Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Evet custom romlar cok revacta.yalniz hep birseylerden fedakarlik etme zorundasin.birinde kamera calismaz yok digerinde parmak izi calismaz.yok arama yapmaz yok o calismiyor bu calismiyor her custom rom sorunlu hocam.ve her custom ilerde mutlaka patlar..ve hicbir custom stock kadar stavil degildirde.daha stock romda telefonu dogru duzgun kullanamayan tonlarca adam var.ne temizligini yaparlar ne iyi bakarlar ne duzgun kullanirlar.birde sen dusun herseyin serbest oldugunu.herkezin kafasinna gore rom attiginji sonra servjalere kosup su calismiyor bu calismiyor dedigini...adam 16 mplik kamera koyuyor eleman rotlu romlu telefona marketten indirdigi uygulama kamerasi ile onun ayarlarini bozuyor sonra bu kamera iyi cekmiyor bu samsung nasil is yapiyor vsvssonra birde servislerin halini dusun..vermek sorun degil devami onemli bence..haa burde ticari yonu var tabi onu da dusunursen anlarain demek istedigimi..ben samsung yada android fani degilim yanlis anlasilmasin ama bunlarda gercekler.
İnanın düşündüğünüz gibi deyil mesela bikaçtane var sadece parmak izini çalıştırmayan rom onuda zaten uygulamayla hallediyosun.Sonra kalanı sana kalmış sen a romunun .ui sini mi beğendin onu flashla b romunun pil gücünü mü beğendin onun üzerine kur... geçen gün stock rom kurdum 1 saat dayanamadım mutlaka denemelisiniz anliycaksınız beni

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Daha önce sormuştum ama tam dönen olmamıştı. Twitter instagram facebook gibi sosyal medya uygulamalarından bildirim gelince örneğin mesajlar gibi ekranda kayan bildirim geliyor mu? Heads up yani. Bende olmuyor. Olan var mı? Varsa nasıl ayarladınız?
Tepeden inen var.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
İnanın düşündüğünüz gibi deyil mesela bikaçtane var sadece parmak izini çalıştırmayan rom onuda zaten uygulamayla hallediyosun.Sonra kalanı sana kalmış sen a romunun .ui sini mi beğendin onu flashla b romunun pil gücünü mü beğendin onun üzerine kur... geçen gün stock rom kurdum 1 saat dayanamadım mutlaka denemelisiniz anliycaksınız beni
Ben daha once s3 ve s4 de cok rom indirdim kaldirdim ama dedigim gibi hep biseyler ya calismiyor ya zamanla bozuluyor.hicbir custom stock kadar stabil olmuyor.su andada forumlarda bakdigim zamanda her rom da 5 6 dayfa ileriye git hep bi sorunlar vs...haa bende garanti bitince customlari deneyecegim tabi o da ayri konu..ins o zamana kadar customlari biraz daha iyilestirirler temennim

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Kardeş wipe ları yaptın mı?
Yok hocam yapmadm 2 performans geldi hic birinde wipe cekmeden gerk duymadm her guncellemede wipe olurmu ya biktim sil kur duzenle sifreleri bastan gir bastan izin ver duzelt oraya koy.buraya cek valla 2 3 saatimi aliyor bu wipe yapma islemi biktiriyor ios gibi olsun artik ne wipe derdi var ne geldi gelmedi rom derdi yok 2018 de iosa gecicem :)

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Tepeden inen var.
Anladım dostum. Samsung android tabanlı ama andorid deneyimini pek yasattirmiyor. Grace mi ne bi arayüz var onu verse aslında daha güzel ve stoga yakın olacak. Daha materyal tasarımı filan. Note 4 e yazık oluyor ya. Bu telefonun hakkı bu değil gerçekten. Halen sattığın tele desteği de ver be kardeşim. 2 üst model çıkınca üretimden kalkmış muamelesi yapıyorlar. Gel de o phone a helal olsun deme. Az ama öz urun var adamda. Özel olduğunu her daim hissettiriyor müşterisine

