Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509

Alpayosman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
3 ay önce Mediamarkt dan aldığım Note 4 ümde iki adet problem tespit ettim. İlk olarak ön kamera çok puslu çekiyor. Eşimde de Note4 var ikisininde ayarları aynı fakat çektiği fotografta çok fark var. Servise götürdüm toz kaçmış açıp temizlememiz lazım diyorlar.
İkinci problem ise telefon ile konuşurken ekran kararıyor fakat yüzümden uzaklaştırınca ekran geri gelmiyor. Ancak sensörlere vurunca ekran geri geliyor. 4 yıl S3 kullanıp bunu aldım, çok iyi telefon ama bu iki sıkıntı beni şaşırttı.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Merhaba arkadaşlar,
3 ay önce Mediamarkt dan aldığım Note 4 ümde iki adet problem tespit ettim. İlk olarak ön kamera çok puslu çekiyor. Eşimde de Note4 var ikisininde ayarları aynı fakat çektiği fotografta çok fark var. Servise götürdüm toz kaçmış açıp temizlememiz lazım diyorlar.
İkinci problem ise telefon ile konuşurken ekran kararıyor fakat yüzümden uzaklaştırınca ekran geri gelmiyor. Ancak sensörlere vurunca ekran geri geliyor. 4 yıl S3 kullanıp bunu aldım, çok iyi telefon ama bu iki sıkıntı beni şaşırttı.
Elektronik sans isi dostum..1.5 senedir kullaniyorum bir kez kendi hatamdan bir problem yasamisdim onun disinda hic sorun yasamadim...kamera cekimi icin birsey diyemem nasil toz kacmis o da enteresan ama sensorler icin belki fabrika ayarlarina dondurup wipe lari yaparsan duzelir diye tahmin ediyorum..buyuk ihtimalle sen aldiktan sonra telefonuna 2 defa buyuk guncelleme gelmis olmali belki ust uste kurulum yaparken bir sorun olmustur..wipe ve fabrika ayarlari ile ins o sorunundan kurtulursun.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Renk sararması yaşayan garantiye versin.. Biz verdik, sıfırıyla değişim yapacaklar..

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Bir de kuzende var note 4. %17 de kapaniyor telefon. Sarja takinca sifirdan sarj ediyor. Ama genel kullanimda hicbir sorun yok. %20 den sonra sorun basliyor. Bu problem baslamadan once cihazi gonderdik kabloda sorun var diye. Kablo degisince duzelmisti sarji. Ama bu seferde 1-2 gundur bu sorun basladi. Servise sorduk hatta o siralar pil degerleri normal dediler. Cihaza baglayip bakiyorlarmis dediklerine gore. Heralde kablo pilin bir bolumunu öldürdü daha onceki sorundan dolayi. Kalibre isini de yaptik garanti dahilinde fakat cozum saglayamadik. Rootsuz cihaz oldugu icin zor oluyor islem yapmasi her seyi yapamiyoruz. Yoksa kalibre edecektik programla. Var mi aklinizda bir cozum?
Bendede aynı problem stock rom'un kendi kernelindeyken vardı.Servisr götürdüğünüzde bu sorundan bahsedin ama gitmeden önce sağlam bir samsung kablosuyla biraz şarj edip videoya alın,serviste kablo derlerse soruna o videoyu gösteirsiniz.

Büyük ihtimalle soket,anakart ve pil değişecektir.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Merhaba arkadaşlar,
O üst kısımda sorun var,servisin dediği gibi toz kaçmış değişim yapacaklardır sizin ısrarınızla veya şikayetinizle.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bendede aynı problem stock rom'un kendi kernelindeyken vardı.Servisr götürdüğünüzde bu sorundan bahsedin ama gitmeden önce sağlam bir samsung kablosuyla biraz şarj edip videoya alın,serviste kablo derlerse soruna o videoyu gösteirsiniz.

Büyük ihtimalle soket,anakart ve pil değişecektir.

