isyankar42
Profesör
Hocam nemesis kullandınız mı kullandıysanız aralarında ne gibi fark var performams veya pil olarakXDA'da profili yok ama Nemesis V3.1 ROM'unun üzerine tabanlı olduğu için XDA sayfası olarak "geiti94" var.
Hocam nemesis kullandınız mı kullandıysanız aralarında ne gibi fark var performams veya pil olarakXDA'da profili yok ama Nemesis V3.1 ROM'unun üzerine tabanlı olduğu için XDA sayfası olarak "geiti94" var.
Hataları giderilmiş bir halde,farkları pil bakımından yok.Hocam nemesis kullandınız mı kullandıysanız aralarında ne gibi fark var performams veya pil olarak
Note 4mü bu?naasıl yaptınız bunu?Nemesis romunun ekran görüntüleri
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Custom ROM yüklemesi yaptı.Note 4mü bu?naasıl yaptınız bunu?
Bi kac hafta oldu geleli370 mb lik yeni güncelleme yayınlanmış arkadaşlar yükleyen varmı?
Nasıl birkaç hafta oldu geleli ? 2 gün önce haberi çıktı hadi haberdende 2 gün önce gelsin desek gene 1 hafta bile etmiyorBi kac hafta oldu geleli
Sana gelen kac mb idi..eger 371 civari iae o zaten iki haftaya yakin oldu..bugun polonyaya verilen 500 mb civari imis.tabi bende bunu bir forumda okudum dogruluguju bilemiyorum.sizde polonya romumu yukluBen bugün yükledim önceden hafif tekleme yapıyordu uygulama açılışlarında şuan yağ gibi akıyor.Tıkladığın uygulama bekletmeden açılıyor.Şarj konusunu daha denemedim deneyince haber veririm ama hız konusunda kesinlikle yükleyin derim
Valla bende hic oyle bir sorun yok hocam.hatta ben ayni anda 2 uygulama cok kullaniyorum hic oyle sorunlar yasamiyorum.instagram ve s not bende nerdeyse beraber calisiyor ayni anda.bu arada gelen giden whatsapp mesajin haddi hesabi yok ama hic ne takilma ne dedigin gibi basa sarma falan yasamadim.valla yag gibi akiyor dostum..ama senin cihazda bir sorun varsa bilemem..sen nasil iatiyorsan oyle yap.ama daha dusuk bir kamera daha dusuk ekran cozunurlugu daha beter bir pil performansi ve kaybettigin multiwindow spen vs ozellikler senin fedakarlik tercihin ise oyle yap dostum..evet uygulamalari yarim saniye daha erken acarsin amaArkadaslar son gelen eylul guvenlik ve kararlilik guncellemesinden sonra batarya biraz daha duzeldi fena degil ama artik yeter yeminle ios'a gecicem guzelim cihazdan yaa.
ram hatasindan biktim orn: facebooktan cikip mesaja cvap verip tekrar faceye girdiginde sayfayi yenilemesi veya farkli uygulamaya tekrar girdiginde en bastan acmasi artik delirtiyor sizlerdede oylemi ( ki oyledir android bu) artik dayanilacak gibi degil 6s e gecmeyi dusunuyorum bu yuzden biktim yahu...
Ben ayın 29 unda mi ne yaptım walla onu bilemicemNasıl birkaç hafta oldu geleli ? 2 gün önce haberi çıktı hadi haberdende 2 gün önce gelsin desek gene 1 hafta bile etmiyor?
Galaxy Note 4 için yeni güncelleme! - ShiftDelete.Net
Valla hocam biktim yeminle ya 3 gb ramli MM yuklu olan.bi cihaz bunu yapmamali eskiden ios cihazlar safaride yapardi buda oyle hocam ben zaten multiwindow nadiren kullanirim snote unverstede okadar spende kes yapisdirda bazen he ama batarya rezalet kamera yanindan gecemez ben hizli acsin acmasindada degilim bu yeniden baslatmalardan.biktim yahu yazilim atsanda olmuyor 5.1.1de boyleydiValla bende hic oyle bir sorun yok hocam.hatta ben ayni anda 2 uygulama cok kullaniyorum hic oyle sorunlar yasamiyorum.instagram ve s not bende nerdeyse beraber calisiyor ayni anda.bu arada gelen giden whatsapp mesajin haddi hesabi yok ama hic ne takilma ne dedigin gibi basa sarma falan yasamadim.valla yag gibi akiyor dostum..ama senin cihazda bir sorun varsa bilemem..sen nasil iatiyorsan oyle yap.ama daha dusuk bir kamera daha dusuk ekran cozunurlugu daha beter bir pil performansi ve kaybettigin multiwindow spen vs ozellikler senin fedakarlik tercihin ise oyle yap dostum..evet uygulamalari yarim saniye daha erken acarsin ama
(Multi window kapali ise acarsan ve onu kullanmaya alisirsan yada bildirimlerden cvp vermeyi tercih edersen soyledigin sorunu yadamazsin tahminimce)
Valla soyledigin olayi ne gordum ne biliyorum hocam.ben bugune kadarda hic yasamadim.ya senin cihazinda bir ariza var yada sen fazla takintilisin belkide bu konuda..neyse hersey ok ama ios ile android mukayese bile edilemez bence.yine de sen hangisinde rahat ediyorsan onu kullan hocam .Valla hocam biktim yeminle ya 3 gb ramli MM yuklu olan.bi cihaz bunu yapmamali eskiden ios cihazlar safaride yapardi buda oyle hocam ben zaten multiwindow nadiren kullanirim snote unverstede okadar spende kes yapisdirda bazen he ama batarya rezalet kamera yanindan gecemez ben hizli acsin acmasindada degilim bu yeniden baslatmalardan.biktim yahu yazilim atsanda olmuyor 5.1.1de boyleydi
Arkadaslar son gelen eylul guvenlik ve kararlilik guncellemesinden sonra batarya biraz daha duzeldi fena degil ama artik yeter yeminle ios'a gecicem guzelim cihazdan yaa.
