nasıl yani,son guncelleme ilemi olacak,yoksa ilerdeki guncellemelerle mi olacak,bilginin kaynagı ne acaba arkadaslarArkadaşlar Türkiyeye ne zaman gelir bilinmez ancak samsung 14 ay sonra modemi güncelleme kararı aldı çekim ciddi oranda artıyor
nasıl yani,son guncelleme ilemi olacak,yoksa ilerdeki guncellemelerle mi olacak,bilginin kaynagı ne acaba arkadaslarArkadaşlar Türkiyeye ne zaman gelir bilinmez ancak samsung 14 ay sonra modemi güncelleme kararı aldı çekim ciddi oranda artıyor
Size daha bir ay var ancak ilk defa 3 diş gördümnasıl yani,son guncelleme ilemi olacak,yoksa ilerdeki guncellemelerle mi olacak,bilginin kaynagı ne acaba arkadaslar
yurtdısı cihazmı sizinki,hangi ulkenin romu?,ekran görüntüsü paylasırmısınızSize daha bir ay var ancak ilk defa 3 diş gördüm
yurtdısı cihazmı sizinki,hangi ulkenin romu?,ekran görüntüsü paylasırmısınız
Malesef kullandığım custom romda modem bilgileri yer almıyor ancak yeni yayınlanan modemanladım,insallah bize de gelir,ekran görüntüsü cihaz hakkında bölümündeki modem kısmının görüntüsünü paylasırmısınız,bir de bu modemi samsung ayrımı yayınlıyor yoksa yeni cıkan güncellemelerdemi degiştiriyor,yani siz modem dosyasını nerden aldınız,custom bir modem olmasın bu
tesekkurler,böyle güzel paylasımlarınızın devam etmesi dilegiyle,iyi bayramlar [emoji847]Malesef kullandığım custom romda modem bikgikeri yer almıyır ancak yeni yayınlanan modem
N910C-DQG1 modem olarak geçiyor.
Ve samsung tarafından resmi olarak yayınlanmış sizede gelir yakında
Belki sen daha once alirsin bozkan ..sanirim sende polonya romu yuklu idi..bjze de haber edersintesekkurler,böyle güzel paylasımlarınızın devam etmesi dilegiyle,iyi bayramlar [emoji847]
Bende stock var hic kasmiyorArkadaşlar stock note4 kasıyor mu bağzıları kastığını söylüyor emin olamadım acaba custom mu çok stabil:/
bir sıkıntı sonucu tekrar turkiye romuna döndüm [emoji9]Belki sen daha once alirsin bozkan ..sanirim sende polonya romu yuklu idi..bjze de haber edersin
Time Lapse denilen olay şu: Mesela 40 dakikalık video kaydediyorsunuz onu hızlandırıp 5 dakika içinde veriyor.Telefonunda time lapse kamera cekimi ypmaknisteyen olursa framelapse pro yu internetdn apk olarak indirip kullanabilirler.inajilmaz basarili cekim yapiyor bizim telefonda..o nedir diyen olursa time lapse diye internetden videolara bakabilirler..merak eden olur indiren olursa yardimci olurum arkadaslar..@baycebir !MevlutOrhanTr @bozkan33
Teknik olarak gorunuste ona benziyir ama aslinda Onu hizlandirmiyor mesela o arada 20 resim cekip onlari birlestiriyor..yani video olayi degil ama hizli videoya benziyor..hani gokyuzunde hareket eden bulutlar yada hizli batan gunbatimi gibi..mesela ben 10 sn video icin 50 dj cekim yapdigimi biliyorum..sahsen bende nikon dslr var ve sokak fotografciligi yapiyorum ama bu olayda telefonla daha kolay ve basarili oluyorTime Lapse denilen olay şu: Mesela 40 dakikalık video kaydediyorsunuz onu hızlandırıp 5 dakika içinde veriyor.
Dostum anakart sikintisi olabilir..ben oyle yakmisdim anakarti sicak soguk yaparak..garanti varsa degistirirler ucretsiz..yok ise de fiyat alacagim diye servise sormakta faayda var..onlar soyler sana zaten su var bu kadara olur diye..birde eger 3.parti kamera programi yukledi isen yada kamerayi kullanan bi resim programi onlari kaldirrip formatlayip dene derim oncelikleArkadaşlar Video daki ses benim telefonda da çıkmaya başladı.Son 2 aydır telefon güneşte kalsın ne bileyim ısınsın videodaki gibi ses çıkıyor.Hatta abzen ekran bulanık gibi oluyor.Bugün güncellemeden sonra kamerayı açayım dedim yine cızz diye bir ses.Sıkıntı yaratır mı bu olay sizce ? Ona göre elden çıkaralım başımıza kaza gelmeden![]()
Şimdilik sıkıntı yok gibi. Ama zamanla tekrar değerlendirme yapılabilir.güncellemeden memnun olan veya olmayan varmı acaba arkadaslar
evet,takar takmaz hızlı sarj yazıyor ve 1 saat 20 dakika civarında full dolduruyor,sıfırdan yuzde 75 lere kadar cok hızlı ozellikle
kesinlikle öneriyorum ,bitmeden alın ,bosuna 90-100 tl fiyatlar ödemeyin,Normal de adaptive fast charge dışında ki markalar da hızlı şarj çalışmıyor yazı da çıkmıyor ,bu iyiymiş.
Haber verdiğimde indirmiş tim şu ana kadar bir sıkıntısını gormedimbu arada güncellemeyi indirdim ve henuz yuklemedim,yorumlarınızı bekliyorum,varmı bir sıkıntı arkadaslar
Dostum anakart sikintisi olabilir..ben oyle yakmisdim anakarti sicak soguk yaparak..garanti varsa degistirirler ucretsiz..yok ise de fiyat alacagim diye servise sormakta faayda var..onlar soyler sana zaten su var bu kadara olur diye..birde eger 3.parti kamera programi yukledi isen yada kamerayi kullanan bi resim programi onlari kaldirrip formatlayip dene derim oncelikle
güncellemeden memnun olan veya olmayan varmı acaba arkadaslar
Tüm kardeşlerimizin mübarek Kurban Bayramını kutlarımKurban bayramınız mübarek olsun arkadaşlar.