Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
902cc5a92da337e5762c3fc36fb8f326.jpg

4346032baca90f24aa828c6f1b31edde.jpg

6fba60514072ad59fc1d915283961709.jpg

ab9899e5808468a4c7a48be57f83f909.jpg

69b700cfe837a14f135d98f9fd82d1a3.jpg

b588da8a299d8269f67206564c555272.jpg

Servisten her geldikten sonra süreç bu şekilde gelişiyor.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Evet dediginiz gibi olabilir. Ben ilk defa denk gelince sasirdim dogrusu.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Hocam bu online offine yazılım güncellemesi neymiş çok merak ettim gidebilirsem pazartesi servise sorcam:)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Hocam bu online offine yazılım güncellemesi neymiş çok merak ettim gidebilirsem pazartesi servise sorcam:)

Bende çok merak ediyorum internette bilgi yok. Telefonla sorduğumda sekreter anlamadığı için bilgi veremedi. Teknik bölüme de bağlamıyorlar. Öğrenirsen mutlaka haber ver sana zahmet :)

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Aynen kardeşim beklentim buyuk. Umarim dusundugumuz sekilde olur :)
Öncelikle gözünaydın telefonunu sağ salim almışsın. Bu resimler gerçek değil mi?
Ben şimdiye kadar en fazla 25 saati görmüştüm.
En azından böyle kalmayıp ilerleyen zamanda düşse bile(inşaallah düşmez) bu anları yaşamak güzeldir bence.
Dünya gözüyle 50 saati gördük daha ne olsun.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Öncelikle gözünaydın telefonunu sağ salim almışsın. Bu resimler gerçek değil mi?
Ben şimdiye kadar en fazla 25 saati görmüştüm.
En azından böyle kalmayıp ilerleyen zamanda düşse bile(inşaallah düşmez) bu anları yaşamak güzeldir bence.
Dünya gözüyle 50 saati gördük daha ne olsun.

Günaydın kardeşim. Gercege yakin bir ruya umarim bozulmaz. :) bende 30 saat gormustum en fazla lolipoptan sonra. Aynen darisi sizlere.

MevlutOrhanTr

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Arkadaşlar salı günü garantiye vereceğim telefonu bataryası artık %30 dan sonra saniyeler içinde bitiyor diye.Geçen deji marka bi batarya gördüm herkes iyi falan diyor içinzden kullanan var mı ? Telefonu servise versek herhalde 2 3 hafta telefonsuz kalırız :)

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Arkadaşlar salı günü garantiye vereceğim telefonu bataryası artık %30 dan sonra saniyeler içinde bitiyor diye.Geçen deji marka bi batarya gördüm herkes iyi falan diyor içinzden kullanan var mı ? Telefonu servise versek herhalde 2 3 hafta telefonsuz kalırız :)
Bence orjinal batarya kullanmanız daha iyi olacaktır.Garantiye verdiğinizda evet 1-2 hafta tahminimce telefonsuz olacaksınız ama şarj soketi,pil vb. şeylerin değişmesine değer. [emoji3]

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
6mjAVN.png

D3jNb1.png

lEAaGl.png

Cihazın daha önceki halinde çalıştığı süre 21 saatti ve aldığım ekran süresi 4 saati zor buluyordu. Şuan 1 günü buldu ve 4 saat ekran süresi aldım. En baştan daha yoğun kullanımda bulunsam geçerdi 4 saati. Ve dikkat ederseniz şuan hiçbir uygulama uyutulmuş durumda değil. Daha önce uyutulmuş olduğu halde bu süreyi zor alıyordum. Burada anlatmak istediğim şey sadece ekran süresi değil biliyorsunuz ki. Ben ekran süresinin yanında çalıştığı sürenin de iyi olması gerektiğini düşünenlerdenim. Cihaz elime geçeli 3 gün oldu sayılır ve bu süreler beni şaşırtıyor. Sanıyorum ki ilerleyen zamanlarda çok daha iyi sonuçlar alacağım. Kamera kısmına gelecek olursak bugün 2 defa buslanıyor gibi oldu ama bunun yanında takılmadan kaynaklıymış gibi bir durum söz konusuydu. Yani önceki gibi uzun süreli değil anlık bir durum oldu. Onun dışında eskisi gibi problem yaşamadım.
Sonuç olarak; Daha önceki güncellemelere bağlı cihazlarımızda süre kayıpları yaşanıyor. Servisin yazılım yükleme işlemi cihazı tekrar kendi haline getiriyor diye düşündürdü. Cihazı rootlu olan arkadaşlardan bilen vardır sistemi tamamen silip sıfırdan sistem atabiliyorsunuz. Fakat normal yollardan bu mümkün değil diye biliyorum. Servis ise bunu resmi yollarla yapabiliyor. Yani garanti dahilinde yapıyor demek istiyorum. Garantiniz bitmeden işini düzgün yapan bir servise cihazınızı kontrol amaçlı gönderin derim. Bunun için önerebileceğim servis ise: Kayseri.

