Muhammed7593
Öğrenci
Erobot custom rom note 5toucwizi bi nevi note 4 note 5 gibi oluyorGençler, bu fakir de bir note4 kullanıcısı ya, merak ettim, bu erobot dediğiniz şey ne, ne işe yarıyor? güzel bişeyse kuralım biz de, yararlanalım nimetlerinden!![]()
Erobot custom rom note 5toucwizi bi nevi note 4 note 5 gibi oluyorGençler, bu fakir de bir note4 kullanıcısı ya, merak ettim, bu erobot dediğiniz şey ne, ne işe yarıyor? güzel bişeyse kuralım biz de, yararlanalım nimetlerinden!![]()
Erobot bi costum rom note 5 temalı knox sayacini arttirirGençler, bu fakir de bir note4 kullanıcısı ya, merak ettim, bu erobot dediğiniz şey ne, ne işe yarıyor? güzel bişeyse kuralım biz de, yararlanalım nimetlerinden!![]()
Aynisi hendede oluyor 3 farkli bilgisayarda denedimArkadaşlar 601 ı yukleywcegim ama odun calismiyor.pc ye Format atmıştım. Şimdi tekrar yukleywcegim dedim yükleniyor ama ap kışın rom ü koyduktan sonra dönüyor ve cvp vermiyor çözümünü bulamadım fikri olan varmı acaba
Çözüm vermiyor ekranında bekliyeceksin o yüklenecek merak etme.Arkadaşlar 601 ı yukleywcegim ama odun calismiyor.pc ye Format atmıştım. Şimdi tekrar yukleywcegim dedim yükleniyor ama ap kışın rom ü koyduktan sonra dönüyor ve cvp vermiyor çözümünü bulamadım fikri olan varmı acaba
N910C Polonya yazılımı olarak geldi.Teşekkür ederim ama, ben öyle alengirli işleri anlamam ve beceremem de zaten.
Hem ben Launcher kullanıyorum, Touchwizi hiç sevmemiştim.
Şu Marşmelov mudur ne zıkkımsa, onu bekliyorum ya gelmedi bi türlü.
Telefonlar artik performansta note4 u ikiye katladi tasarimda zaten note 4 baya geri (yeni samaunglara gore) note 4 u sinuna kadar kullananlar icin bir bucuk iki seneye is gormez hale gelir benceYaz aylarında tanıltılması beklenen yeni büyük ekranlı amiral gemisi Galaxy Note6 için şimdiye kadar birçok söylenti ve detay ortaya çıkmıştı.
Fakat bu sefer CPU-Züzerinden detayları görünen
Note 6'da
5.8 inç büyüklüğünde
2K ekran ve 6GB RAM bulunacağı kesinleşti.
5.8 inçlik 1440 x 2560 pikselçözünürlüğünde Quad HD Super AMOLEDekran,
Samsung Exynos 8890 Octa çipseti ve Mali-T880 MP12 grafik işlem birimi,
6GB RAM,
32/64GB depolama alanı,
MicroSD kart desteği IP68 suya ve toza karşı dayanıklılık,
Android 7.0 N işletim sistemi gibi detayları barındıracak olan Note 6'da batarya konusunda da 3.700mAh batarya olacağı söyleniyor.
Grace kod adına sahip olan Samsung Galaxy Note 6,
SM-N930F model koduna sahip olacak. Genel manada oldukça performanslı görünen cihazda ekstra olarak SPen konusunda iyileştirmelerin de bulunacağı kesin.
Bence 2 az ama 3 gb ram min 4 çekirdekli işlemci bizim düzeyde kullanıcılar için zaten çok yeterli. Profesyonel kullanımdan ne kastediliyor bilmiyorum ama zaten bilgisayar niyetine hiçbir cep telefonu kullanılmıyor. Note 4 , s6 vs bunlar temiz kullanılırsa uzun yıllar götürür bence. Ben 4 yıl oldu galaxy s2 yi cyanogenmod ile marsmallow lu çatır çatır kullanıyorum. Ki onda ram 1 gb. Çekirdek çiftTelefonlar artik performansta note4 u ikiye katladi tasarimda zaten note 4 baya geri (yeni samaunglara gore) note 4 u sinuna kadar kullananlar icin bir bucuk iki seneye is gormez hale gelir bence
N910c almaya başladı. Gelir bu aralar bizim versiyona daMarşmelow gelecekmi
Gelcekse ne zaman gelcek bilginiz varmı
N910CQ (Türkiye) CSC koduna sahip Note 4 modelleri Haziran'da güncellemeyi alacak diyordu Samsung yetkilileri.Marşmelow gelecekmi
Gelcekse ne zaman gelcek bilginiz varmı
Haziran mı, hiç vermesinler bari.N910CQ (Türkiye) CSC koduna sahip Note 4 modelleri Haziran'da güncellemeyi alacak diyordu Samsung yetkilileri.
