Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Son güncellemeden bir haber var mı? Turkcell mağduru olunca otadan geldi mi gelmedi mi bilemiyorum. Kazakistan, Özbekistan ve Polonya almış. Çok kalmadı bize gelmesine. Ara ara bilgi paylaşılırsa memnun olurum.
Az önce baktım güncelleme daha gelmemiş. Gelince paylaşırım.

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Galaxy Note 7 iptali sonrası Note 4'e gelecek güncellemelerde de revizyon olacağını düşünüyorum. Buna Android 7 de dahil.;)

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Galaxy Note 7 iptali sonrası Note 4'e gelecek güncellemelerde de revizyon olacağını düşünüyorum. Buna Android 7 de dahil.;)
Hadi hayırlısı bakalım.
En azından note 4 bizim için
"Biz daha iyisini alana kadar"
en iyisi.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Bu arada
Google Play Store 6.9.21.G sürümünden 7.0.17.H
sürümüne güncellenmiştir.
Bilginize.

temel88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 7 deki always on la speni versinler yeter. Başka bi şey istemem

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Once musteri memnuniyeti diye bi ozellik gelsin Samsung a . O gelirse Android guncellemesi gelir hocam. Ayfona b.k atiyoz Adam elinden gelse iPhone 4 e verecek ayoes 10 u. Bizim zamsung da sagolsun 2k ekranli 3 GB ramli canavar gibi donanimli tele ne yeni TouchWiz verir ne de guncelleme. Yapma abi o zaman boyle Telefon. Ver elimize kapakli VGA kamerali Samsung bilmemne biz de beklentiye girmeyelim. Kasasi azcik fiyakali Note 4 varyasyonu Note 5 alacak biz bakacagiz yine. Note 5 in romunu bagimsiz gelistirici geceden sabaha note 4 e port ediyor o kadar kolay is...Neyse yazsak Samsung u 7 sezon dram dizisi olur babalar. Nougat helva gibi bir datlidir. Yersek...

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Saniyorum birkac msj once benim paylastigim soruna benziyor. Ben wipe yapinca gecti sorunum. Son guncelleme baya sorun yaratti telefonda...
Hocam mesengerdede ayni sorunu aliyorm fotoyu paylas dedigimde mesengeri seciyorum mesenger fotoyu tasiyamadi diye hata aliyorm geri atiyor wtsapp ayni sekilde tel turkcell romdu 5.1.1 di 1 ay once kadar kiesle 6.x e guncelledm sonra full wipe yapdm sorunsuz calisdi 371 mb kurdum tel daha iyi oldu ama son 10 kusur gundur fotolari paylad dedigimde wtsap ve mesenger paylasmiyor

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Hocam mesengerdede ayni sorunu aliyorm fotoyu paylas dedigimde mesengeri seciyorum mesenger fotoyu tasiyamadi diye hata aliyorm geri atiyor wtsapp ayni sekilde tel turkcell romdu 5.1.1 di 1 ay once kadar kiesle 6.x e guncelledm sonra full wipe yapdm sorunsuz calisdi 371 mb kurdum tel daha iyi oldu ama son 10 kusur gundur fotolari paylad dedigimde wtsap ve mesenger paylasmiyor
Uygulama izinlerini kontrol et bi, onlar ok se geriye wipe harici secenek kalmiyor. Bende de ufak guncelleme sonrasi hatalar verdi galeri. Uygulama izinleri tamdi . Wipe yapinca anca duzeldi. Diger arkadaslar da fikir verebilir mi? Ben kendi yasadigim sorunu wipe la cozebildim. Farkli onerisi olan varsa arkadasimiza yardimci olalim

