lotusadana
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 220
Servisten her geldikten sonra süreç bu şekilde gelişiyor.
Hocam bu online offine yazılım güncellemesi neymiş çok merak ettim gidebilirsem pazartesi servise sorcam![]()
Super vallahi..bakalim ekran suresi ne verecek.ama kesin o da eskisinden yuksek sure verecektir.merakla bekliyorum
Super vallahi..bakalim ekran suresi ne verecek.ama kesin o da eskisinden yuksek sure verecektir.merakla bekliyorum![]()
![]()
Öncelikle gözünaydın telefonunu sağ salim almışsın. Bu resimler gerçek değil mi?Aynen kardeşim beklentim buyuk. Umarim dusundugumuz sekilde olur![]()
Öncelikle gözünaydın telefonunu sağ salim almışsın. Bu resimler gerçek değil mi?
Ben şimdiye kadar en fazla 25 saati görmüştüm.
En azından böyle kalmayıp ilerleyen zamanda düşse bile(inşaallah düşmez) bu anları yaşamak güzeldir bence.
Dünya gözüyle 50 saati gördük daha ne olsun.
Bence orjinal batarya kullanmanız daha iyi olacaktır.Garantiye verdiğinizda evet 1-2 hafta tahminimce telefonsuz olacaksınız ama şarj soketi,pil vb. şeylerin değişmesine değer. [emoji3]Arkadaşlar salı günü garantiye vereceğim telefonu bataryası artık %30 dan sonra saniyeler içinde bitiyor diye.Geçen deji marka bi batarya gördüm herkes iyi falan diyor içinzden kullanan var mı ? Telefonu servise versek herhalde 2 3 hafta telefonsuz kalırız![]()
Bence orjinal batarya kullanmanız daha iyi olacaktır.Garantiye verdiğinizda evet 1-2 hafta tahminimce telefonsuz olacaksınız ama şarj soketi,pil vb. şeylerin değişmesine değer. [emoji3]
UyumluMerhabalar bugün note 7 ile ile ilgili bir haberde note 7 kaleminin eski note serilerinde kullanılabilir olduğuna dair birşey okudum da acaba note 4 ile de uyumlu mu bilen var mı?
Bu seferki guncellemeden sonra telefona format atacagim..yalniz fak olarak , wipe cache ve wipe data dan sonra..advanced cache ve advanced fix de yapacagim.sonrada mount stotage kismindan format cache format wipe ve format storage yapacakmisim.. dun ogrendim ..ben hicbir zaman advanced ve mount islemlerini yapmiyordum.anca bu sekilde hicbir kalinti kalmadan sifir hale getirilirmis telefon.servislerde bu sekilde formatliyorlarmis..belki sendede bu sekilde islem olmutlstur ve faydasini gormussundur dostum. @baycebirGelecek olan son güncelleme ile pil kullaniminda onemli fark oldugu soyleniyor.
Zannetmiyorum. Bu söylediklerini stock recoveryde yapamazsın.. Bunun için root gerekiyor.. Stock recovery'de advanced menü yoktu en son baktığımda..Bu seferki guncellemeden sonra telefona format atacagim..yalniz fak olarak , wipe cache ve wipe data dan sonra..advanced cache ve advanced fix de yapacagim.sonrada mount stotage kismindan format cache format wipe ve format storage yapacakmisim.. dun ogrendim ..ben hicbir zaman advanced ve mount islemlerini yapmiyordum.anca bu sekilde hicbir kalinti kalmadan sifir hale getirilirmis telefon.servislerde bu sekilde formatliyorlarmis..belki sendede bu sekilde islem olmutlstur ve faydasini gormussundur dostum. @baycebir
Bu seferki guncellemeden sonra telefona format atacagim..yalniz fak olarak , wipe cache ve wipe data dan sonra..advanced cache ve advanced fix de yapacagim.sonrada mount stotage kismindan format cache format wipe ve format storage yapacakmisim.. dun ogrendim ..ben hicbir zaman advanced ve mount islemlerini yapmiyordum.anca bu sekilde hicbir kalinti kalmadan sifir hale getirilirmis telefon.servislerde bu sekilde formatliyorlarmis..belki sendede bu sekilde islem olmutlstur ve faydasini gormussundur dostum. @baycebir
Evet hocam dogru soyluyorsun.su anda recovery e bakdim. Wipe menuleri ve mount menusu var ama mount un icerigine giremiyirsun sadece tek tikla yapabiliyorsun.advanced kismi ise tamamen yok..yalniz bende s4 vardi rootsuz ve onda advanced a falan girebiliyordum jesinlikle eminim.cunku bir kere yapmisdim ve uzun surmusdu acilmasi..belki 601 yada lolipop sonrasi recovery menusunudr degistirdiler kurcalamayayim diye.mbende sen soyleyince acip tekrar bakdim artik yokmusZannetmiyorum. Bu söylediklerini stock recoveryde yapamazsın.. Bunun için root gerekiyor.. Stock recovery'de advanced menü yoktu en son baktığımda..
