levsa
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 317
Eyvallah tesekkurler.ben kullanici hatasi derlermi diye kararsiz kalmisdim..bir sansimi deneyeyim bendedegistirirler tabiki garantin varsa git hallet
Eyvallah tesekkurler.ben kullanici hatasi derlermi diye kararsiz kalmisdim..bir sansimi deneyeyim bendedegistirirler tabiki garantin varsa git hallet
Olmadı.Arkadaşlar yaşadığım bir sorunu size yazmak istedim. 4.5gye geçtiğimizden beridir gün içinde 1-2 kez mobil veri açık ve yukarda 4.5 g simgesi varken ve de telefon full çekerken internete bağlanamıyorum. Yeniden başlatınca veya mobil ağlardan şebeke modunu wcdma/gsm e alınca bağlanabiliyorum. Sonra tekrar lte ye geçince yine bağlanabiliyorum. Bu sorun sadece bende var sanıyordum. Bugün s6sı olan bi arkadaşımdan aynı problemi söyledi. Sizin böyle bir probleminiz oldu mu?
Kardeş stock romu bidaha kur istersen sorun yazılımdamıymış yoksa donanımdamıymış anlarız hemArkadaşlar yaşadığım bir sorunu size yazmak istedim. 4.5gye geçtiğimizden beridir gün içinde 1-2 kez mobil veri açık ve yukarda 4.5 g simgesi varken ve de telefon full çekerken internete bağlanamıyorum. Yeniden başlatınca veya mobil ağlardan şebeke modunu wcdma/gsm e alınca bağlanabiliyorum. Sonra tekrar lte ye geçince yine bağlanabiliyorum. Bu sorun sadece bende var sanıyordum. Bugün s6sı olan bi arkadaşımdan aynı problemi söyledi. Sizin böyle bir probleminiz oldu mu?
smart switch'le yazılım kurtarma şeklinde mi yapayım?Kardeş stock romu bidaha kur istersen sorun yazılımdamıymış yoksa donanımdamıymış anlarız hem
Oyle de olur hem kolay olur..wipe lari da yap sonra kur dene bir dahasmart switch'le yazılım kurtarma şeklinde mi yapayım?
Dediğinizi cihazımın garantiden çıkışından sonrasında denedim ve imei kaydım olmadığı için ilk aşamada cihaz kabul edilmedi.Vodafone eğer note4ü verirseniz 80×24 tl ye telefonu değiştiriyor s7edgeye
Ve note4 1200 tl ye gidiyor
pilin olmus bence,ben 2.el telefonu aldigimda ustunde orjinal pili vardi ve ansizin kapaniyordu dolu olmasina ragmen,pili sokup takinca aciliyordu,su an orjinal cikma pil buldum biyerden ve cok memnunum,wifide 7 bucuk saat ekran suresi aldim gecen gun,4.5 g de 6 saate yakin aliyorum,yani sorun aküde [emoji6]Selam arkadaşlar. Yaklaşık bende 14 aydır note 4 kullanıyorum. Telimde Son günlerde bazı sıkıntılar var. Telefonum artık yaklaşık 2.5 3 saatte ancak sarj oluyor. Ve %85 den sonra da çok yavaş doluyor. Farklı şarj cihazıyla denedim yine aynı. Ama haftada 7 şarjın 3 ü böyle oluyor bazen normal derecede oluyor. Bişey daha denedim mesela %87 ken şarjdayken cihaz söktüm bataryayı yeniden taktım telefonu açtım telefon %87 iken birden %100 oldu. Kullanım açısından da dengesizlik var gibi bazen 3.5 saat bazen 4.5 aaat ekran süresi alıyorum. Bazen şarj hiç bitmiyor bazende bir anda bitiyor gibi oluyor. Geçen gün mesela 30 saatlik kullanımla 4.20 dakika ekran süresi aldım. Ama şimdi şarj yavaş dolarken çıkarttım %89 du telefon açınca %100 oldu. Bu mesajı yazarken de şarjım şu an %93 ve ekran sürem 25 dakika şu anda. Yardımcı olursanız sevinirim. Ve bu arada da s8 almaya niyetliyim fikirleriniz nedir? Yada s7 edge de olabilir.
