Çıkrıkcı
Profesör
Bilmiyordum hocam ama çok ilginç komyada bile 3 servis var 2 si baya büyük
Malesef bizim şehir geride kalıyor bazı gelişmelerden.
Bilmiyordum hocam ama çok ilginç komyada bile 3 servis var 2 si baya büyük
Haberi paylasabilir misin hocam. Guzel haber...Hadi gözümüz aydın arkadaşlar.
Note 4 Android 7.0 Nougat alacaklar arasında.
Android 7.0 Nougat Alacak Cihazlar - ShiftDelete.NetHaberi paylasabilir misin hocam. Guzel haber...
Merhabalar. 3 tuş kombinasyonunu doğru yapıyoruz değil mi?Selam arkadaşlar lütfen yardım edin.telefonu kapatıp 3 tuşla bi menüye girme olayı var ya hani.ismini unuttum kusira bakmayın.herker wipe ayarlrından konuşuyor ben de yapayım dedim.işte onu yapıyorum.ses açma tuşuyla menüye geliyorum fakat omdan sonra ne aşağıya ne de yukarıya yapamıyorum ses butonları çalışmıyor o durumda ne de güç butonu.öylece kalıyor.neden kaynaklanıyor acaba?
Güldürmeyin beni. [emoji23]Hadi gözümüz aydın arkadaşlar.
Note 4 Android 7.0 Nougat alacaklar arasında.
Geçmiş olsun kardeşim.Ekranda renk sararmasından dolayı garantiye verdiğimiz Note 4 için değişim kararı çıktı.. Sıfırını vereceklermiş, tamir için parça temin edememişler..
Eyvallah.. LG olsa bir üst modelini verirdi. Sorunlu falan ama adamlar müşteriyi memnun etmeye çalışıyor en azından.. Samsung, kulaklığını bile istiyor değişim için..Geçmiş olsun kardeşim.
Neyse hocam yine şanslısınız değişim çıkmışEyvallah.. LG olsa bir üst modelini verirdi. Sorunlu falan ama adamlar müşteriyi memnun etmeye çalışıyor en azından.. Samsung, kulaklığını bile istiyor değişim için..
Evet, tabi buna da şükür..Neyse hocam yine şanslısınız değişim çıkmış
@İsyankar42 kardeşime katılıyorum. En azından değişim çıkması iyidir.Eyvallah.. LG olsa bir üst modelini verirdi. Sorunlu falan ama adamlar müşteriyi memnun etmeye çalışıyor en azından.. Samsung, kulaklığını bile istiyor değişim için..
Bu sanki öylesine haberlerden. Zaten ilk bi haber yaptılar aynısını arada revize ediyorlar. Yani teyitli bi haber değil bu abi. Sanırım note 5 ve üstü alacak. Note 4 belki o da muhtemelen Android 8 çıkmaya yakın alır. Ama ilk etapta note 4 teyit edilmedi
Dediklerinize katılyorum.Şayet Note 7 olayından sonra iade cihazları olarak Note 5 ve S7 Edge kullandılar,buda onları daha değerli bir hale sokuyor.Bu sanki öylesine haberlerden. Zaten ilk bi haber yaptılar aynısını arada revize ediyorlar. Yani teyitli bi haber değil bu abi. Sanırım note 5 ve üstü alacak. Note 4 belki o da muhtemelen Android 8 çıkmaya yakın alır. Ama ilk etapta note 4 teyit edilmedi
Değişim çıkması elbette güzel bir olay, benim söylendiğim nokta, komple kutu içeriğini geri istemeleri.. Eksik verirsek, yeni cihazın kutusundan eksikleri çıkarırlarmış.. Yani adamlar telefonu değiştiriyorlar, 2 yıllık adaptörün bile peşine düşüyorlar.. LG'de sadece telefonu getir, jelatinli kapalı kutu, hem de bir üst modeli al götür..@İsyankar42 kardeşime katılıyorum. En azından değişim çıkması iyidir.
Hayırlısı bakalım.Bu sanki öylesine haberlerden. Zaten ilk bi haber yaptılar aynısını arada revize ediyorlar. Yani teyitli bi haber değil bu abi. Sanırım note 5 ve üstü alacak. Note 4 belki o da muhtemelen Android 8 çıkmaya yakın alır. Ama ilk etapta note 4 teyit edilmedi
Motor BMW kaporta Anadol gibiGelse ne gelmese ne grace ux ı vermedikten sonra
Hadi gecmis olsun kardesim..ins tekrara bir sorunla karailasmazsin.bakalim uygulamalari yukledikten sonra bir hafta icerisinde ne kadar ekran suresi alacaksin.eger ciddi fark varsa belki baskalarinada bu islem isik tutabilir.Cihaz bugun servisten geldi. Onceleri 30 saat tahmini kullanim suresi alabiliyorken suan 49 saat 30 dakika olarak gosterdi %100 iken. Sanirim cihazimda ters giden bir seyler varmis ve duzeltilmis yazilimsal olarak. Ozellikle online offline data guncellemesi onarildi yazisina bagliyorum olayi. Ne oldugunu bilmesemde sorun varmis ki onarilmis. Bir de yazilim guncellemesi yapilmis.
Hadi gecmis olsun kardesim..ins tekrara bir sorunla karailasmazsin.bakalim uygulamalari yukledikten sonra bir hafta icerisinde ne kadar ekran suresi alacaksin.eger ciddi fark varsa belki baskalarinada bu islem isik tutabilir.
30 saat ve 50 saat yanlış okumadım sanırım
1 hafta sonra eski hale gelir. 15 saat derken 12 filan olur.Bende senin kadar şaşkınım bu duruma. Ciddi bir fark var. %100 iken ekran görüntüsü almak aklıma gelmedi şimdilik şuanki halini paylaşayım. Şarj doldurduğumda tekrar paylaşırım.
![]()
1 hafta sonra eski hale gelir. 15 saat derken 12 filan olur.
Hocam grafiği bi atabilirmisiniz acaba farketmeden sarja falan mı taktınız
Hocam güç tasarufu kullanmıyorsunuz monokromasi ayarı devre dışı 4g kullanıyorsunuz nasıl bu kadar fazla alıyorsunuz