Çıkrıkcı
Profesör
Garanti bitmeden yeni bir batarya koparsinda sonra para vermek zorunda kalmasin bare![]()
8 ay garantisi var onun. Aynen
Garanti bitmeden yeni bir batarya koparsinda sonra para vermek zorunda kalmasin bare![]()
Aşağıdaki programı bir denesin bakalım. Ama benim tahminim pilin değişmesi durumunda tam çözüm olur gibi. Ama yine de denemekte fayda var. Birde pillerinizi değiştirip kullanmayı unutmayın.
Repair Battery Life PRO - Google Play'de Android Uygulamaları
Elektronik sans isi dostum..1.5 senedir kullaniyorum bir kez kendi hatamdan bir problem yasamisdim onun disinda hic sorun yasamadim...kamera cekimi icin birsey diyemem nasil toz kacmis o da enteresan ama sensorler icin belki fabrika ayarlarina dondurup wipe lari yaparsan duzelir diye tahmin ediyorum..buyuk ihtimalle sen aldiktan sonra telefonuna 2 defa buyuk guncelleme gelmis olmali belki ust uste kurulum yaparken bir sorun olmustur..wipe ve fabrika ayarlari ile ins o sorunundan kurtulursun.Merhaba arkadaşlar,
3 ay önce Mediamarkt dan aldığım Note 4 ümde iki adet problem tespit ettim. İlk olarak ön kamera çok puslu çekiyor. Eşimde de Note4 var ikisininde ayarları aynı fakat çektiği fotografta çok fark var. Servise götürdüm toz kaçmış açıp temizlememiz lazım diyorlar.
İkinci problem ise telefon ile konuşurken ekran kararıyor fakat yüzümden uzaklaştırınca ekran geri gelmiyor. Ancak sensörlere vurunca ekran geri geliyor. 4 yıl S3 kullanıp bunu aldım, çok iyi telefon ama bu iki sıkıntı beni şaşırttı.
Tam anlamıyla uyumlu ama telefona tabikide takamazsınız,sadece ekrandan algılar.Tek kalemini bulmanız imkansız hocam.@emre.bas.581525 Peki hocam uyumlu derken bu tam anlamıyla bir uyum mu yoksa dokunmatiği algılıyor ama telwfona girip cikarken zorluklar oluyor mu? Eğer zorluklar olmuyorsa nereden alabilirim?
Bendede aynı problem stock rom'un kendi kernelindeyken vardı.Servisr götürdüğünüzde bu sorundan bahsedin ama gitmeden önce sağlam bir samsung kablosuyla biraz şarj edip videoya alın,serviste kablo derlerse soruna o videoyu gösteirsiniz.Bir de kuzende var note 4. %17 de kapaniyor telefon. Sarja takinca sifirdan sarj ediyor. Ama genel kullanimda hicbir sorun yok. %20 den sonra sorun basliyor. Bu problem baslamadan once cihazi gonderdik kabloda sorun var diye. Kablo degisince duzelmisti sarji. Ama bu seferde 1-2 gundur bu sorun basladi. Servise sorduk hatta o siralar pil degerleri normal dediler. Cihaza baglayip bakiyorlarmis dediklerine gore. Heralde kablo pilin bir bolumunu öldürdü daha onceki sorundan dolayi. Kalibre isini de yaptik garanti dahilinde fakat cozum saglayamadik. Rootsuz cihaz oldugu icin zor oluyor islem yapmasi her seyi yapamiyoruz. Yoksa kalibre edecektik programla. Var mi aklinizda bir cozum?
Hızlı şarjı kapatmanız sorunu çözmez.Tamam bunu da bir deneyelim bakalim. Hizli sarji kapattirdim belki toparlayabiliriz bu sekilde diye. Deniyoruz simdilik.
O üst kısımda sorun var,servisin dediği gibi toz kaçmış değişim yapacaklardır sizin ısrarınızla veya şikayetinizle.Merhaba arkadaşlar,
3 ay önce Mediamarkt dan aldığım Note 4 ümde iki adet problem tespit ettim. İlk olarak ön kamera çok puslu çekiyor. Eşimde de Note4 var ikisininde ayarları aynı fakat çektiği fotografta çok fark var. Servise götürdüm toz kaçmış açıp temizlememiz lazım diyorlar.
