Eline saglik hocam cok faydali bir paylasim olmus.simdi baktim da Uygulama ucretli imis.apk sini bulabilirmiyiz acaba..
Eline saglik hocam cok faydali bir paylasim olmus.simdi baktim da Uygulama ucretli imis.apk sini bulabilirmiyiz acaba..
Download BetterBatteryStats 2.1.0.0 paid .apk - ApkHere.com - Mobile
Download BetterBatteryStats 2.1.0.0 paid .apk - ApkHere.com
Al kardeşim güle güle kullan.
Aynen oyle.cozumu sen yapacakisn artik..gerci bende senkronizasyonlar yedeklemeler kapali oldugu icin birsey cikmadi pek.ama asiri pili gittigini dusunen arkadaslara faydali olabilir dusuncem..Bu program sadece pil istatistiklerine bakmak için mi? Sorunun çözümü için değil sanırım değil mi?
Eyvallah kardeim sağolasın bilgilendirme için... Yedeklemeyi kapattım. Senkronizasyonu da ihtiyacım olduğunda açıyorum.Aynen oyle.cozumu sen yapacakisn artik..gerci bende senkronizasyonlar yedeklemeler kapali oldugu icin birsey cikmadi pek.ama asiri pili gittigini dusunen arkadaslara faydali olabilir dusuncem..
Arkadaşlar note 4 ithalatçı garantili alınır mı? İthalatçı garantili alıp sıkıntı yaşayan var mı? 200 lira fark için ithalatçı garantili almaya değer mi?
Sıkıntınız batarya kaynaklı garantiniz bitmeden garantiye gönderin garanti kapsamında cihazınızın bataryası değiştirilirArkadaşlar merhaba, benim note 4 ümün şarjı %12 ye inince telefon bir anda kapanıyor ve tekrar açınca da şarjı %0 gösteriyor. Aynı sorunu yaşayan var mı, Neden kaynaklanıyordur : yazılımsal mı yoksa batarya kaynaklı mıdır? Telefonun garanti süresinin dolmasına 5 ay var sizce garantiye göndermeli miyim? Garanti kapsamında mıdır? Ya da kendi imkanlarımla düzeltebileceğim bir konu mudur? Eğer bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
@Lazzz aklına gelebilecek tüm galaxy'leri kullanmıştır. Etiketledim görünce cevap verecektir.Akadaşlar merhaba s6 ile note4 arasında kaldım. Note4'ün s6 ya göre kamera performansı nasıl acaba ön kamerası özellikle .
Yanılmıyorsam s6 nin kamerası biraz daha iyidir ama note 4 telefon olarak s6 dan daha üstündürAkadaşlar merhaba s6 ile note4 arasında kaldım. Note4'ün s6 ya göre kamera performansı nasıl acaba ön kamerası özellikle .
Akadaşlar merhaba s6 ile note4 arasında kaldım. Note4'ün s6 ya göre kamera performansı nasıl acaba ön kamerası özellikle .
Intergalactic camera shootout: Galaxy S6 vs. Galaxy S5 vs. Note 4 vs. iPhone 6
![]()
![]()
![]()
S5-N4-S6-N5 aynı sensörü kullanıyor farklılıklar f değerinde.Muazzam bir fark yok kendim de test ettim fakat S6 nın android camera2 api desteği sayesinde raw kayıt ,manuel shutter speed seçenekleri pro menüsüyle beraber geliyor.(MM) Bunun dışında her iki cihaz 60fps ,4k kayıt mevcut. Note 4 uzak objeleri biraz yakınlaştırarak çekiyor bu İphone 6 larda çok daha fazla ki rahatsızlık vermiyor ama S6 Note 4 den bir tık daha iyi . Bu ne kadar önemlidir kişiye göre değişir (FOV) Yalnız S6 ile N4 fazla alakasız eğer daha önce büyük cihaz kullanmamışsanız tek elle kontrol alışılır ama zor gelebilir.
