- Reaksiyon puanı
- 12,110
iki mesajda fazla gecmişsinAh be 2 yıl ile ıska gectim
iki mesajda fazla gecmişsinAh be 2 yıl ile ıska gectim
wifi de iken ve oyun oynamıyorken 6 saat ve fazlası ekran suresi vermesi lazım,4.5 g de ise yogun kullanımda 4.5 saat ekran suresi vermesi lazım,ben face ve twittera uygulamadan degil tarayıcıdan giriyorum,gereksiz uygulamalar devre dısı,samsungun güncel tarayıcısını kullanıyorumArkadaşlar sıfır batarya sizce kaç saat ekran süresi vermeli...
Not:güç tasarufu +siyah tema kullanıyorum.
(Note4)
Mobil veri hep kapalı onu dışında çok fazla takılmıyorum ama 4 saat ekran 7 saat kullanım süresi normal miwifi de iken ve oyun oynamıyorken 6 saat ve fazlası ekran suresi vermesi lazım,4.5 g de ise yogun kullanımda 4.5 saat ekran suresi vermesi lazım,ben face ve twittera uygulamadan degil tarayıcıdan giriyorum,gereksiz uygulamalar devre dısı,samsungun güncel tarayıcısını kullanıyorum
Ne kadar ekran suresi verecegi sizin kullaniminiza bagli...yalniz sunu belirtmek isterim devamli guc tasarrufunda kullanmak sarji daha cok dayanacak manasina gelmez..bunu sarjinjz bitmeye yakinken kullanirsaniz daha iyi olur..mantiken soyle bir durum oluyor..bu guc tasarrufu uygulamalari kapatiyor ama islemci kisa sure sonra tekrar aciyor ve arka planda calistiriyor.yani devamli bir kapamaya zorlama ve acma durumu yani rami yorma durumu var..ben daha onceki twlefonumda kullaniyordum bunda hic kullanmiyorum..hem telefon performansi daha iyi oluyor hemde sarji oyle ahim sahim arttirmiyor rami yormuyor.siyah tema iyi birsey ayriyetyen eger acik ise senkronizasyonu kapatin..lazim olunca acar senk yapar yine kaparsiniz..boylece her kafasina estigi zaman uygulamalar senk yapacagim diye rami yormaz ve sarji olumlu etkiler..ufak ama faydali bir detay..Arkadaşlar sıfır batarya sizce kaç saat ekran süresi vermeli...
Not:güç tasarufu +siyah tema kullanıyorum.
(Note4)
Smart manager den uygulamalari herzaman secenegi ile uyutmanizi tavsiye ederim extra olarak...bide sizde sanirim custom yuklu bu romu sarja etkisi nedir ne degildir bilmek pek mumkun degil..ben wifi hep acik instagram yogun kullanimda oyun arada disarda mibil veri falan ortalama 4 4.5 saat sure aliyorum..senk de acik olarak..eger sure size yetiyorsa kafaniza takmayin bence
Smart manager den uygulamalari herzaman secenegi ile uyutmanizi tavsiye ederim extra olarak...bide sizde sanirim custom yuklu bu romu sarja etkisi nedir ne degildir bilmek pek mumkun degil..ben wifi hep acik instagram yogun kullanimda oyun arada disarda mibil veri falan ortalama 4 4.5 saat sure aliyorum..senk de acik olarak..eger sure size yetiyorsa kafaniza takmayin bence![]()
benim pilim orjinal ama sıfır pil degil,bozuk bir note4 den cıkma pil,yani yorgun olabilr,az veya cok yorgun bilmiyorum,sıfır bir pil daha performanslı olabilir,sizin pil degerleriniz bana düsük geldi,yuzde 50 de ben genelde wifi de iken 3 saati biraz geciyor ekran süresiŞöyle ki rom 1 gb sizin kullandığınız stock ise 3gb kernel ise stock kernel
Yani herşey stocka yakın costumun bana faydadan çok zararı olmalı ki aksine bu değerler beni baya ürküttü.
Ekli dosyayı görüntüle 26671
Bu tüketim 1 saat 38dk lik ekran rüketiminin nerelere gittiğiEkli dosyayı görüntüle 26672
Bu tüketim ekran kapalıykenki tüketim
Bide uygulamaların cpu üzerinden tükettiği tüketim var ancak bunu henüz gmremiyorum.
