• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Arkadaslar 6.0.1 i kurdumak icin odi i actigimda tam kuruluma gecicekken odinden atiyor sizce nie olabilir

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Arkadaşlar 601 ı yukleywcegim ama odun calismiyor.pc ye Format atmıştım. Şimdi tekrar yukleywcegim dedim yükleniyor ama ap kışın rom ü koyduktan sonra dönüyor ve cvp vermiyor çözümünü bulamadım fikri olan varmı acaba

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Arkadaşlar 601 ı yukleywcegim ama odun calismiyor.pc ye Format atmıştım. Şimdi tekrar yukleywcegim dedim yükleniyor ama ap kışın rom ü koyduktan sonra dönüyor ve cvp vermiyor çözümünü bulamadım fikri olan varmı acaba
Aynisi hendede oluyor 3 farkli bilgisayarda denedim

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Çözüm vermiyor ekranında bekliyeceksin o yüklenecek merak etme.

Reaksiyon puanı
10,315
Teşekkür ederim ama, ben öyle alengirli işleri anlamam ve beceremem de zaten.
Hem ben Launcher kullanıyorum, Touchwizi hiç sevmemiştim.
Şu Marşmelov mudur ne zıkkımsa, onu bekliyorum ya gelmedi bi türlü.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Teşekkür ederim ama, ben öyle alengirli işleri anlamam ve beceremem de zaten.
Hem ben Launcher kullanıyorum, Touchwizi hiç sevmemiştim.
Şu Marşmelov mudur ne zıkkımsa, onu bekliyorum ya gelmedi bi türlü.
N910C Polonya yazılımı olarak geldi.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Yaz aylarında tanıltılması beklenen yeni büyük ekranlı amiral gemisi Galaxy Note6 için şimdiye kadar birçok söylenti ve detay ortaya çıkmıştı.
Fakat bu sefer CPU-Züzerinden detayları görünen
Note 6'da
5.8 inç büyüklüğünde
2K ekran ve 6GB RAM bulunacağı kesinleşti.

5.8 inçlik 1440 x 2560 pikselçözünürlüğünde Quad HD Super AMOLEDekran,
Samsung Exynos 8890 Octa çipseti ve Mali-T880 MP12 grafik işlem birimi,
6GB RAM,
32/64GB depolama alanı,
MicroSD kart desteği IP68 suya ve toza karşı dayanıklılık,
Android 7.0 N işletim sistemi gibi detayları barındıracak olan Note 6'da batarya konusunda da 3.700mAh batarya olacağı söyleniyor.

Grace kod adına sahip olan Samsung Galaxy Note 6,
SM-N930F model koduna sahip olacak. Genel manada oldukça performanslı görünen cihazda ekstra olarak SPen konusunda iyileştirmelerin de bulunacağı kesin.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Yaz aylarında tanıltılması beklenen yeni büyük ekranlı amiral gemisi Galaxy Note6 için şimdiye kadar birçok söylenti ve detay ortaya çıkmıştı.
Fakat bu sefer CPU-Züzerinden detayları görünen
Note 6'da
5.8 inç büyüklüğünde
2K ekran ve 6GB RAM bulunacağı kesinleşti.

5.8 inçlik 1440 x 2560 pikselçözünürlüğünde Quad HD Super AMOLEDekran,
Samsung Exynos 8890 Octa çipseti ve Mali-T880 MP12 grafik işlem birimi,
6GB RAM,
32/64GB depolama alanı,
MicroSD kart desteği IP68 suya ve toza karşı dayanıklılık,
Android 7.0 N işletim sistemi gibi detayları barındıracak olan Note 6'da batarya konusunda da 3.700mAh batarya olacağı söyleniyor.

Grace kod adına sahip olan Samsung Galaxy Note 6,
SM-N930F model koduna sahip olacak. Genel manada oldukça performanslı görünen cihazda ekstra olarak SPen konusunda iyileştirmelerin de bulunacağı kesin.
Telefonlar artik performansta note4 u ikiye katladi tasarimda zaten note 4 baya geri (yeni samaunglara gore) note 4 u sinuna kadar kullananlar icin bir bucuk iki seneye is gormez hale gelir bence

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Telefonlar artik performansta note4 u ikiye katladi tasarimda zaten note 4 baya geri (yeni samaunglara gore) note 4 u sinuna kadar kullananlar icin bir bucuk iki seneye is gormez hale gelir bence
Bence 2 az ama 3 gb ram min 4 çekirdekli işlemci bizim düzeyde kullanıcılar için zaten çok yeterli. Profesyonel kullanımdan ne kastediliyor bilmiyorum ama zaten bilgisayar niyetine hiçbir cep telefonu kullanılmıyor. Note 4 , s6 vs bunlar temiz kullanılırsa uzun yıllar götürür bence. Ben 4 yıl oldu galaxy s2 yi cyanogenmod ile marsmallow lu çatır çatır kullanıyorum. Ki onda ram 1 gb. Çekirdek çift :-)
3 gb sonrası 4 çekirdek sonrası artık fantezi bence. Note 4 ekran quad hd. 3 sene sonra laser hd çıksa ne olacak... 3 seneye bizim gözlerin kalitesi hd ye düşecek [emoji1]

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Beklemek istemiyorsanız eğer Sammobile'nin kendi sitesinden yayınladığı Polonya (XEO) CSC koduna sahip 6.0.1 ROM'una geçiş yapabilirsiniz.
Ben hala yukleyemedim onu 3 bilgisayarda denedim hepsinde uygulama yanıt vermiyor hatası aldım sonra bikaç kişinin dediği gibi yanıt veremiyor ekranında bekledim bu sefer karşıma 2 seçenek çıktı

