Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Selam arkadaşlar lütfen yardım edin.telefonu kapatıp 3 tuşla bi menüye girme olayı var ya hani.ismini unuttum kusira bakmayın.herker wipe ayarlrından konuşuyor ben de yapayım dedim.işte onu yapıyorum.ses açma tuşuyla menüye geliyorum fakat omdan sonra ne aşağıya ne de yukarıya yapamıyorum ses butonları çalışmıyor o durumda ne de güç butonu.öylece kalıyor.neden kaynaklanıyor acaba?
Merhabalar. 3 tuş kombinasyonunu doğru yapıyoruz değil mi?
Çünkü telefonu Recovery moda alınca sıkıntı olmadan wipe işlemleri yapılabilmelidir.
Olmazsa telefonu kapatıp tekrar bi deneyin bakalım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ekranda renk sararmasından dolayı garantiye verdiğimiz Note 4 için değişim kararı çıktı.. Sıfırını vereceklermiş, tamir için parça temin edememişler..

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Eyvallah.. LG olsa bir üst modelini verirdi. Sorunlu falan ama adamlar müşteriyi memnun etmeye çalışıyor en azından.. Samsung, kulaklığını bile istiyor değişim için..
Neyse hocam yine şanslısınız değişim çıkmış

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Eyvallah.. LG olsa bir üst modelini verirdi. Sorunlu falan ama adamlar müşteriyi memnun etmeye çalışıyor en azından.. Samsung, kulaklığını bile istiyor değişim için..
@İsyankar42 kardeşime katılıyorum. En azından değişim çıkması iyidir.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Bu sanki öylesine haberlerden. Zaten ilk bi haber yaptılar aynısını arada revize ediyorlar. Yani teyitli bi haber değil bu abi. Sanırım note 5 ve üstü alacak. Note 4 belki o da muhtemelen Android 8 çıkmaya yakın alır. Ama ilk etapta note 4 teyit edilmedi
Dediklerinize katılyorum.Şayet Note 7 olayından sonra iade cihazları olarak Note 5 ve S7 Edge kullandılar,buda onları daha değerli bir hale sokuyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
@İsyankar42 kardeşime katılıyorum. En azından değişim çıkması iyidir.
Değişim çıkması elbette güzel bir olay, benim söylendiğim nokta, komple kutu içeriğini geri istemeleri.. Eksik verirsek, yeni cihazın kutusundan eksikleri çıkarırlarmış.. Yani adamlar telefonu değiştiriyorlar, 2 yıllık adaptörün bile peşine düşüyorlar.. LG'de sadece telefonu getir, jelatinli kapalı kutu, hem de bir üst modeli al götür..

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Bu sanki öylesine haberlerden. Zaten ilk bi haber yaptılar aynısını arada revize ediyorlar. Yani teyitli bi haber değil bu abi. Sanırım note 5 ve üstü alacak. Note 4 belki o da muhtemelen Android 8 çıkmaya yakın alır. Ama ilk etapta note 4 teyit edilmedi
Hayırlısı bakalım.
Verse de vermese de note 4 e şimdilik devam edeceğiz görünüyor.
Ama benim tahminim ilerleyen zamanlarda bununla ilgili bir haber alabiliriz.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Arkadaşlar merhaba,

Servise gönderdiğim cihazın işlemi aynı gün tamamlanmış. Parça değişimi olmamış. Yazılım güncellemesi ve online-offline data servis güncellemesi yapılmış kamera için. İnternette araştırdım ama bilgi bulamadım. Gözümden mi kaçtı bilemiyorum. Bu online-offline data servis güncellemesi hakkında bilgisi olan var mı?

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Cihaz bugun servisten geldi. Onceleri 30 saat tahmini kullanim suresi alabiliyorken suan 49 saat 30 dakika olarak gosterdi %100 iken. Sanirim cihazimda ters giden bir seyler varmis ve duzeltilmis yazilimsal olarak. Ozellikle online offline data guncellemesi onarildi yazisina bagliyorum olayi. Ne oldugunu bilmesemde sorun varmis ki onarilmis. Bir de yazilim guncellemesi yapilmis.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Cihaz bugun servisten geldi. Onceleri 30 saat tahmini kullanim suresi alabiliyorken suan 49 saat 30 dakika olarak gosterdi %100 iken. Sanirim cihazimda ters giden bir seyler varmis ve duzeltilmis yazilimsal olarak. Ozellikle online offline data guncellemesi onarildi yazisina bagliyorum olayi. Ne oldugunu bilmesemde sorun varmis ki onarilmis. Bir de yazilim guncellemesi yapilmis.
Hadi gecmis olsun kardesim..ins tekrara bir sorunla karailasmazsin.bakalim uygulamalari yukledikten sonra bir hafta icerisinde ne kadar ekran suresi alacaksin.eger ciddi fark varsa belki baskalarinada bu islem isik tutabilir.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Hadi gecmis olsun kardesim..ins tekrara bir sorunla karailasmazsin.bakalim uygulamalari yukledikten sonra bir hafta icerisinde ne kadar ekran suresi alacaksin.eger ciddi fark varsa belki baskalarinada bu islem isik tutabilir.

Sağol kardeşim. İnşallah. Yoğun kullanımda en yüksek ekran süresini paylaşırım burada. Aynen bende böyle düşünüyorum.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
30 saat ve 50 saat yanlış okumadım sanırım

Bende senin kadar şaşkınım bu duruma. Ciddi bir fark var. %100 iken ekran görüntüsü almak aklıma gelmedi şimdilik şuanki halini paylaşayım. Şarj doldurduğumda tekrar paylaşırım.

88jm61.png

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Bende senin kadar şaşkınım bu duruma. Ciddi bir fark var. %100 iken ekran görüntüsü almak aklıma gelmedi şimdilik şuanki halini paylaşayım. Şarj doldurduğumda tekrar paylaşırım.

88jm61.png
1 hafta sonra eski hale gelir. 15 saat derken 12 filan olur.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Hocam grafiği bi atabilirmisiniz acaba farketmeden sarja falan mı taktınız

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Hocam grafiği bi atabilirmisiniz acaba farketmeden sarja falan mı taktınız

%15 e indikten sonra sarja taktim doldurdum. Ve cektikten sonra pil kullanimina baktigimda 49 saat idi. Calistigi sureyi demiyorum. Tahmini kullanim suresini diyorum ben. Ekran fotografi paylastim. Oradaki gorunen sureden bahsediyorum. Sen karistirdin sanirim obur kisimla? Ama gene atayim birazdan.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Hocam güç tasarufu kullanmıyorsunuz monokromasi ayarı devre dışı 4g kullanıyorsunuz nasıl bu kadar fazla alıyorsunuz

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Hocam güç tasarufu kullanmıyorsunuz monokromasi ayarı devre dışı 4g kullanıyorsunuz nasıl bu kadar fazla alıyorsunuz

İşte bende tam olarak bundan bahsediyorum nasıl oldu bu diye. Servise vermeden önce yazılım yükleyip sıfırladığımda bile böyle süreleri görmedim. En son 5.1.1 son güncellemesinde bu kadar iyi süreler alıyordum. Telefon daha bugün geldi sıfırdan herşeyi yaptım daha uygulamalar bile uyutulmadı. Tek şarjda bu hale gelmesi demek ki bir sorun varmış dedirtti bana. Dediğim gibi online offline data güncellemesi onarıldı olayı ne ise ondan sonra düzelmiş oldu gördüğüm kadarıyla.