* Senkronizasyonu hiç kapatmıyorum.
* Işık gece hariç diğer zamanlar tamamen açık kullanıyorum.

Son düzenleme:

Erkan Toku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Merhabalar bugün note 7 ile ile ilgili bir haberde note 7 kaleminin eski note serilerinde kullanılabilir olduğuna dair birşey okudum da acaba note 4 ile de uyumlu mu bilen var mı?

Erkan Toku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
@emre.bas.581525 Peki hocam uyumlu derken bu tam anlamıyla bir uyum mu yoksa dokunmatiği algılıyor ama telwfona girip cikarken zorluklar oluyor mu? Eğer zorluklar olmuyorsa nereden alabilirim?

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Gelecek olan son güncelleme ile pil kullaniminda onemli fark oldugu soyleniyor.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Gelecek olan son güncelleme ile pil kullaniminda onemli fark oldugu soyleniyor.
Bu seferki guncellemeden sonra telefona format atacagim..yalniz fak olarak , wipe cache ve wipe data dan sonra..advanced cache ve advanced fix de yapacagim.sonrada mount stotage kismindan format cache format wipe ve format storage yapacakmisim.. dun ogrendim ..ben hicbir zaman advanced ve mount islemlerini yapmiyordum.anca bu sekilde hicbir kalinti kalmadan sifir hale getirilirmis telefon.servislerde bu sekilde formatliyorlarmis..belki sendede bu sekilde islem olmutlstur ve faydasini gormussundur dostum. @baycebir

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu seferki guncellemeden sonra telefona format atacagim..yalniz fak olarak , wipe cache ve wipe data dan sonra..advanced cache ve advanced fix de yapacagim.sonrada mount stotage kismindan format cache format wipe ve format storage yapacakmisim.. dun ogrendim ..ben hicbir zaman advanced ve mount islemlerini yapmiyordum.anca bu sekilde hicbir kalinti kalmadan sifir hale getirilirmis telefon.servislerde bu sekilde formatliyorlarmis..belki sendede bu sekilde islem olmutlstur ve faydasini gormussundur dostum. @baycebir
Zannetmiyorum. Bu söylediklerini stock recoveryde yapamazsın.. Bunun için root gerekiyor.. Stock recovery'de advanced menü yoktu en son baktığımda..

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509

Olabilir kardesim. Ben telefon garantili oldugu icin titiz davranip cok recovery modunda diger kisimlarla ugrasmiyorum. Olur da bahane cikar garantiden olmayayim diye. Uzun zamandir ne rootla ugrastim ne de cwm yukledim soylediklerin suan yabanci geliyor. Kendi recovery modunda var mi bu soylediklerin ben hic dikkat etmedim?

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bir de kuzende var note 4. %17 de kapaniyor telefon. Sarja takinca sifirdan sarj ediyor. Ama genel kullanimda hicbir sorun yok. %20 den sonra sorun basliyor. Bu problem baslamadan once cihazi gonderdik kabloda sorun var diye. Kablo degisince duzelmisti sarji. Ama bu seferde 1-2 gundur bu sorun basladi. Servise sorduk hatta o siralar pil degerleri normal dediler. Cihaza baglayip bakiyorlarmis dediklerine gore. Heralde kablo pilin bir bolumunu öldürdü daha onceki sorundan dolayi. Kalibre isini de yaptik garanti dahilinde fakat cozum saglayamadik. Rootsuz cihaz oldugu icin zor oluyor islem yapmasi her seyi yapamiyoruz. Yoksa kalibre edecektik programla. Var mi aklinizda bir cozum?

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Zannetmiyorum. Bu söylediklerini stock recoveryde yapamazsın.. Bunun için root gerekiyor.. Stock recovery'de advanced menü yoktu en son baktığımda..
Evet hocam dogru soyluyorsun.su anda recovery e bakdim. Wipe menuleri ve mount menusu var ama mount un icerigine giremiyirsun sadece tek tikla yapabiliyorsun.advanced kismi ise tamamen yok..yalniz bende s4 vardi rootsuz ve onda advanced a falan girebiliyordum jesinlikle eminim.cunku bir kere yapmisdim ve uzun surmusdu acilmasi..belki 601 yada lolipop sonrasi recovery menusunudr degistirdiler kurcalamayayim diye.mbende sen soyleyince acip tekrar bakdim artik yokmus:))) @bb90

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bir de kuzende var note 4. %17 de kapaniyor telefon. Sarja takinca sifirdan sarj ediyor. Ama genel kullanimda hicbir sorun yok. %20 den sonra sorun basliyor. Bu sorun baslamadan once cihazi gonderdik kabloda sorun var diye. Kablo degisince duzelmisti sarji. Ama bu seferde 1-2 gundur bu sorun basladi. Servise sorduk hatta o siralar pil degerleri normal dediler. Cihaza baglayip bakiyorlarmis dediklerine gore. Heralde kablo pilin bir bolumunu öldürdü daha onceki sorundan dolayi. Kalibre isini de yaptik garanti dahilinde fakat cozum saglayamadik. Rootsuz cihaz oldugu icin zor oluyor islem yapmasi her seyi yapamiyoruz. Yoksa kalibre edecektik programla. Var mi aklinizda bir cozum?
Batarya değiştirmediniz mi?