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Bence en kalıcı çözüm wipe ları yapmak olacaktır.Diğer çözümler şimdilik işe yarasa da sonradan farklı sıkıntılar ortaya çıkabilir.Bu yüzden de zamanında wipe ları yapıp rahatlamak lazım diye düşünüyorum.
Tabi yine tercih sizin.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bu arada
Google Play Store 6.9.21.G sürümünden 7.0.17.H
sürümüne güncellenmiştir.
Bilginize.
Benim google play yine yari ingilizce oldu ;))) gecen apm indirip duzeltmisdim ama i da iki gun sonra guncelleme olmadigu halde ayni hale geldiydi.bugun guncelleme gelince sevindim bakdim yine ayni ..;(

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Benim google play yine yari ingilizce oldu ;))) gecen apm indirip duzeltmisdim ama i da iki gun sonra guncelleme olmadigu halde ayni hale geldiydi.bugun guncelleme gelince sevindim bakdim yine ayni ..;(
Bende aynı sıkıntıyı yaşadım. Fakat çözdüm meseleyi. Aşağıdaki linkten Google Play Store son sürümünü yani 7.1.11.I sürümünü yüklersen sanırım sendede artık sıkıntı kalmayacaktır.
Hadi yine iyisin...

Google Play Store 7.1.11.I-all [0] [PR] 135312875 (nodpi) (Android 4.0+) APK Download by Google Inc. - APKMirror

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317

mehmetk1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hala alinirmi bu cihaz beyler elim bir turlu note 5 e gitmiyor nedense, avea da da şu an 94*24 alsammi karar veremedim?

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Hala alinirmi bu cihaz beyler elim bir turlu note 5 e gitmiyor nedense, avea da da şu an 94*24 alsammi karar veremedim?

Cok emin bir sekilde diyebilirim ki; alınır. Fiyat baya pahaliya geliyor yazdiginiz sekilde ama baska sekilde alamiyorsaniz yapacak bir sey yok. Odemesi biraz zor oluyor bende operatorden almistim. Diger modellerde fiyatlar ne durumda kullandiginiz operatorde bilmiyorum. Fakat butcenize uyan bu model ise tereddut etmeden alabilirsiniz. Her anlamda sizi tatmin edecektir. Note 5 ve ayni zamanlarda cikan s6 serileri hep sorunlu nedendir bilinmez. Ben olayi eski ceo ya bagliyorum.

mehmetk1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Cok emin bir sekilde diyebilirim ki; alınır. Fiyat baya pahaliya geliyor yazdiginiz sekilde ama baska sekilde alamiyorsaniz yapacak bir sey yok. Odemesi biraz zor oluyor bende operatorden almistim. Diger modellerde fiyatlar ne durumda kullandiginiz operatorde bilmiyorum. Fakat butcenize uyan bu model ise tereddut etmeden alabilirsiniz. Her anlamda sizi tatmin edecektir. Note 5 ve ayni zamanlarda cikan s6 serileri hep sorunlu nedendir bilinmez. Ben olayi eski ceo ya bagliyorum.
Türk Telekom da note 5 133*24 oluyor 3000i geçiyor ondan da ziyade nedendir anlamadım note 5 te beni iten bisey var kenar kavisleri olabilir belki, note 4 daha bir oturaklı gibi sanki, note 4 alicam gibi görünüyor.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Türk Telekom da note 5 133*24 oluyor 3000i geçiyor ondan da ziyade nedendir anlamadım note 5 te beni iten bisey var kenar kavisleri olabilir belki, note 4 daha bir oturaklı gibi sanki, note 4 alicam gibi görünüyor.