Sayin emre.bas.581525,

Konuyu takip etmemissiniz sanirim. Bir kac sayfa geride detayi yaziyor. Ve su bir gercek ki istediginiz goruntuyu versekte onlar cihazla test edip degerleri normal bulduktan sonra sorun olmadigini dusunecekler. Haliyle bu birseyi degistirmeyecek. Donanimi da elden geciriyorlar cihaz ile. Ve benim gonderdigim servis isini dikkatli yapiyor. Cok cihaz gonderdim bu zamana kadar bir tanesinde sonuca ulasamadiklarini gormedim. Konuyu geriye gidip okudugunuzda bu olayin servisten geldikten sonra basladigini, servise gonderdigimizde ise cihaz kontrolu ile tarama yapilip tarafimiza tum detayiyla bilgi verildigini anlayacaksiniz. Yani anakart, sarj soketi gibi seylerin degismesi gerekseydi bunu zaten basta yaparlardi. Belli ki degisimden onceki kabloya bagli olarak sonradan ortaya cikan bir durum. Size bir olaydan daha bahsetmek isterim; yakin zamanda bende cihazimi servise yolladim yine bir kac sayfa geride yazilari bulabilirsiniz. Ben internetten arastirma yaptigimda bu sorunla karsilasan kisilerin kamera modulunun degistigini yazmıslar. Duzeldi demisler. Ama servis benim cihaza online offline data guncellemesi yaparak durumu duzeltmis. Neden kamera modulu degistirilmedi benzer sorunlar bu sekilde giderilmis ben bunu arastirarak gonderdim dedigimde ise aldigim cevap: Cihazinizi siz soylemesenizde makinaya baglayip test ediyoruz. Eger donanimsal olarak bizim tespit edemediklerimiz var ise zaten makina buluyor geregini yapiyoruz dediler. Ben suana kadar eski sorunuma dair problem yasamadim kucuk aksakliklar disinda. Tabiki hala test asamasinda benim icin. Yani icini gereksiz yere acip bir parca degistiren servislerin yuzune cogu kisinin cihazi mahvoldu. Benimle ayni sorunu yasayan kisilerde buna dahil. Neye dayanarak bu kadar parcanin degismesine kanaat getirdiniz bilmiyorum ama ben bilincsiz ve bu islerden anlamayan bir tuketici degilim. Android de oyle zamanlar oluyor ki cok sacma islemlerle telefonun hatasini giderebiliyorsunuz. Bunu suanki durum icin konusmuyorum. Ama denemekten zarar gelmez dusuncesindeyim.

Alpayosman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elektronik sans isi dostum..1.5 senedir kullaniyorum bir kez kendi hatamdan bir problem yasamisdim onun disinda hic sorun yasamadim...kamera cekimi icin birsey diyemem nasil toz kacmis o da enteresan ama sensorler icin belki fabrika ayarlarina dondurup wipe lari yaparsan duzelir diye tahmin ediyorum..buyuk ihtimalle sen aldiktan sonra telefonuna 2 defa buyuk guncelleme gelmis olmali belki ust uste kurulum yaparken bir sorun olmustur..wipe ve fabrika ayarlari ile ins o sorunundan kurtulursun.
Ses açma+power+menu tuslarına basarak gelen menu ile format attım fakat düzelmedi. Ekran bu telefonlarda iyi sabitlenmemiş kasa ile ekran arasına sızdırmaz bir malzme sürmek lazım. Tırnak cilası olabilir belki.[/QUOTE]

Son düzenleme:

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Cihazin ilk serilerinde o sorun varmis dogru ama2015 ikinci devreden sonra uretilenlerde sorunlar daha giderilmis sanirim..sahsen bizde 2 note 4 var ikisindede aciklik da yok bir sikintida yasamadik dostum...dedigim gibi elektronik tamamen sans isi..sahsen para verip aldigim bir cihazada ojenmoje surmem pesine duser ya degisim alirim yada sorunumu cozdururum..sonucda bedava almadiniz bu cihazi..ben olsam ikisorun icinde goturur servise verirdim..eger istanbulda yasiyorsaniz bakirkoy incirli caddesindeki servis guzel hizmet veriyor bilginiz olsunm

