Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Arkadaşlar Türkiyeye ne zaman gelir bilinmez ancak samsung 14 ay sonra modemi güncelleme kararı aldı çekim ciddi oranda artıyor
nasıl yani,son guncelleme ilemi olacak,yoksa ilerdeki guncellemelerle mi olacak,bilginin kaynagı ne acaba arkadaslar

Reaksiyon puanı
5,164
yurtdısı cihazmı sizinki,hangi ulkenin romu?,ekran görüntüsü paylasırmısınız

Ben custom rom kullamıyorum yeni modemi direk flashladım.

SmartSelectImage_2017-08-30-14-25-40.jpg

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
anladım,insallah bize de gelir,ekran görüntüsü cihaz hakkında bölümündeki modem kısmının görüntüsünü paylasırmısınız,bir de bu modemi samsung ayrımı yayınlıyor yoksa yeni cıkan güncellemelerdemi degiştiriyor,yani siz modem dosyasını nerden aldınız,custom bir modem olmasın bu

Reaksiyon puanı
5,164
anladım,insallah bize de gelir,ekran görüntüsü cihaz hakkında bölümündeki modem kısmının görüntüsünü paylasırmısınız,bir de bu modemi samsung ayrımı yayınlıyor yoksa yeni cıkan güncellemelerdemi degiştiriyor,yani siz modem dosyasını nerden aldınız,custom bir modem olmasın bu
Malesef kullandığım custom romda modem bilgileri yer almıyor ancak yeni yayınlanan modem

N910C-DQG1 modem olarak geçiyor.

Ve samsung tarafından resmi olarak yayınlanmış sizede gelir yakında

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Malesef kullandığım custom romda modem bikgikeri yer almıyır ancak yeni yayınlanan modem

N910C-DQG1 modem olarak geçiyor.

Ve samsung tarafından resmi olarak yayınlanmış sizede gelir yakında
tesekkurler,böyle güzel paylasımlarınızın devam etmesi dilegiyle,iyi bayramlar [emoji847]

Reaksiyon puanı
5,164
Arkadaşlar stock note4 kasıyor mu bağzıları kastığını söylüyor emin olamadım acaba custom mu çok stabil:/

MevlutOrhanTr

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Bende stock kastı ama nasıl.Telefonu hardformat yapacaktım.Yapmadan önce uygulama denedim baya çok.Nerden baksan telefonda 100 ü geçik uygulama vardı.Buna rağmen kasmadı (Menüde düzenleme yaparken toucwiz durduruldu diye sık sık oldu ) Şuan formattan sonra çok iyi.Telefonumda note 8 gibi kamera,p2 gibi batarya olsa şu telefon ömür boyu gider

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Telefonunda time lapse kamera cekimi ypmaknisteyen olursa framelapse pro yu internetdn apk olarak indirip kullanabilirler.inajilmaz basarili cekim yapiyor bizim telefonda..o nedir diyen olursa time lapse diye internetden videolara bakabilirler..merak eden olur indiren olursa yardimci olurum arkadaslar..@baycebir !MevlutOrhanTr @bozkan33

M

Murat Burç

SDN Okuru
Telefonunda time lapse kamera cekimi ypmaknisteyen olursa framelapse pro yu internetdn apk olarak indirip kullanabilirler.inajilmaz basarili cekim yapiyor bizim telefonda..o nedir diyen olursa time lapse diye internetden videolara bakabilirler..merak eden olur indiren olursa yardimci olurum arkadaslar..@baycebir !MevlutOrhanTr @bozkan33
Time Lapse denilen olay şu: Mesela 40 dakikalık video kaydediyorsunuz onu hızlandırıp 5 dakika içinde veriyor.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Time Lapse denilen olay şu: Mesela 40 dakikalık video kaydediyorsunuz onu hızlandırıp 5 dakika içinde veriyor.
Teknik olarak gorunuste ona benziyir ama aslinda Onu hizlandirmiyor mesela o arada 20 resim cekip onlari birlestiriyor..yani video olayi degil ama hizli videoya benziyor..hani gokyuzunde hareket eden bulutlar yada hizli batan gunbatimi gibi..mesela ben 10 sn video icin 50 dj cekim yapdigimi biliyorum..sahsen bende nikon dslr var ve sokak fotografciligi yapiyorum ama bu olayda telefonla daha kolay ve basarili oluyor

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,110
Bir ara pro kamera varken yapıyordum bilgim var ama mobil kısımda pek düşünmemiştim

MevlutOrhanTr

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Arkadaşlar Video daki ses benim telefonda da çıkmaya başladı.Son 2 aydır telefon güneşte kalsın ne bileyim ısınsın videodaki gibi ses çıkıyor.Hatta abzen ekran bulanık gibi oluyor.Bugün güncellemeden sonra kamerayı açayım dedim yine cızz diye bir ses.Sıkıntı yaratır mı bu olay sizce ? Ona göre elden çıkaralım başımıza kaza gelmeden :)

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Arkadaşlar Video daki ses benim telefonda da çıkmaya başladı.Son 2 aydır telefon güneşte kalsın ne bileyim ısınsın videodaki gibi ses çıkıyor.Hatta abzen ekran bulanık gibi oluyor.Bugün güncellemeden sonra kamerayı açayım dedim yine cızz diye bir ses.Sıkıntı yaratır mı bu olay sizce ? Ona göre elden çıkaralım başımıza kaza gelmeden :)
Dostum anakart sikintisi olabilir..ben oyle yakmisdim anakarti sicak soguk yaparak..garanti varsa degistirirler ucretsiz..yok ise de fiyat alacagim diye servise sormakta faayda var..onlar soyler sana zaten su var bu kadara olur diye..birde eger 3.parti kamera programi yukledi isen yada kamerayi kullanan bi resim programi onlari kaldirrip formatlayip dene derim oncelikle

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
güncellemeden memnun olan veya olmayan varmı acaba arkadaslar

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
evet,takar takmaz hızlı sarj yazıyor ve 1 saat 20 dakika civarında full dolduruyor,sıfırdan yuzde 75 lere kadar cok hızlı ozellikle

Normal de adaptive fast charge dışında ki markalar da hızlı şarj çalışmıyor yazı da çıkmıyor ,bu iyiymiş.

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
bu arada güncellemeyi indirdim ve henuz yuklemedim,yorumlarınızı bekliyorum,varmı bir sıkıntı arkadaslar

MevlutOrhanTr

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Dostum anakart sikintisi olabilir..ben oyle yakmisdim anakarti sicak soguk yaparak..garanti varsa degistirirler ucretsiz..yok ise de fiyat alacagim diye servise sormakta faayda var..onlar soyler sana zaten su var bu kadara olur diye..birde eger 3.parti kamera programi yukledi isen yada kamerayi kullanan bi resim programi onlari kaldirrip formatlayip dene derim oncelikle

Kendi kamera uygulamasını kullanıyorum.Teknik servise sorayım o zaman.

güncellemeden memnun olan veya olmayan varmı acaba arkadaslar

Güncelleme psikolojik olarak etki yapıyor sanki yoksa kullanım ömrü de performansıda stabil şuan.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Bende bütün forumdaşlarımın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.