Anladım. O zaman Note 4 almak daha mantıklı. Hem parasal hem sağlamlık hem stabillik ve şuan aklıma gelmeyen bir çok açıdan sizi fazlasıyla rahat ettirecektir. S6 kullanmış biri olarak keşke en başta Note 4 alsaymışım dedim. Dediğim gibi S6 ve Note 5 yani o yıl çıkan bu cihazlar sorunlu benim gördüğüm kadarıyla. Sonraki S7 ve S7 Edge serisi hakikaten başarılı olmuş. Bu başarının da yeni ceo dan kaynaklandığını düşünüyorum.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Eğer note 5 takıntısı olmayacaksa kesinlikle note 4 tavsiye ederim.
Ben note 3 varken note 4 almayıp note 5 i beklemiştim. Ama tamamen hüsrana uğradım. Çünkü hem SD kart girişinin olmaması hemde bataryasının note 3 ten bile düşük mAh olması nedeniyle note 5 almayıp note 4 almıştım. Tabi bu benim kararımdı.
Biz burada sadece paylaşım yaparız. Son kararı verecek olan kesinlikle sensin.Şimdiden hayırlı olsun.

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Kesinlikle Note 4 al kardeşim. Ama cihazın 2014 ve 2015 sürümleri olmamasına dikkat et. 2016 üretiminin serilerden alırsan sorunsuz bir şekilde uzun zaman kullanırsın. NOTE 4 candır.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Büyük ihtimal note 4 7.0 ı alıcak ama grace ux olmadıktan sonra anlamı yok

mehmetk1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kesinlikle Note 4 al kardeşim. Ama cihazın 2014 ve 2015 sürümleri olmamasına dikkat et. 2016 üretiminin serilerden alırsan sorunsuz bir şekilde uzun zaman kullanırsın. NOTE 4 candır.
2016 serisi olduğunu nerden anlarım biliyor musunuz?

Reaksiyon puanı
35
Anladım. O zaman Note 4 almak daha mantıklı. Hem parasal hem sağlamlık hem stabillik ve şuan aklıma gelmeyen bir çok açıdan sizi fazlasıyla rahat ettirecektir. S6 kullanmış biri olarak keşke en başta Note 4 alsaymışım dedim. Dediğim gibi S6 ve Note 5 yani o yıl çıkan bu cihazlar sorunlu benim gördüğüm kadarıyla. Sonraki S7 ve S7 Edge serisi hakikaten başarılı olmuş. Bu başarının da yeni ceo dan kaynaklandığını düşünüyorum.
Sorun derken neyi kastettiniz?

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Sorun derken neyi kastettiniz?

-Yazılımsal Hatalar
-Kasa (Hem ele oturuş hem arka pil kapağında meydana gelen açılmalar)
-Pil Kullanımı
-Pil Kapasitesi
-Renk Atması

Şuan için aklıma gelenler. Tabi bunu S6 için söylüyorum. Note 5 için çok fazla şikayet yokmuş gibi görünse de bazı problemler mevcuttur. Detaya girmiyorum. Ben kullandığım cihaz hakkında yorumda bulunmayı tercih ederim.

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
2016 serisi olduğunu nerden anlarım biliyor musunuz?

Kardeşim telefon kutusundaki bilgilerden bunu anlayamıyoruz maalesef ama genellikle operatör mağazalarındaki, tekno marketlerdeki ve Samsung'un mağazalarındaki Note 4 serileri artık son seri cihazlar. İnternet üzerinden alırken ithalatcı firma garantili bazı ürünler var ki bunlar eski serilerden olabiliyor, genellikle sıkıntılı cihazlar... Şu an alacağın bir note 4 cihazı dediğim yerlerde çok çok yükske ihtimalle son seri cihazlardır.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Nette veya facede gordugum foto ve video paylasamama sorunum cozuldu playstorden mesenger wtsap ve faceboku guncelledikten sonra paylasim sorunlari cozuldu ama yukardaki arkadasin dedigi gibi playstor yari ingilizce yari turkce suanda

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Nette veya facede gordugum foto ve video paylasamama sorunum cozuldu playstorden mesenger wtsap ve faceboku guncelledikten sonra paylasim sorunlari cozuldu ama yukardaki arkadasin dedigi gibi playstor yari ingilizce yari turkce suanda
Baycebir in verdigi apk yi indir duzeliyor..ben oyle kurtuldum.