Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

ezezel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar yaşadığım bir sorunu size yazmak istedim. 4.5gye geçtiğimizden beridir gün içinde 1-2 kez mobil veri açık ve yukarda 4.5 g simgesi varken ve de telefon full çekerken internete bağlanamıyorum. Yeniden başlatınca veya mobil ağlardan şebeke modunu wcdma/gsm e alınca bağlanabiliyorum. Sonra tekrar lte ye geçince yine bağlanabiliyorum. Bu sorun sadece bende var sanıyordum. Bugün s6sı olan bi arkadaşımdan aynı problemi söyledi. Sizin böyle bir probleminiz oldu mu?

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Arkadaşlar yaşadığım bir sorunu size yazmak istedim. 4.5gye geçtiğimizden beridir gün içinde 1-2 kez mobil veri açık ve yukarda 4.5 g simgesi varken ve de telefon full çekerken internete bağlanamıyorum. Yeniden başlatınca veya mobil ağlardan şebeke modunu wcdma/gsm e alınca bağlanabiliyorum. Sonra tekrar lte ye geçince yine bağlanabiliyorum. Bu sorun sadece bende var sanıyordum. Bugün s6sı olan bi arkadaşımdan aynı problemi söyledi. Sizin böyle bir probleminiz oldu mu?
Olmadı.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Vodafone eğer note4ü verirseniz 80×24 tl ye telefonu değiştiriyor s7edgeye

Ve note4 1200 tl ye gidiyor

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Kardeş stock romu bidaha kur istersen sorun yazılımdamıymış yoksa donanımdamıymış anlarız hem

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Vodafone eğer note4ü verirseniz 80×24 tl ye telefonu değiştiriyor s7edgeye

Ve note4 1200 tl ye gidiyor
Dediğinizi cihazımın garantiden çıkışından sonrasında denedim ve imei kaydım olmadığı için ilk aşamada cihaz kabul edilmedi.

Daha sonrasında servise başvurdum ve btk üzerinden cihaz kaydedildi.Tekrar Vodafine bayiisine gittim ve iPhone 7 Plus üzerine değiştirmeye çalıştım ama puan 0 TL geldi. [emoji20]

Gelmesinin sebebi ; 2 tane faturaya bağlı telefonumuz olmasıydı.

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Değişim kampanyası 3 aydan önce yok
7c2f3c8d1dc38edec4353944dda26805.jpg

Enginkeles52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar. Yaklaşık bende 14 aydır note 4 kullanıyorum. Telimde Son günlerde bazı sıkıntılar var. Telefonum artık yaklaşık 2.5 3 saatte ancak sarj oluyor. Ve %85 den sonra da çok yavaş doluyor. Farklı şarj cihazıyla denedim yine aynı. Ama haftada 7 şarjın 3 ü böyle oluyor bazen normal derecede oluyor. Bişey daha denedim mesela %87 ken şarjdayken cihaz söktüm bataryayı yeniden taktım telefonu açtım telefon %87 iken birden %100 oldu. Kullanım açısından da dengesizlik var gibi bazen 3.5 saat bazen 4.5 aaat ekran süresi alıyorum. Bazen şarj hiç bitmiyor bazende bir anda bitiyor gibi oluyor. Geçen gün mesela 30 saatlik kullanımla 4.20 dakika ekran süresi aldım. Ama şimdi şarj yavaş dolarken çıkarttım %89 du telefon açınca %100 oldu. Bu mesajı yazarken de şarjım şu an %93 ve ekran sürem 25 dakika şu anda. Yardımcı olursanız sevinirim. Ve bu arada da s8 almaya niyetliyim fikirleriniz nedir? Yada s7 edge de olabilir.

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Selam arkadaşlar. Yaklaşık bende 14 aydır note 4 kullanıyorum. Telimde Son günlerde bazı sıkıntılar var. Telefonum artık yaklaşık 2.5 3 saatte ancak sarj oluyor. Ve %85 den sonra da çok yavaş doluyor. Farklı şarj cihazıyla denedim yine aynı. Ama haftada 7 şarjın 3 ü böyle oluyor bazen normal derecede oluyor. Bişey daha denedim mesela %87 ken şarjdayken cihaz söktüm bataryayı yeniden taktım telefonu açtım telefon %87 iken birden %100 oldu. Kullanım açısından da dengesizlik var gibi bazen 3.5 saat bazen 4.5 aaat ekran süresi alıyorum. Bazen şarj hiç bitmiyor bazende bir anda bitiyor gibi oluyor. Geçen gün mesela 30 saatlik kullanımla 4.20 dakika ekran süresi aldım. Ama şimdi şarj yavaş dolarken çıkarttım %89 du telefon açınca %100 oldu. Bu mesajı yazarken de şarjım şu an %93 ve ekran sürem 25 dakika şu anda. Yardımcı olursanız sevinirim. Ve bu arada da s8 almaya niyetliyim fikirleriniz nedir? Yada s7 edge de olabilir.
pilin olmus bence,ben 2.el telefonu aldigimda ustunde orjinal pili vardi ve ansizin kapaniyordu dolu olmasina ragmen,pili sokup takinca aciliyordu,su an orjinal cikma pil buldum biyerden ve cok memnunum,wifide 7 bucuk saat ekran suresi aldim gecen gun,4.5 g de 6 saate yakin aliyorum,yani sorun aküde [emoji6]