Ama sanırım 1500-2000* arasında alternatif cihaz olmadığın dan mı S6 düşünüyorsunuz ? Eğer öyle ise ağustos da yeni note serisi tanıtılacak o zaman note 5 ler 2000 ₺ bandına inebilir. Yok illa S6 düşünüyorsanız microsd nin olmadığını hatırlatırım.Öte yandan bataryası düşük olsa da hızlı şarj ve dahili gelen kablosuz şarj özelliği ile alınabilir . *Resmi distr cihazlardan bahsediyorum.
Dostum note serisi farklı bir olaydır. Gerek ekran büyüklüğü gerek speni gerek diğer donanımı ile note kullanan birisi kolay kolay başka telefon kullanamaz.hele hele s.pen kullanmaya alıştı isen diğer telefonlar seni kolay kolay kesmez.oyun oynarken yada film seyrederken ekran buyuklugune öyle alışırsınki eline s7 bile alsan yadırgarsin. Haa note 4 lerde hatalar olmuyormu okuyor tabi. Ama sonuçta elektronik şans işi biraz. Öyle düşünmek lazım. O fiyatlarda bence seni note 4 kadar hiçbir telefon tatmin etmez.yinede tercih sizin tabi.birde sonuçta note 4 forumdasiniz.Merhabalar,
Samsung Note 4 almayı düşünüyorum. Telefonun mediamarkt 'ta ki fiyatı 1700 tl olup , samsung garantilidir.
Samsung Note 4 'ü tercih etmem de ki nedeni ise;
2k ekran çözünürlüğü olması , 5.7" olması , kendi bütçe klasmanına göre kamerasının ve diğer özelliklerinin iyi olmasıdır.
Sizin öneriniz olarak Note 4'de fiyat aralığında şu telefonu da tavsiye ederiz diye bileceğiniz bir telefon var mıdır ?
Dostum note serisi farklı bir olaydır. Gerek ekran büyüklüğü gerek speni gerek diğer donanımı ile note kullanan birisi kolay kolay başka telefon kullanamaz.hele hele s.pen kullanmaya alıştı isen diğer telefonlar seni kolay kolay kesmez.oyun oynarken yada film seyrederken ekran buyuklugune öyle alışırsınki eline s7 bile alsan yadırgarsin. Haa note 4 lerde hatalar olmuyormu okuyor tabi. Ama sonuçta elektronik şans işi biraz. Öyle düşünmek lazım. O fiyatlarda bence seni note 4 kadar hiçbir telefon tatmin etmez.yinede tercih sizin tabi.birde sonuçta note 4 forumdasiniz.![]()
Tesekkur ederim bilgileriniz icin ön kamera performansinda cok bi fark var mi acaba ve temiz bi ikinci el buldum 1400 civari n4 almayi planliyorum . s6 da var ama ithalatci garantili diye pek guvenmiyorum
Gecikmeden servise götürün. Şarj cihazını da götürün. Muhtemelen birçok parçasını değiştireceklerdir. Böyle bir durum olursa iade talep ettiğinizi forma mutlaka yazdırın.Arkadaşlar merhaba, benim note 4 ümün şarjı %12 ye inince telefon bir anda kapanıyor ve tekrar açınca da şarjı %0 gösteriyor. Aynı sorunu yaşayan var mı, Neden kaynaklanıyordur : yazılımsal mı yoksa batarya kaynaklı mıdır? Telefonun garanti süresinin dolmasına 5 ay var sizce garantiye göndermeli miyim? Garanti kapsamında mıdır? Ya da kendi imkanlarımla düzeltebileceğim bir konu mudur? Eğer bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Hayır garantilik iş yok pil eskimiş o kadar teni pil al sorun çözülür adaptörde falan bi sorun yok değüşecek bir parçada yok yanlız cihazını yeni aldıysan o zmn garantiye götürGecikmeden servise götürün. Şarj cihazını da götürün. Muhtemelen birçok parçasını değiştireceklerdir. Böyle bir durum olursa iade talep ettiğinizi forma mutlaka yazdırın.