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Yok hocam yapmadm 2 performans geldi hic birinde wipe cekmeden gerk duymadm her guncellemede wipe olurmu ya biktim sil kur duzenle sifreleri bastan gir bastan izin ver duzelt oraya koy.buraya cek valla 2 3 saatimi aliyor bu wipe yapma islemi biktiriyor ios gibi olsun artik ne wipe derdi var ne geldi gelmedi rom derdi yok 2018 de iosa gecicem :)
Seni çok iyi anlıyorum fakat android in çalışma şekli böyle. Yapacak birşey yok. Bende yakın bir zamanda format atmayı düşünüyorum. Gerçekten bana da zor geliyor tek tek uğraşıp programları kurup şifrelerini ayarlamak fakat ne yaparsın el mahkum.
İyi akşamlar.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Ben daha once s3 ve s4 de cok rom indirdim kaldirdim ama dedigim gibi hep biseyler ya calismiyor ya zamanla bozuluyor.hicbir custom stock kadar stabil olmuyor.su andada forumlarda bakdigim zamanda her rom da 5 6 dayfa ileriye git hep bi sorunlar vs...haa bende garanti bitince customlari deneyecegim tabi o da ayri konu..ins o zamana kadar customlari biraz daha iyilestirirler temennim
Sizi şimdi anladım ama artık herşey çok gelişti mesela note7 port kameranın ön kamerası çalışmıyor bu yüzden note 5 port kamera kullanılıyor gibi

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Seni çok iyi anlıyorum fakat android in çalışma şekli böyle. Yapacak birşey yok. Bende yakın bir zamanda format atmayı düşünüyorum. Gerçekten bana da zor geliyor tek tek uğraşıp programları kurup şifrelerini ayarlamak fakat ne yaparsın el mahkum.
İyi akşamlar.
Aynn hocam malsef ios ne kdr sıkici ve ozelliksiz olsada en azindan zamaninda gelip gidiyor sifirla kur mevzulari olmuyor ... android sistemide ugras isteyen.bi sistem 4 yildir kullaniyorm hatta ilk 2011 de t20 ile basladm androide artik yoruldm bu yaz yada son bahar kesin iosa geciorm

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Aynn hocam malsef ios ne kdr sıkici ve ozelliksiz olsada en azindan zamaninda gelip gidiyor sifirla kur mevzulari olmuyor ... android sistemide ugras isteyen.bi sistem 4 yildir kullaniyorm hatta ilk 2011 de t20 ile basladm androide artik yoruldm bu yaz yada son bahar kesin iosa geciorm
Aslında sorun android de değil, androidi markaların işlemesinde. Stoga ne kadar yakinsa o kadar stabil o kadar akıcı oluyor. Donanim artık tüm cihazlarda iyi seviyede. Nexuslar pixeller akıyor.iz gibi. İos ile androidi karşılaştırken bi Nexus ya da şimdiki haliyle pixel ile i phone u yan yana koymak lazim. Nougat Ile Android ios10 Ile I phone 7 den daha iyi bir arayuze ship oldu bence. İos evet kapalı devre olunca stabil ama andorid de kendi cihazlarinda bi o kadar akiyor. Biz elimizdeki Samsung u baz almayalım android i değerlendirirken...

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Aslında sorun android de değil, androidi markaların işlemesinde. Stoga ne kadar yakinsa o kadar stabil o kadar akıcı oluyor. Donanim artık tüm cihazlarda iyi seviyede. Nexuslar pixeller akıyor.iz gibi. İos ile androidi karşılaştırken bi Nexus ya da şimdiki haliyle pixel ile i phone u yan yana koymak lazim. Nougat Ile Android ios10 Ile I phone 7 den daha iyi bir arayuze ship oldu bence. İos evet kapalı devre olunca stabil ama andorid de kendi cihazlarinda bi o kadar akiyor. Biz elimizdeki Samsung u baz almayalım android i değerlendirirken...
Yapma hocam sana bir ornek verim belki donanim olarak birbirine denk degiller ama 5.1. Yukluykn arkadasmda 6..xx li GM4g vardi saf oglu saf android tokat manyagi ettim onu mevzu saf android olmasi degl veya portlu olmasi android isletim sistemi safda olsa katkilida olsa stabil calismiyor arkadas binlerce muhendis ya boşa calisyor yada biri cikip demiyorki surda hata yapiyoruz yada bu sistemden stabilte olmaz demiyorlar sanirim kabullenelim android 10.3.3 de ciksa stabil olmucak yine bi wipe yine bi kararlilik beklentisi icinde kalicaz hep 5 yildir kullaniyorum kabaca artik android yordu..