Bence bana 2.el batarya verdiler
Bugün geri iade ederim büyük ihtimalbenim pilim orjinal ama sıfır pil degil,bozuk bir note4 den cıkma pil,yani yorgun olabilr,az veya cok yorgun bilmiyorum,sıfır bir pil daha performanslı olabilir,sizin pil degerleriniz bana düsük geldi,yuzde 50 de ben genelde wifi de iken 3 saati biraz geciyor ekran süresi
birde siz modern strike oyun oynamıssınız,bazı oyunlar asırı pil tüketir,clash of clans oynuyorum bende gun iöinde kısa kısa,ama samsungun game tuner uygulamasını tavsiye ederim,oyunu ben ordan acıyorum ve oyun cözunutlugunu dusurerek pili az harcıyor oyunlarda,yeni piller 20 kez sarj döngüsünden sonra tam performans verir bu arada,bir de custom rom kullanıyosan pil konusunda faciadır,stock gibi asla olamazBugün geri iade ederim büyük ihtimal
5dk oynadım hocam yabirde siz modern strike oyun oynamıssınız,bazı oyunlar asırı pil tüketir,clash of clans oynuyorum bende gun iöinde kısa kısa,ama samsungun game tuner uygulamasını tavsiye ederim,oyunu ben ordan acıyorum ve oyun cözunutlugunu dusurerek pili az harcıyor oyunlarda,yeni piller 20 kez sarj döngüsünden sonra tam performans verir bu arada,bir de custom rom kullanıyosan pil konusunda faciadır,stock gibi asla olamaz
5 dk ise sorun olmaması lazım,bir de sebeke 4.5 g demi kalıyor ve cekim gücü fazlamı bulundugunuz yerde,4.5 g en az pil harcayan sebeke,3g cok harcar pili,sonra 2g cok harcar,en az da 4.5 g harcar,isterse tek cıt 2 cıt ceksin yinede az harcar5dk oynadım hocam ya
Şöyle ki mobil veriyi giç kullanmadım. Yani kullansam bile eski bataryamdan biliyorum bu kadar çabul bitmemeli5 dk ise sorun olmaması lazım,bir de sebeke 4.5 g demi kalıyor ve cekim gücü fazlamı bulundugunuz yerde,4.5 g en az pil harcayan sebeke,3g cok harcar pili,sonra 2g cok harcar,en az da 4.5 g harcar,isterse tek cıt 2 cıt ceksin yinede az harcar
Arkafailar 25 dk oyun 1.40 dk ekran süresi 2.15 saat kullanım süresi %70 sizce nasıl
Yok daha bana gelmedi en azındanagustos guncellemesi geldimi arkadaslar
bir de siz arkadaslarıma nacizane bir tavsiyede bulunayım,ben cihazımı 2.el aldıgım için orjinal sar aletim yokdu,yani hızlı sarj olayından eksik kaldıyordum,grcenlerde hepsi burada da case4u marka hızlı sarj adaptörü gördüm ve 2 adet sipariş ettim,11 tl ye düsmüstü ve 23 küsür tl ye 2 adet aldım,kablo cıkmıyor içinden yani sadece adaptör,ve evdeki bir kablo hızlı sarja uyumlu cıktı,sonuc: mükemmel...orjinale 90 tl vermekten kurtuldum,takar takmaz hızlı sarj oluyor uyarısı cıkıyor ve 1 saatte doluyor pil
evet,takar takmaz hızlı sarj yazıyor ve 1 saat 20 dakika civarında full dolduruyor,sıfırdan yuzde 75 lere kadar cok hızlı ozellikleEkranda hızlı şarj yazısı çıkıyor mu ?
Bu ayki güncelleme geldi 374,84 mb ebatındaagustos guncellemesi geldimi arkadaslar
Standart pil kullanımı düzenlendi ve hata düzeltme siguncrllemeyi yapanlar deneyimlerini paylasırsa seviniriz arkadaslar,bu sefer 1 mb fazla gelmiş[emoji3]gecen ay 373 mb dı, acaba ne degişti bu sefer