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Cihazin ilk serilerinde o sorun varmis dogru ama2015 ikinci devreden sonra uretilenlerde sorunlar daha giderilmis sanirim..sahsen bizde 2 note 4 var ikisindede aciklik da yok bir sikintida yasamadik dostum...dedigim gibi elektronik tamamen sans isi..sahsen para verip aldigim bir cihazada ojenmoje surmem pesine duser ya degisim alirim yada sorunumu cozdururum..sonucda bedava almadiniz bu cihazi..ben olsam ikisorun icinde goturur servise verirdim..eger istanbulda yasiyorsaniz bakirkoy incirli caddesindeki servis guzel hizmet veriyor bilginiz olsunm

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
LQLypJ.jpg

Son gelecek güncellemeye dair içerik görseli.

Erkan Toku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Yazdığım mesajı silmeye çalıştım silemedim böyle bir yorum oldu :)

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
LQLypJ.jpg

Son gelecek güncellemeye dair içerik görseli.
Guvenlik guncellemesinin yanisira batarya iyilestirme ve stabilite uzerine olacak anladigim kadari ile..hayret samsung beni sasirtiyor..note 7 elde patlayinca yine bize dondu yuzunu:)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Guvenlik guncellemesinin yanisira batarya iyilestirme ve stabilite uzerine olacak anladigim kadari ile..hayret samsung beni sasirtiyor..note 7 elde patlayinca yine bize dondu yuzunu:)

Aynen öyle kardeşim. Bize faydası olacak bu işin heralde. :)

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Android 7 alma umudu olan varMI ?
Umut bi fakirin bi de samsunglunun ekmeği gardaş. Note 7 zararı büyük Samsung un. Bu saatten sonra büyük ihtimal zararı kompanse etmeye zaman ayırırlar. S8 filan çıkacak. Note 4 diye bir tel ürettiklerini unutmuslardir çoktan bence

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Arkadaslar acil yardimm saat kendini guncellemis ama widget guncellemis pilin yanindaki kendini geri almis saati ileri aldgimda vidgette kendini iler aliyor tekrar yani yukardaki saat normalken widget 2 saat ileri gitmis oluyo bu sefer birbirine uymuyo ikiside acil yardim

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Arkadaslar acil yardimm saat kendini guncellemis ama widget guncellemis pilin yanindaki kendini geri almis saati ileri aldgimda vidgette kendini iler aliyor tekrar yani yukardaki saat normalken widget 2 saat ileri gitmis oluyo bu sefer birbirine uymuyo ikiside acil yardim
ce6eac77e16113db71abc350201f2409.jpg

Bu sekilde moskova saatine getir duzelir

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Arkadaslar tapatalk prograki bozulan varmi..ana sayfa haber akisi sayfasi bir turlu acilmiyor..baktim disconnectte olmamisim.veriyi sil vs yapdim yine ayni.forumlarda abonelitomde dusmemis.mesaj geldigi zaman aliyorum.ama ilk sayfa da sadece bir resim var ve forum akislarini goremiyorum.varmi bu sorunu yasayan

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Arkadaslar tapatalk prograki bozulan varmi..ana sayfa haber akisi sayfasi bir turlu acilmiyor..baktim disconnectte olmamisim.veriyi sil vs yapdim yine ayni.forumlarda abonelitomde dusmemis.mesaj geldigi zaman aliyorum.ama ilk sayfa da sadece bir resim var ve forum akislarini goremiyorum.varmi bu sorunu yasayan
Bende bir sorun yok.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
24 ekimde gelen güncellemeyi yaptın mı?
Version 6.2 olacak.