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Yapma hocam sana bir ornek verim belki donanim olarak birbirine denk degiller ama 5.1. Yukluykn arkadasmda 6..xx li GM4g vardi saf oglu saf android tokat manyagi ettim onu mevzu saf android olmasi degl veya portlu olmasi android isletim sistemi safda olsa katkilida olsa stabil calismiyor arkadas binlerce muhendis ya boşa calisyor yada biri cikip demiyorki surda hata yapiyoruz yada bu sistemden stabilte olmaz demiyorlar sanirim kabullenelim android 10.3.3 de ciksa stabil olmucak yine bi wipe yine bi kararlilik beklentisi icinde kalicaz hep 5 yildir kullaniyorum kabaca artik android yordu..
Gm4 le değil abi nexuslarla pixel le karşılaştır. Adam Gm4 te hangi işlemciyi kullanıyor pixelde hangisi? Pixel vs iPhone 7 tam bir Android ios karşılaştırması olur...

wolkman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bu gün telefona guncelleme geldi bilgisi olan varmı nelerde duzeltme yapıldı bide yeni uygulama yukendi galaxy önerileri diye

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Arkadaşlar bu gün telefona guncelleme geldi bilgisi olan varmı nelerde duzeltme yapıldı bide yeni uygulama yukendi galaxy önerileri diye
Google her ay güvenlik ile ilgili güncellemele yayınlayacak Samsung da buna uyacağını söylemişti. Bu güncelleme onunla ilgili...

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Gm4 le değil abi nexuslarla pixel le karşılaştır. Adam Gm4 te hangi işlemciyi kullanıyor pixelde hangisi? Pixel vs iPhone 7 tam bir Android ios karşılaştırması olur...
Bn biliyorm hocam donanimi merak etme ama pixelde olsa saf da olsa androud artik bocaladi diyorum ben

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Telefonumda şarj olmama problemi var,sorunu internetten araştırdım ve şarj entegresinin değişmesi lazım diyorlar.

KNOX sayacım 0x1 ve bu cihazı sizce adamlara nasıl kakalarim? [emoji23] Eğer kakalayamazsam kendim yapabileceğim bir çözüm var mı?

EDIT : Kablom 2. Dünya Savaşını görmüştür (!) [emoji23] Sebebi büyük ihtimal olarak nedir ?
8a9ece8caa85ec66ffc6a900ab8fdce5.jpg

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Esimde iPhone var bende de note 4. İnan ios 10 bildirim sistemi android kadar estetik ve pratik değil. İos ta bi bildirim panelini indiriyorsun sanki dükkan kepengi indiriyorsun. Haldur huldur. Son android versiyonu özellikle saf android olunca bence güzel ama tabi bu göreceli. Ha ios ta donanim yazılım uyumu tartışılmaz. Her yönden elit cihazlar i phone lar. Ama pixel ya da Nexus 6p yi bi ele alıp yaşamak lazım.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Telefonumda şarj olmama problemi var,sorunu internetten araştırdım ve şarj entegresinin değişmesi lazım diyorlar.

KNOX sayacım 0x1 ve bu cihazı sizce adamlara nasıl kakalarim? [emoji23] Eğer kakalayamazsam kendim yapabileceğim bir çözüm var mı?

EDIT : Kablom 2. Dünya Savaşını görmüştür (!) [emoji23] Sebebi büyük ihtimal olarak nedir ?
8a9ece8caa85ec66ffc6a900ab8fdce5.jpg
Esimin telefonu sarj olmuyordu.garantisi yok idi.normal bir telefoncuda tamirini yaptirdik 50 tl mi ne idi oyle bir paraya yapmislardi.bir daha da hic sikinti yasamadi

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Esimin telefonu sarj olmuyordu.garantisi yok idi.normal bir telefoncuda tamirini yaptirdik 50 tl mi ne idi oyle bir paraya yapmislardi.bir daha da hic sikinti yasamadi
Anladım peki benim sorunum hakkında başka bir çözüm yolunuz var mı?

