isyankar42
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 806
İnanın düşündüğünüz gibi deyil mesela bikaçtane var sadece parmak izini çalıştırmayan rom onuda zaten uygulamayla hallediyosun.Sonra kalanı sana kalmış sen a romunun .ui sini mi beğendin onu flashla b romunun pil gücünü mü beğendin onun üzerine kur... geçen gün stock rom kurdum 1 saat dayanamadım mutlaka denemelisiniz anliycaksınız beniEvet custom romlar cok revacta.yalniz hep birseylerden fedakarlik etme zorundasin.birinde kamera calismaz yok digerinde parmak izi calismaz.yok arama yapmaz yok o calismiyor bu calismiyor her custom rom sorunlu hocam.ve her custom ilerde mutlaka patlar..ve hicbir custom stock kadar stavil degildirde.daha stock romda telefonu dogru duzgun kullanamayan tonlarca adam var.ne temizligini yaparlar ne iyi bakarlar ne duzgun kullanirlar.birde sen dusun herseyin serbest oldugunu.herkezin kafasinna gore rom attiginji sonra servjalere kosup su calismiyor bu calismiyor dedigini...adam 16 mplik kamera koyuyor eleman rotlu romlu telefona marketten indirdigi uygulama kamerasi ile onun ayarlarini bozuyor sonra bu kamera iyi cekmiyor bu samsung nasil is yapiyor vsvssonra birde servislerin halini dusun..vermek sorun degil devami onemli bence..haa burde ticari yonu var tabi onu da dusunursen anlarain demek istedigimi..ben samsung yada android fani degilim yanlis anlasilmasin ama bunlarda gercekler.