1)Odini sonlandır

2)Odini sonlandır ve hata raporu olustur

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Anlaşılan Türcell den alınma telefonlara marshmallow un gelmesi temmuz ayını bulacak şaka gibi resmen alay ediyorlar bizimle böyle ciddiyetsiz bir anlayış tabiki tepkiyi hak ediyor tamam stabil olsun dedik bekledik ama bu kadar da uzaması çok can sıkıcı.Sadece rakiplerini sevindiren bir tutum oluyor bakın lg ye 3 ay sonra tak güncelleme Samsung bu yüzden müşteri kaybederse hiç şaşırmam hakediyor çünkü.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Ben hala yukleyemedim onu 3 bilgisayarda denedim hepsinde uygulama yanıt vermiyor hatası aldım sonra bikaç kişinin dediği gibi yanıt veremiyor ekranında bekledim bu sefer karşıma 2 seçenek çıktı

1)Odini sonlandır

Ortalama olarak kaç dakika beklediniz ?

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Anlaşılan Türcell den alınma telefonlara marshmallow un gelmesi temmuz ayını bulacak şaka gibi resmen alay ediyorlar bizimle böyle ciddiyetsiz bir anlayış tabiki tepkiyi hak ediyor tamam stabil olsun dedik bekledik ama bu kadar da uzaması çok can sıkıcı.Sadece rakiplerini sevindiren bir tutum oluyor bakın lg ye 3 ay sonra tak güncelleme Samsung bu yüzden müşteri kaybederse hiç şaşırmam hakediyor çünkü.
Turkcell kendine ait bir CSC koduna sahip oldukları için Türkiye model cühazlardaki gelen güncellemeleri aynı anda almıyor.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
As :) hadi hayırlı olsun. Aynen bende öyle düşünüyorum.
Arkadaslar her yeniligi sunmayacagi asikar birde android guncellemeleri ios gibi olmuyor:)
Fazla yenilik oluyor.
Birde en ust model sahiplerinin en ustu alma sebepleri nelerdir
Arayuz farkı
Kamerasi
Tasarimi vs vs. E sen bunlardan birini verirsen note 5 gecme manasini azaltirsin
Bu nedenle ayni arayuz verilmez.
Simdi always on olayi note 5 gelir mi gelmez
Note 5 e verirsen s7 nin bir ozelligini curutmus olursun.
Yani kimse kendi ayagina sıkmaz

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447

1)Odini sonlandır

O hatayi bekleyeceksin iste.
Odin normalde de hata veriyor.
Bekliyorsun geciyor

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Yaa ben sahsen 6.0.1 i begendim. Ama tum wıpeları yapmama ragmen telefonda asırı ısınma oluyor.daha 2 gundur kullanıyorum .sızdede boyle bırsey oldumu acaba zamanla gecerli bı ısınma ne dersiniz

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Yaa ben sahsen 6.0.1 i begendim. Ama tum wıpeları yapmama ragmen telefonda asırı ısınma oluyor.daha 2 gundur kullanıyorum .sızdede boyle bırsey oldumu acaba zamanla gecerli bı ısınma ne dersiniz
Ben wipe yapmadım ve ben de bi ısınma yok.
Bence tekrar bi kurun çünkü geçen bb90 ilk kurduğunda hatalar aldığını ve geri dönüp ikinci defa kurduğunda aynı hataların ortadan kalktığından bahsetmişti :)

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Ben wipe yapmadım ve ben de bi ısınma yok.
Bence tekrar bi kurun çünkü geçen bb90 ilk kurduğunda hatalar aldığını ve geri dönüp ikinci defa kurduğunda aynı hataların ortadan kalktığından bahsetmişti :)
Bırtek ısınma canımı sıkıyor.bırakın oyun oynamayı normal internete yada bıdı yaparken bıle cok ısınıyor.sızce tekrar odınle mi kurmam lazım.yada tekrar nasıl kurayım fikir verirseniz sevınırım

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Bırtek ısınma canımı sıkıyor.bırakın oyun oynamayı normal internete yada bıdı yaparken bıle cok ısınıyor.sızce tekrar odınle mi kurmam lazım.yada tekrar nasıl kurayım fikir verirseniz sevınırım
Valla ben çok bilgili değilim Odin ile kurdum o kadar :)
Kusura bakmayın. Daha bilgili birileri yardımcı olabilir.

Reaksiyon puanı
14
Bu sorun OTA üstünden yapmanı tavsiye ederim direk ayarlar kısmından ya da odin ile sammobilden türkce 6.0 sürümünü indir ordan kur oda olmadı samsun smar swich var.Ordan da orjinal sürümüne getirebilirsin yardım istersen smart swich konusunda takıldığın da buralarda olurum.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
5 1 e donmek ıcın smart switch baglıyorum.desteklenmeyen chat dıyorum. Cıhaz baslarda model ve seri numarasını yazınca da smart kapanıyor gıdıyor.hıcbırsey olmuyor.acaba oyle bekmemmi lazım bır sure.yada nerde hata yapıyorum arkadaslar

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Bu sorun OTA üstünden yapmanı tavsiye ederim direk ayarlar kısmından ya da odin ile sammobilden türkce 6.0 sürümünü indir ordan kur oda olmadı samsun smar swich var.Ordan da orjinal sürümüne getirebilirsin yardım istersen smart swich konusunda takıldığın da buralarda olurum.
Hemğz türkiyeye gelmedi 6.0 otada yok yani smrt swichte ise sadece türkiyeninkini kurabilirsin