Beklemek istemiyorsanız eğer Sammobile'nin kendi sitesinden yayınladığı Polonya (XEO) CSC koduna sahip 6.0.1 ROM'una geçiş yapabilirsiniz.Haziran mı, hiç vermesinler bari.
Ben hala yukleyemedim onu 3 bilgisayarda denedim hepsinde uygulama yanıt vermiyor hatası aldım sonra bikaç kişinin dediği gibi yanıt veremiyor ekranında bekledim bu sefer karşıma 2 seçenek çıktıBeklemek istemiyorsanız eğer Sammobile'nin kendi sitesinden yayınladığı Polonya (XEO) CSC koduna sahip 6.0.1 ROM'una geçiş yapabilirsiniz.
Ortalama olarak kaç dakika beklediniz ?Ben hala yukleyemedim onu 3 bilgisayarda denedim hepsinde uygulama yanıt vermiyor hatası aldım sonra bikaç kişinin dediği gibi yanıt veremiyor ekranında bekledim bu sefer karşıma 2 seçenek çıktı
1)Odini sonlandır
2)Odini sonlandır ve hata raporu olustur
Turkcell kendine ait bir CSC koduna sahip oldukları için Türkiye model cühazlardaki gelen güncellemeleri aynı anda almıyor.Anlaşılan Türcell den alınma telefonlara marshmallow un gelmesi temmuz ayını bulacak şaka gibi resmen alay ediyorlar bizimle böyle ciddiyetsiz bir anlayış tabiki tepkiyi hak ediyor tamam stabil olsun dedik bekledik ama bu kadar da uzaması çok can sıkıcı.Sadece rakiplerini sevindiren bir tutum oluyor bakın lg ye 3 ay sonra tak güncelleme Samsung bu yüzden müşteri kaybederse hiç şaşırmam hakediyor çünkü.
Arkadaslar her yeniligi sunmayacagi asikar birde android guncellemeleri ios gibi olmuyorAshadi hayırlı olsun. Aynen bende öyle düşünüyorum.
O hatayi bekleyeceksin iste.Ben hala yukleyemedim onu 3 bilgisayarda denedim hepsinde uygulama yanıt vermiyor hatası aldım sonra bikaç kişinin dediği gibi yanıt veremiyor ekranında bekledim bu sefer karşıma 2 seçenek çıktı
1)Odini sonlandır
2)Odini sonlandır ve hata raporu olustur
Ben wipe yapmadım ve ben de bi ısınma yok.Yaa ben sahsen 6.0.1 i begendim. Ama tum wıpeları yapmama ragmen telefonda asırı ısınma oluyor.daha 2 gundur kullanıyorum .sızdede boyle bırsey oldumu acaba zamanla gecerli bı ısınma ne dersiniz
Bırtek ısınma canımı sıkıyor.bırakın oyun oynamayı normal internete yada bıdı yaparken bıle cok ısınıyor.sızce tekrar odınle mi kurmam lazım.yada tekrar nasıl kurayım fikir verirseniz sevınırımBen wipe yapmadım ve ben de bi ısınma yok.
Bence tekrar bi kurun çünkü geçen bb90 ilk kurduğunda hatalar aldığını ve geri dönüp ikinci defa kurduğunda aynı hataların ortadan kalktığından bahsetmişti![]()
Valla ben çok bilgili değilim Odin ile kurdum o kadarBırtek ısınma canımı sıkıyor.bırakın oyun oynamayı normal internete yada bıdı yaparken bıle cok ısınıyor.sızce tekrar odınle mi kurmam lazım.yada tekrar nasıl kurayım fikir verirseniz sevınırım
5 dk kardeşimOrtalama olarak kaç dakika beklediniz ?
Bu sorun OTA üstünden yapmanı tavsiye ederim direk ayarlar kısmından ya da odin ile sammobilden türkce 6.0 sürümünü indir ordan kur oda olmadı samsun smar swich var.Ordan da orjinal sürümüne getirebilirsin yardım istersen smart swich konusunda takıldığın da buralarda olurum.5 dk kardeşim
Hemğz türkiyeye gelmedi 6.0 otada yok yani smrt swichte ise sadece türkiyeninkini kurabilirsinBu sorun OTA üstünden yapmanı tavsiye ederim direk ayarlar kısmından ya da odin ile sammobilden türkce 6.0 sürümünü indir ordan kur oda olmadı samsun smar swich var.Ordan da orjinal sürümüne getirebilirsin yardım istersen smart swich konusunda takıldığın da buralarda olurum.