Çıkrıkcı
Profesör
İyiymiş dostum.diger ulkelere gelenlerimi inceledin yoksa.baska bişi ekleyeceklermi acaba ise yarar
[Discussion] Android Marshmallow for Note 4
Biraz asagida goruntu var.
İyiymiş dostum.diger ulkelere gelenlerimi inceledin yoksa.baska bişi ekleyeceklermi acaba ise yarar
Toshiba 16 gb kullanıyorum. Daha önce hiç Problem yoktu zaten bu yüzden 1 ay önce garantiye yolladım hem batarya hem bu yüzden telefon geldi batarya değişmiş sd kart yerinde bişi yok dendi yazılım yüklenip geri gönderildi. 2 haftadır bişi yoktu 2 gündür yine başladı.Yazılımsal olduğunu da düşünmüyorum. Bende kullanıyorum hafıza kartı bir sorun yaşamadım şuana kadar. Kullandığınız hafıza kartının markası nedir? Bende Samsung Evo+ 32 gb var.
Toshiba 16 gb kullanıyorum. Daha önce hiç Problem yoktu zaten bu yüzden 1 ay önce garantiye yolladım hem batarya hem bu yüzden telefon geldi batarya değişmiş sd kart yerinde bişi yok dendi yazılım yüklenip geri gönderildi. 2 haftadır bişi yoktu 2 gündür yine başladı.
Teşekkürler. Şimdilik kartı çıkardım kendi hafızasını kullanıyorum ilerde yetmediği zaman bi kart alırım artık ya samsung ya toshibaBence o hafıza kartındandır. Toshiba hafıza kartını önceki telefonumda kullandım. Bence para verilmemesi gereken bir marka. 1 Sene sonra hemen bozuldu. Bununla da sınırlı değil çevremdekilerden de duydum aynı problemleri. Kingston almak lazım onun yerine kaç sene kullandım daha bana hiç sorun çıkarmadı. En son Samsung aldım bundan da memnunum.
Teşekkürler. Şimdilik kartı çıkardım kendi hafızasını kullanıyorum ilerde yetmediği zaman bi kart alırım artık ya samsung ya toshiba
Harikasın yaLinkleri paylaşayım bende:
Samsung Music 6.1.62-0 APK Download by Samsung Electronics co.,ltd - APKMirror
Samsung Voice Recorder 20.1.80-69 APK Download by Samsung Electronics co.,ltd - APKMirror
Yalnız 5.1.1 de çalışmıyor. 6.0.1 kurulu olması lazım.
Harikasın ya![]()
Valla marshmallow u sırf şu spen ve snote için bekliyorum ne yalan söyliyeyim. Şansım olsa o ikisini alıp yine lolipopda devam etmek isterim.Arkadaşlar 6.0.1 ile ne gibi özellikler eklenmiş diye merak edenler için:
Kısa bir kayıt ama net bir şekilde özetlenmiş.
Valla marshmallow u sırf şu spen ve snote için bekliyorum ne yalan söyliyeyim. Şansım olsa o ikisini alıp yine lolipopda devam etmek isterim.))
Arkadaşlar 6.0.1 ile ne gibi özellikler eklenmiş diye merak edenler için:
Kısa bir kayıt ama net bir şekilde özetlenmiş.
güzel olmuş ekran kapalı yazma özelliği çok hoşuma gitti benim gibi alması gereken ekmeği bile not alan adama süper olmuş
Not hatirlatma ozelligi de isinizi gorecektir o halde.
evet evet ara yüzlerden çok bu özellikler beni ilgilendiriyor inşallahşarj süresi vs de kötü olmaz güzelce kullanırız
5.1.1. De yaşıyorum ve hafıza kartı biçimlendirme yaptım sorun geçmedi-Bu sorunu 5.1.1 de mi yasiyorsunuz 6.0.1 de mi?
-Hafiza kartini bicimlendirmeyi denediniz mi?
5.1.1. De yaşıyorum ve hafıza kartı biçimlendirme yaptım sorun geçmedi
Hafıza kartının markası toshiba mı acaba.5.1.1. De yaşıyorum ve hafıza kartı biçimlendirme yaptım sorun geçmedi
Samsung un yeni müzik uygulamasının görsellerini paylaşabilir misin? Bir fark var mı merak ettim. @ismailvtas
![]()
![]()
![]()
![]()
Buyrun efendim![]()
Biraz daha minimal olmuş.Pek değişmiş gibi gelmedi bana farklı olan neresi sen çok kullanıyorsun müzik çaları gözüne çarpmıştır? Teşekkür ederim efendim![]()
Biraz daha minimal olmuş.
Bi de sadece müzik ekranında değil de her yerde arkaplanda değişiyor
Sanırım bu kadar
Evet ama ben note 3 A7 p8 Lite cihazlar da kullandım ama note 4 de sorun oldu ilk defaHafıza kartının markası toshiba mı acaba.
Çünkü genelde toshiba kullananlarda bu sıkıntıya daha çok denk geldim.