İkinci problem ise telefon ile konuşurken ekran kararıyor fakat yüzümden uzaklaştırınca ekran geri gelmiyor. Ancak sensörlere vurunca ekran geri geliyor. 4 yıl S3 kullanıp bunu aldım, çok iyi telefon ama bu iki sıkıntı beni şaşırttı.
Hızlı şarjı kapatmanız sorunu çözmez.
Bendede aynı problem stock rom'un kendi kernelindeyken vardı.Servisr götürdüğünüzde bu sorundan bahsedin ama gitmeden önce sağlam bir samsung kablosuyla biraz şarj edip videoya alın,serviste kablo derlerse soruna o videoyu gösteirsiniz.
Büyük ihtimalle soket,anakart ve pil değişecektir.
Ses açma+power+menu tuslarına basarak gelen menu ile format attım fakat düzelmedi. Ekran bu telefonlarda iyi sabitlenmemiş kasa ile ekran arasına sızdırmaz bir malzme sürmek lazım. Tırnak cilası olabilir belki.[/QUOTE]Elektronik sans isi dostum..1.5 senedir kullaniyorum bir kez kendi hatamdan bir problem yasamisdim onun disinda hic sorun yasamadim...kamera cekimi icin birsey diyemem nasil toz kacmis o da enteresan ama sensorler icin belki fabrika ayarlarina dondurup wipe lari yaparsan duzelir diye tahmin ediyorum..buyuk ihtimalle sen aldiktan sonra telefonuna 2 defa buyuk guncelleme gelmis olmali belki ust uste kurulum yaparken bir sorun olmustur..wipe ve fabrika ayarlari ile ins o sorunundan kurtulursun.
Yazdığım mesajı silmeye çalıştım silemedim böyle bir yorum oldu![]()
Guvenlik guncellemesinin yanisira batarya iyilestirme ve stabilite uzerine olacak anladigim kadari ile..hayret samsung beni sasirtiyor..note 7 elde patlayinca yine bize dondu yuzunu![]()
Son gelecek güncellemeye dair içerik görseli.
Guvenlik guncellemesinin yanisira batarya iyilestirme ve stabilite uzerine olacak anladigim kadari ile..hayret samsung beni sasirtiyor..note 7 elde patlayinca yine bize dondu yuzunu![]()
Yeni güncelleme sonrası pil grafiği hakkında bilgi edinmek isteyen arkadaşlar verdiğim linkteki en son yoruma bakabilirler.
[Discussion] Android Marshmallow for Note 4
O olmadan olmuyor malesef hocamÇok güzel yazmışlar ama işte ingiliççe![]()
Olabilir.Android 7 alma umudu olan varMI ?
Umut bi fakirin bi de samsunglunun ekmeği gardaş. Note 7 zararı büyük Samsung un. Bu saatten sonra büyük ihtimal zararı kompanse etmeye zaman ayırırlar. S8 filan çıkacak. Note 4 diye bir tel ürettiklerini unutmuslardir çoktan benceAndroid 7 alma umudu olan varMI ?
Arkadaslar acil yardimm saat kendini guncellemis ama widget guncellemis pilin yanindaki kendini geri almis saati ileri aldgimda vidgette kendini iler aliyor tekrar yani yukardaki saat normalken widget 2 saat ileri gitmis oluyo bu sefer birbirine uymuyo ikiside acil yardim
Bende bir sorun yok.Arkadaslar tapatalk prograki bozulan varmi..ana sayfa haber akisi sayfasi bir turlu acilmiyor..baktim disconnectte olmamisim.veriyi sil vs yapdim yine ayni.forumlarda abonelitomde dusmemis.mesaj geldigi zaman aliyorum.ama ilk sayfa da sadece bir resim var ve forum akislarini goremiyorum.varmi bu sorunu yasayan
24 ekimde gelen güncellemeyi yaptın mı?Arkadaslar tapatalk prograki bozulan varmi..ana sayfa haber akisi sayfasi bir turlu acilmiyor..baktim disconnectte olmamisim.veriyi sil vs yapdim yine ayni.forumlarda abonelitomde dusmemis.mesaj geldigi zaman aliyorum.ama ilk sayfa da sadece bir resim var ve forum akislarini goremiyorum.varmi bu sorunu yasayan