--- Gönderi Güncellendi ---
gecici bir cozum olarak deji bayarya oneririm,o da fiyat performans olarak gayet iyi 40 tl idi sanirsam onun fiyati,orjinal pil 100 tl civari, ama 5 saat ekran suresinden az almazsin--- Gönderi Güncellendi ---
Yanlış gönderdim resmi. Galiba haklısın baksana arada çok fark var. Bende satacağım için almamaya çalışıyorum. S8 almayı düşünüyorum. Geçici bi çözüm bulabilir miyim acaba
Tee 2015 j ve a modelleri alıyor , testleri geçiyor ama note 4 geçemiyor. Anca gülerim ben bu işe. ..Ne dandik bir telefon kullanıyormuşuz da haberimiz yokmuş. En azından arama yapılabiliyor note 4 le ona seviniyorum.
Tee 2015 j ve a modelleri alıyor , testleri geçiyor ama note 4 geçemiyor. Anca gülerim ben bu işe. ..Ne dandik bir telefon kullanıyormuşuz da haberimiz yokmuş. En azından arama yapılabiliyor note 4 le ona seviniyorum.
Zaten delikanlı gibi çıkıp: Sebebi yok arkadaşlar, donanım yazılım her şey ok ama işte anlarsınız, satışlar malum etkileniyor diyecekler. Öyle yok testten geçemedi filan olmaz... Bizi kırarNeyse arkadaşlar sanırım hepimiz note 4 için düşünülen değişim kampanyasını bekleyeceğiz. Bekleyip görelim bakalım. Cazip birşeyler olmazsa devam ederiz nolacak.
Zaten delikanlı gibi çıkıp: Sebebi yok arkadaşlar, donanım yazılım her şey ok ama işte anlarsınız, satışlar malum etkileniyor diyecekler. Öyle yok testten geçemedi filan olmaz... Bizi kırarNeyse arkadaşlar sanırım hepimiz note 4 için düşünülen değişim kampanyasını bekleyeceğiz. Bekleyip görelim bakalım. Cazip birşeyler olmazsa devam ederiz nolacak.
Sahsen ben aldigimdada note 5 vardi.ama note 4 u tercih etmisdim hafiza ve pil olayi yuzunden..fiyat farkida cok cok az idi.anca benim telefonda bir sikinti olur ve note 5 icinde cok cuzi bir fark isterlerse degisirim yoksa note 4 e daha iyi bir tele gecene kadar bende devam ederim..Zaten samsung note 5 kampanyası yapmayı düşünüyorsa bence hiç yorulmasın. Note 4 kullanmaya devam ederim daha iyi.Tabi bu karar benim şahsi kararım.
Not: Note 3 üm varken note 4 almayıp note 5 i beklemiş ve note 5 çıkınca da özellikleri ile hüsrana uğratılmış birisi olarak bunları söylüyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam 3 aydır düzenli olarak güncelleme veriyor.Samsung her ay güncelleme mi vermeye başladı
Bu güncellemeler genellikle güvenlik güncellemesi olarak geliyor.Yenilik var mı peki
Bari arayüzü değiştirse de bi kaşık bal çalsa ağzımıza ama o da yok. Cihazimiz gerçekten iyi, bu kadar tu ka ka edilmesi üzüyor beni. Eminim ki buna güncelleme gelse note 5 ı alan iyice azalacak. Her sene cihaz üretme yarısına girdiler ve bu yüzden de yenilik yaratmayan cihazlar üretiyorlar, note 4 bi yenilikti. Note 5 ise kasa hariç radikal değişim yapmadı. Note 7 iyiydi ama patladı. Bence note 5 gereksizdi. A ve J lerin güncelleme aldığı bir ortamda note 4 un almaması şu demek. Arkadaş bu cihaz on numara, ben bunu desteklersem kolay kolay bunu bırakıp da başka ürün almazlar... Markanın ürününe saygısı bu kadar.Bu güncellemeler genellikle güvenlik güncellemesi olarak geliyor.