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
--- Gönderi Güncellendi ---

Yanlış gönderdim resmi. Galiba haklısın baksana arada çok fark var. Bende satacağım için almamaya çalışıyorum. S8 almayı düşünüyorum. Geçici bi çözüm bulabilir miyim acaba
gecici bir cozum olarak deji bayarya oneririm,o da fiyat performans olarak gayet iyi 40 tl idi sanirsam onun fiyati,orjinal pil 100 tl civari, ama 5 saat ekran suresinden az almazsin

Enginkeles52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nerde bulabilirim ben Ordudayım da. Açıkcası da artık kime güvensek bilmiyoruz ki. Herkes para peşinde. Patlama felan olmaz deme

MevlutOrhanTr

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Tee 2015 j ve a modelleri alıyor , testleri geçiyor ama note 4 geçemiyor. Anca gülerim ben bu işe. ..Ne dandik bir telefon kullanıyormuşuz da haberimiz yokmuş. En azından arama yapılabiliyor note 4 le ona seviniyorum.

J ve A 2015/16 serisine neden veriyorlar ? Telefonu hantallaştırıp 2017 A serisi almaları için başka bir açıklaması yok :)

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Neyse arkadaşlar sanırım hepimiz note 4 için düşünülen değişim kampanyasını bekleyeceğiz. Bekleyip görelim bakalım. Cazip birşeyler olmazsa devam ederiz nolacak.

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Neyse arkadaşlar sanırım hepimiz note 4 için düşünülen değişim kampanyasını bekleyeceğiz. Bekleyip görelim bakalım. Cazip birşeyler olmazsa devam ederiz nolacak.
Zaten delikanlı gibi çıkıp: Sebebi yok arkadaşlar, donanım yazılım her şey ok ama işte anlarsınız, satışlar malum etkileniyor diyecekler. Öyle yok testten geçemedi filan olmaz... Bizi kırar :-) Değişimle yine Samsung yine bir iki seneye üvey evlat muamelesi... Ayfonun ağzına laf verme Samsung , güncelleme ver :-)

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Zaten delikanlı gibi çıkıp: Sebebi yok arkadaşlar, donanım yazılım her şey ok ama işte anlarsınız, satışlar malum etkileniyor diyecekler. Öyle yok testten geçemedi filan olmaz... Bizi kırar :-) Değişimle yine Samsung yine bir iki seneye üvey evlat muamelesi... Ayfonun ağzına laf verme Samsung , güncelleme ver :-)

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Zaten samsung note 5 kampanyası yapmayı düşünüyorsa bence hiç yorulmasın. Note 4 kullanmaya devam ederim daha iyi.Tabi bu karar benim şahsi kararım.

Not: Note 3 üm varken note 4 almayıp note 5 i beklemiş ve note 5 çıkınca da özellikleri ile hüsrana uğratılmış ve hemen note 5 yerine note 4 almış birisi olarak bunları söylüyorum.

Son düzenleme:

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Zaten samsung note 5 kampanyası yapmayı düşünüyorsa bence hiç yorulmasın. Note 4 kullanmaya devam ederim daha iyi.Tabi bu karar benim şahsi kararım.

Not: Note 3 üm varken note 4 almayıp note 5 i beklemiş ve note 5 çıkınca da özellikleri ile hüsrana uğratılmış birisi olarak bunları söylüyorum.
Sahsen ben aldigimdada note 5 vardi.ama note 4 u tercih etmisdim hafiza ve pil olayi yuzunden..fiyat farkida cok cok az idi.anca benim telefonda bir sikinti olur ve note 5 icinde cok cuzi bir fark isterlerse degisirim yoksa note 4 e daha iyi bir tele gecene kadar bende devam ederim..

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Bu güncellemeler genellikle güvenlik güncellemesi olarak geliyor.
Bari arayüzü değiştirse de bi kaşık bal çalsa ağzımıza ama o da yok. Cihazimiz gerçekten iyi, bu kadar tu ka ka edilmesi üzüyor beni. Eminim ki buna güncelleme gelse note 5 ı alan iyice azalacak. Her sene cihaz üretme yarısına girdiler ve bu yüzden de yenilik yaratmayan cihazlar üretiyorlar, note 4 bi yenilikti. Note 5 ise kasa hariç radikal değişim yapmadı. Note 7 iyiydi ama patladı. Bence note 5 gereksizdi. A ve J lerin güncelleme aldığı bir ortamda note 4 un almaması şu demek. Arkadaş bu cihaz on numara, ben bunu desteklersem kolay kolay bunu bırakıp da başka ürün almazlar... Markanın ürününe saygısı bu kadar.