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Anladım peki benim sorunum hakkında başka bir çözüm yolunuz var mı?
Kablodan kaynakli birsey degilse telefonun dibindeki sarj soketindedir sorun tahminim.ya orasi bozulmustur yada oradaki lehim tellerden kopma olmustur.baska secenek aklima gelmiyor.bu soylediklerimde basimiza gelenden edindigim tecrube sadece..benim dedigim gibi birseyde kolay zaten birkac saate veriyorlar

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Tam dolandırıcı çıktılar yav.
Note 4 ellerinde kalmamış, ya A7 2016 verelim ya da 300 lira farkla Note 5 verelim diyorlar. Zorunda mıyım kardeşim fark vermeye? Uyanıklara bak.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Samsung, Note 4 muadili olarak A7 2016'yı görüyormuş. Reziller..

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Tam dolandırıcı çıktılar yav.
Note 4 ellerinde kalmamış, ya A7 2016 verelim ya da 300 lira farkla Note 5 verelim diyorlar. Zorunda mıyım kardeşim fark vermeye? Uyanıklara bak.
Urunun hatali oldugunu kabul ediyorlarki degisim veriyorlar..sende israr et mahkemeye veririm.o zaman parami verin ben kendim alirim disardan diye...sonucta urunden kaynakli bir hata oldugunu kabul ettikleri icin bu secenekleri sunuyorlar..eger disardan kendin alabilirim diyorsan parani geri al yok alamam diyorsan farkver note 5 al

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Urunun hatali oldugunu kabul ediyorlarki degisim veriyorlar..sende israr et mahkemeye veririm.o zaman parami verin ben kendim alirim disardan diye...sonucta urunden kaynakli bir hata oldugunu kabul ettikleri icin bu secenekleri sunuyorlar..eger disardan kendin alabilirim diyorsan parani geri al yok alamam diyorsan farkver note 5 al
Zaten Note 4'ü 2300TL gibi bir fiyata almıştım. Para iadesi yapsalar rahatlıkla Note 5 alırım.

MevlutOrhanTr

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Zaten Note 4'ü 2300TL gibi bir fiyata almıştım. Para iadesi yapsalar rahatlıkla Note 5 alırım.

Bu yaptıklarını yazılı bir şekilde beyan etsinler eğer para iadesi yapmayacaklarsa.Eğer itiraz ederlerse tüketici haklarına belli bir ücret miktarı soruşturma açabiliyorsun.Bu yapılan büyük ihtimal satıcı kişinin performans parasından dolayı yapıyordur.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu yaptıklarını yazılı bir şekilde beyan etsinler eğer para iadesi yapmayacaklarsa.Eğer itiraz ederlerse tüketici haklarına belli bir ücret miktarı soruşturma açabiliyorsun.Bu yapılan büyük ihtimal satıcı kişinin performans parasından dolayı yapıyordur.
Paşa paşa ya Note 5 verirler ya da paramı.. Hem suçlular, hem güçlüler..

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Paşa paşa ya Note 5 verirler ya da paramı.. Hem suçlular, hem güçlüler..
Note5 standart takastır. Sorunlu note4 için merkez doğrudan note5 teklif ediyor zaten. Bana da teklif ettiler ben kabul etmedim. Note5 benim kriterlerime uymadığı için para istedim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Note5 standart takastır. Sorunlu note4 için merkez doğrudan note5 teklif ediyor zaten. Bana da teklif ettiler ben kabul etmedim. Note5 benim kriterlerime uymadığı için para istedim.
Sorun orada zaten. Note 5 için 300tl fark istiyorlar.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
2×1 idi 6 ay önce sonra bi kezdaha rootladım falan filan ro attım ve aldılar hiç sorun çıkarmadan