• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bu arada Miraç Kandiliniz kutlu olsun arkadaşlar. Dualarınızın kabul olması dileğiyle..

Kadir Veziroğlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yazılımsal olduğunu da düşünmüyorum. Bende kullanıyorum hafıza kartı bir sorun yaşamadım şuana kadar. Kullandığınız hafıza kartının markası nedir? Bende Samsung Evo+ 32 gb var.
Toshiba 16 gb kullanıyorum. Daha önce hiç Problem yoktu zaten bu yüzden 1 ay önce garantiye yolladım hem batarya hem bu yüzden telefon geldi batarya değişmiş sd kart yerinde bişi yok dendi yazılım yüklenip geri gönderildi. 2 haftadır bişi yoktu 2 gündür yine başladı.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Toshiba 16 gb kullanıyorum. Daha önce hiç Problem yoktu zaten bu yüzden 1 ay önce garantiye yolladım hem batarya hem bu yüzden telefon geldi batarya değişmiş sd kart yerinde bişi yok dendi yazılım yüklenip geri gönderildi. 2 haftadır bişi yoktu 2 gündür yine başladı.

Bence o hafıza kartındandır. Toshiba hafıza kartını önceki telefonumda kullandım. Para verilmemesi gereken bir marka. 1 Sene sonra hemen bozuldu. Bununla da sınırlı değil çevremdekilerden de duydum aynı problemleri. Kingston almak lazım onun yerine kaç sene kullandım daha bana hiç sorun çıkarmadı. En son Samsung aldım bundan da memnunum.

Son düzenleme:

Kadir Veziroğlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bence o hafıza kartındandır. Toshiba hafıza kartını önceki telefonumda kullandım. Bence para verilmemesi gereken bir marka. 1 Sene sonra hemen bozuldu. Bununla da sınırlı değil çevremdekilerden de duydum aynı problemleri. Kingston almak lazım onun yerine kaç sene kullandım daha bana hiç sorun çıkarmadı. En son Samsung aldım bundan da memnunum.
Teşekkürler. Şimdilik kartı çıkardım kendi hafızasını kullanıyorum ilerde yetmediği zaman bi kart alırım artık ya samsung ya toshiba

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Dostlar Samsung un güncel music uygulamasını apk olarak arayıp kurabilirsiniz. Ben arayüzünü seviyorum :)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Arkadaşlar 6.0.1 ile ne gibi özellikler eklenmiş diye merak edenler için:

Kısa bir kayıt ama net bir şekilde özetlenmiş.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317

Valla marshmallow u sırf şu spen ve snote için bekliyorum ne yalan söyliyeyim. Şansım olsa o ikisini alıp yine lolipopda devam etmek isterim. :)))

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Valla marshmallow u sırf şu spen ve snote için bekliyorum ne yalan söyliyeyim. Şansım olsa o ikisini alıp yine lolipopda devam etmek isterim. :)))

Soylediklerine katiliyorum. Ayri olarak ram icin bekliyorum. Farkedilir derecede fark var. Hatta polonya romu yeni guncellemeyi alsa tekrar gecis yaparim.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798

güzel olmuş ekran kapalı yazma özelliği çok hoşuma gitti benim gibi alması gereken ekmeği bile not alan adama süper olmuş

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Samsung un yeni müzik uygulamasının görsellerini paylaşabilir misin? Bir fark var mı merak ettim. @ismailvtas
4a350079164cfb8810311ebffbf755d0.jpg
a9dc7c830bec660891780c5e4ce4b4e1.jpg
ca70ae755f1d9b0103247668061401d8.jpg
ec9da862d207850a6535c9ffe2a5f4f3.jpg

Buyrun efendim :)

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Pek değişmiş gibi gelmedi bana farklı olan neresi sen çok kullanıyorsun müzik çaları gözüne çarpmıştır? Teşekkür ederim efendim :):)
Biraz daha minimal olmuş.
Bi de sadece müzik ekranında değil de her yerde arkaplanda değişiyor :)
Sanırım bu kadar

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Toshiba lar zamanla sıkıntı çıkarıyor zaten. Kardeşim de vardı. S4 de kullandıktan belli bir süre sonra bozulmuştu. Format atmak zorunda kaldı ve karttaki herşey gitmişti.
Yine de hepsi bozuluyor diyemeyiz tabiki.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
6.0.1 yükledikten sonra sıfırlama yaptın mı yoksa hala öyle mi kullanıyorsun? Tekrar geçebilirim bende ram durumundan rahatsızım. Ülkemize ne zaman gelir belli değil. @ismailvtas