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bir de kuzende var note 4. %17 de kapaniyor telefon. Sarja takinca sifirdan sarj ediyor. Ama genel kullanimda hicbir sorun yok. %20 den sonra sorun basliyor. Bu problem baslamadan once cihazi gonderdik kabloda sorun var diye. Kablo degisince duzelmisti sarji. Ama bu seferde 1-2 gundur bu sorun basladi. Servise sorduk hatta o siralar pil degerleri normal dediler. Cihaza baglayip bakiyorlarmis dediklerine gore. Heralde kablo pilin bir bolumunu öldürdü daha onceki sorundan dolayi. Kalibre isini de yaptik garanti dahilinde fakat cozum saglayamadik. Rootsuz cihaz oldugu icin zor oluyor islem yapmasi her seyi yapamiyoruz. Yoksa kalibre edecektik programla. Var mi aklinizda bir cozum?
Google playde bir program vardi.sanirim baycebir paylasmisdi.pildeki olu yerleri tespit edip temizliyordu ve root istemiyordu..onun disinda servisden pil degisimi icin baski yapsaniz .bir deneseniz sansinizi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evet hocam dogru soyluyorsun.su anda recovery e bakdim. Wipe menuleri ve mount menusu var ama mount un icerigine giremiyirsun sadece tek tikla yapabiliyorsun.advanced kismi ise tamamen yok..yalniz bende s4 vardi rootsuz ve onda advanced a falan girebiliyordum jesinlikle eminim.cunku bir kere yapmisdim ve uzun surmusdu acilmasi..belki 601 yada lolipop sonrasi recovery menusunudr degistirdiler kurcalamayayim diye.mbende sen soyleyince acip tekrar bakdim artik yokmus:))) @bb90
Eskiden de yoktu. Senin o S4 rootsuz zannetsen bile custom recovery yüklü olduğundan aslında rootluydu. Belki Supersu kurmadığın için rootsuz zannediyordun.. Recovery yüklemek bir root sayılır.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Eskiden de yoktu. Senin o S4 rootsuz zannetsen bile custom recovery yüklü olduğundan aslında rootluydu. Belki Supersu kurmadığın için rootsuz zannediyordun.. Recovery yüklemek bir root sayılır.
Olabilir hocam cok kurup cok eski haline getiriyorduk belki oradan yanlis hatirlamis olurum rootu tam kaldirmisdik diye.ama olsa iyi olurdu kendi isimizi kendimiz yapardik birde az once kurcalarken update from ab kismina tikladim..telefon cok zor acildi devamli no comand kisminda kaldi defalarca nerdeyse tekrarmi odinden yukleyecegiz diye odum koptu ki acildi.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Google playde bir program vardi.sanirim baycebir paylasmisdi.pildeki olu yerleri tespit edip temizliyordu ve root istemiyordu..onun disinda servisden pil degisimi icin baski yapsaniz .bir deneseniz sansinizi

Onu da denedik kardesim bir fayda saglayamadik. Baski yapmak bisey degil de adamlar cihaza baglayip degerlerine bakmislar gonderdigimizde sorun gormemisler. Yeni baslayan bir sorun muhtemelen tekrar gondersek pil de bisey bulurlar diye dusunuyorum. Fakat kuzen razi degil idare ederim artarsa birden gonderirim diyor.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Onu da denedik kardesim bir fayda saglayamadik. Baski yapmak bisey degil de adamlar cihaza baglayip degerlerine bakmislar gonderdigimizde sorun gormemisler. Yeni baslayan bir sorun muhtemelen tekrar gondersek pil de bisey bulurlar diye dusunuyorum. Fakat kuzen razi degil idare ederim artarsa birden gonderirim diyor.
Garanti bitmeden yeni bir batarya koparsinda sonra para vermek zorunda kalmasin bare :)

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Aşağıdaki programı bir denesin bakalım. Ama benim tahminim pilin değişmesi durumunda tam çözüm olur gibi. Ama yine de denemekte fayda var. Birde pillerinizi değiştirip kullanmayı unutmayın.

Repair Battery Life PRO - Google Play'de Android Uygulamaları