Batarya değiştirmediniz mi?Bir de kuzende var note 4. %17 de kapaniyor telefon. Sarja takinca sifirdan sarj ediyor. Ama genel kullanimda hicbir sorun yok. %20 den sonra sorun basliyor. Bu sorun baslamadan once cihazi gonderdik kabloda sorun var diye. Kablo degisince duzelmisti sarji. Ama bu seferde 1-2 gundur bu sorun basladi. Servise sorduk hatta o siralar pil degerleri normal dediler. Cihaza baglayip bakiyorlarmis dediklerine gore. Heralde kablo pilin bir bolumunu öldürdü daha onceki sorundan dolayi. Kalibre isini de yaptik garanti dahilinde fakat cozum saglayamadik. Rootsuz cihaz oldugu icin zor oluyor islem yapmasi her seyi yapamiyoruz. Yoksa kalibre edecektik programla. Var mi aklinizda bir cozum?
Google playde bir program vardi.sanirim baycebir paylasmisdi.pildeki olu yerleri tespit edip temizliyordu ve root istemiyordu..onun disinda servisden pil degisimi icin baski yapsaniz .bir deneseniz sansiniziBir de kuzende var note 4. %17 de kapaniyor telefon. Sarja takinca sifirdan sarj ediyor. Ama genel kullanimda hicbir sorun yok. %20 den sonra sorun basliyor. Bu problem baslamadan once cihazi gonderdik kabloda sorun var diye. Kablo degisince duzelmisti sarji. Ama bu seferde 1-2 gundur bu sorun basladi. Servise sorduk hatta o siralar pil degerleri normal dediler. Cihaza baglayip bakiyorlarmis dediklerine gore. Heralde kablo pilin bir bolumunu öldürdü daha onceki sorundan dolayi. Kalibre isini de yaptik garanti dahilinde fakat cozum saglayamadik. Rootsuz cihaz oldugu icin zor oluyor islem yapmasi her seyi yapamiyoruz. Yoksa kalibre edecektik programla. Var mi aklinizda bir cozum?
Eskiden de yoktu. Senin o S4 rootsuz zannetsen bile custom recovery yüklü olduğundan aslında rootluydu. Belki Supersu kurmadığın için rootsuz zannediyordun.. Recovery yüklemek bir root sayılır.Evet hocam dogru soyluyorsun.su anda recovery e bakdim. Wipe menuleri ve mount menusu var ama mount un icerigine giremiyirsun sadece tek tikla yapabiliyorsun.advanced kismi ise tamamen yok..yalniz bende s4 vardi rootsuz ve onda advanced a falan girebiliyordum jesinlikle eminim.cunku bir kere yapmisdim ve uzun surmusdu acilmasi..belki 601 yada lolipop sonrasi recovery menusunudr degistirdiler kurcalamayayim diye.mbende sen soyleyince acip tekrar bakdim artik yokmus)) @bb90
Batarya değiştirmediniz mi?
Olabilir hocam cok kurup cok eski haline getiriyorduk belki oradan yanlis hatirlamis olurum rootu tam kaldirmisdik diye.ama olsa iyi olurdu kendi isimizi kendimiz yapardik birde az once kurcalarken update from ab kismina tikladim..telefon cok zor acildi devamli no comand kisminda kaldi defalarca nerdeyse tekrarmi odinden yukleyecegiz diye odum koptu ki acildi.Eskiden de yoktu. Senin o S4 rootsuz zannetsen bile custom recovery yüklü olduğundan aslında rootluydu. Belki Supersu kurmadığın için rootsuz zannediyordun.. Recovery yüklemek bir root sayılır.
Google playde bir program vardi.sanirim baycebir paylasmisdi.pildeki olu yerleri tespit edip temizliyordu ve root istemiyordu..onun disinda servisden pil degisimi icin baski yapsaniz .bir deneseniz sansinizi
Garanti bitmeden yeni bir batarya koparsinda sonra para vermek zorunda kalmasin bareOnu da denedik kardesim bir fayda saglayamadik. Baski yapmak bisey degil de adamlar cihaza baglayip degerlerine bakmislar gonderdigimizde sorun gormemisler. Yeni baslayan bir sorun muhtemelen tekrar gondersek pil de bisey bulurlar diye dusunuyorum. Fakat kuzen razi degil idare ederim artarsa birden gonderirim diyor.
Aşağıdaki programı bir denesin bakalım. Ama benim tahminim pilin değişmesi durumunda tam çözüm olur gibi. Ama yine de denemekte fayda var. Birde pillerinizi değiştirip kullanmayı unutmayın.Bir de kuzende var note 4. %17 de kapaniyor telefon. Sarja takinca sifirdan sarj ediyor. Ama genel kullanimda hicbir sorun yok. %20 den sonra sorun basliyor. Bu problem baslamadan once cihazi gonderdik kabloda sorun var diye. Kablo degisince duzelmisti sarji. Ama bu seferde 1-2 gundur bu sorun basladi. Servise sorduk hatta o siralar pil degerleri normal dediler. Cihaza baglayip bakiyorlarmis dediklerine gore. Heralde kablo pilin bir bolumunu öldürdü daha onceki sorundan dolayi. Kalibre isini de yaptik garanti dahilinde fakat cozum saglayamadik. Rootsuz cihaz oldugu icin zor oluyor islem yapmasi her seyi yapamiyoruz. Yoksa kalibre edecektik programla. Var mi aklinizda bir cozum?