayınladı.Üç beş güne bizede gelir sanırsam....

orjinal bataryayı nereden bulabiliriz ve ikinci el satmaya kalksak kaça gider

Telefonumu dün servisten aldım, bataryası değişti. Telefon %100 şarj olduğu zaman hala şarj oluyor gibi gösteriyor ve led lambası yeşil yerine kırmızı yanmaya devam ediyor. 15 dakika falan bekledim, ondan sonra şarj tamamlandı demeye başladı. Bu sorunu yaşayan var mı?