Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Arkadaslar herkese iyi geceler turkcellden alma olup 6.0.1 alan varmi ? Aramizda

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Ota'ya bakmadım ama kies ve smart switch üzerinden 2gb'lık bir güncelleme var bilginize...

ImageThumbnail2.jpg

Son düzenleme:

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Hadi arkadaşlar gözümüz aydın. Kararlılık güncellemesi an itibariyle gelmiş bulunuyor.
Güle güle kullanalım inşaallah.

167ca27505bd53b5af8ded6c040ab29e.jpg

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Hayirli olsun bakalim bu yeni gelen kararlilila hiz ve bataryada gelisme olursa bildirin turkcell olup guncelleme alan yokmu hala

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Açıkçası bu güncellemede changelist numarası aynı yani herhangi bir değişiklik yok. Hız ve pil konusunda da gözle görülür hissedilir bir fark göremedim. Daha çok güvenlik ağırlıklı bir güncelleme gelmiş gibi.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Beklediğimiz kararlılık güncellemesi de geldi bakalım olacakmı bir değişiklik, bende bazı sıkıntılar vardı durumu buradan paylaşırım, güncelleme sonrası olumlu olumsuz bir durum yaşayan varmı?

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Havalara bağlı olarak ısınma 2 - 3 hafta önceye oranla arttı bu normal ama anormal aşırı ısınma baya rahatsız eder zaten.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Isinma bendede var ama onun disinda yasadigim hicbir sorun yok..isinma genelde wifi uzerinden film seyrederken yada ben fotografcilik ile cok ugrasiyorum.uzun sureli ayarlar ile oynayip arka arkaya 10 15 resim cekince isinma yapiyor buna bi anlam veremedim.ama onun disinda en ufak sorunum yok.sirf isinma icinde servise vermek istemiyorum acikcasi

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Samsunga turkcell icin ne zaman gelecek sorum uzerine twitterden verilen cevap : konuyla ilgili henuz resmi bir aciklama bulunmuyor.
Yorum serbest arkadaslar..

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Evet sonunda turkcellden alınma benim telefon a da geldi geçte olsa bakalım neler değişmiş.

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Henüz yok. Önce nexus'lara verilir her zaman oldugu gibi.

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Android N aslında marshmallow dan çok farklı değil. İos bile radikal bir değişiklik yapmıyor 10 a geçerken. Birkaç şeyi değiştirip geliştirip ilerliyorlar. N in note 4 e gelmesini engelleyecek bir teknik altyapı sorunu yok. Ama samsung un zihniyet ve güncelleme politikası var ki onu sayfalarca yazsak değiştiremeyiz ☺

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Note 4 ün almayacağı yazılım yok ama satış pazarlama politikaları yok mu :) biz de sonrasında custom roma döneriz.

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Su anda bildiğiniz düzgün bi custom rom var mı note 4 için ? Bu arada note 4 un büyük büyük dedelerinden s2 yi halen kullanıyorum. AİCP custom rom la marsmallowa geçeli uzun zaman oldu. Bu yaşlı emektar telefon marshmallow u çok rahat kaldırıyor. Bu kadar olmasa da üst düzey telefonlarına azcik önem verip yazılımı güncelleseler ne güzel olurdu

Tonbaklar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba note 4 kullanıcıları. Telefonu dün aldım. Bataryasını taktım açar açmaz telefon çok sıcak geldi ilk önce normel karşıladıma ama ses ayarlarını bile yaparken el değmiyecek sıcaklıkta geldi. Bu mesajı yazarken bile elim ısındı. Sizce normalmi bu ısınmalar. Kullanan arkadaşlardan yorun bekliyorum..