ram hatasindan biktim orn: facebooktan cikip mesaja cvap verip tekrar faceye girdiginde sayfayi yenilemesi veya farkli uygulamaya tekrar girdiginde en bastan acmasi artik delirtiyor sizlerdede oylemi ( ki oyledir android bu) artik dayanilacak gibi degil 6s e gecmeyi dusunuyorum bu yuzden biktim yahu...
Oo hoşgeldin [emoji1]Uzun bir aradan sonra herkese merhaba arkadaşlar.
Cihazımızda Samsung'un yenilenmiş bazı uygulamalarını kullanabiliyoruz. Daha önce bazı arkadaşlarım bu durumdan haberdar etmiş sizleri. Ama ben tekrardan son zamanlarda güncelleme almış halini paylaşıp bilmeyen diğer arkadaşlara ulaştırmak istedim.
Smart Manager 16.1.45 APK Download by Samsung Electronics Co., Ltd. - APKMirror (Yükledikten sonra cihazınızı yeniden başlatın. Eğer eskisine göre fazla pil tüketimi gözünüze çarpar ise güncellemeleri kaldırıp tekrar yeniden başlatabilirsiniz.)
Smart select 2.0.57 APK Download by Samsung Electronics Co., Ltd. - APKMirror (Kalem uygulamasının bir parçasıdır. Akıllı seçim. Gif kaydetme özelliğini getiriyor.)
Samsung Internet for Android 4.2.00-93 APK Download by Samsung Electronics Co., Ltd. - APKMirror (Tarayıcının son versiyonudur. Arayüzde değişimler söz konusudur. Yalnız yükledikten sonra ingilizceye dönüyor ve simgesi note 7 deki hali alıyor.)
-Yükledikten sonra memnun kalmayan arkadaşlar olabilir. Güncellemeleri nasıl kaldıracağınızın bilgisini de paylaşayım:
Ayarlar/Uygulama Yöneticisi ve güncellemesini kaldırmak istediğiniz uygulamaya tıklıyorsunuz. Sağ üst köşedeki üç noktaya tıklayıp güncellemeleri kaldır diyorsunuz.
Hocam 1 yıldır bu formda aizle veraber note4 kullamıyoruz sizin cihazdan daha az sorunlu note4 görmedim gerçekten çok sağlam bir seri denk gelmiş sizeValla bende hic oyle bir sorun yok hocam.hatta ben ayni anda 2 uygulama cok kullaniyorum hic oyle sorunlar yasamiyorum.instagram ve s not bende nerdeyse beraber calisiyor ayni anda.bu arada gelen giden whatsapp mesajin haddi hesabi yok ama hic ne takilma ne dedigin gibi basa sarma falan yasamadim.valla yag gibi akiyor dostum..ama senin cihazda bir sorun varsa bilemem..sen nasil iatiyorsan oyle yap.ama daha dusuk bir kamera daha dusuk ekran cozunurlugu daha beter bir pil performansi ve kaybettigin multiwindow spen vs ozellikler senin fedakarlik tercihin ise oyle yap dostum..evet uygulamalari yarim saniye daha erken acarsin ama
(Multi window kapali ise acarsan ve onu kullanmaya alisirsan yada bildirimlerden cvp vermeyi tercih edersen soyledigin sorunu yadamazsin tahminimce)
Hocam nerelerdesin ya sensiz buraların tadı tuzu yokHosbuldum![]()
Valla ne diyeyim hocam.aman nazar degmesin yani..acikcasi ben cok memnunum cihazimdan.tabiki 601 ile sarj suresi eskiye gore biraz azaldi ama onun disinda ne donma kasma yada oyun oynarken bug takilma vs hic yasamadim. Spen i ve kamerayi cok kullanan biriyim ondada hic sikiinti yasamadim.birde titiz bir kullaniciyim iyi cihaza denk gelincede etkisi oluyor tabi..tek sikintim google play son guncelleme ile yari ingilizce oldu guncellemeleri kaldirsamda sonra yine yari ingilizce oluyor onu cozemedim [emoji16]Hocam 1 yıldır bu formda aizle veraber note4 kullamıyoruz sizin cihazdan daha az sorunlu note4 görmedim gerçekten çok sağlam bir seri denk gelmiş size
O kadarda olsun nazar savarValla ne diyeyim hocam.aman nazar degmesin yani..acikcasi ben cok memnunum cihazimdan.tabiki 601 ile sarj suresi eskiye gore biraz azaldi ama onun disinda ne donma kasma yada oyun oynarken bug takilma vs hic yasamadim. Spen i ve kamerayi cok kullanan biriyim ondada hic sikiinti yasamadim.birde titiz bir kullaniciyim iyi cihaza denk gelincede etkisi oluyor tabi..tek sikintim google play son guncelleme ile yari ingilizce oldu guncellemeleri kaldirsamda sonra yine yari ingilizce oluyor onu cozemedim [emoji16]