• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Arkadaslar kamerayi actiginizda bazen odaklama sorunu yasiyor musunuz? Kisa surede olsa.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Biraz araştırdım bir çok kişi bu sorunu yaşamış. Kamera değişimi yapılıyormuş. Bazı arkadaşlar modları kapatın sadece otomatik mod kalsın demiş. Bu şekilde çözüme ulaşanlar var. Bende deniyorum bakalım. Olmazsa bana da servis yolu görünecek.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Arkadaşlar sizede de bu yeni gelen internet tarayıcı bazen takiliyormu. Bende bazen Search etmiyor.anca önbelleği silince duzeliyor. Ama neden kaynaklanıyor bulamadım.
Sistemin kendi tarayıcısı yerine,Google Chrome'u kullanmanızı tavsiye ederim.Daha kullanışlı ve daha seri çalışıyor.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Arkadaslar kamerayi actiginizda bazen odaklama sorunu yasiyor musunuz? Kisa surede olsa.
Yok dostum bende yaşamıyorum. Yalnız dediğin gibi yaşayan çok var.ozellikle indirilen sport ve ona benzer hızlı çeken bir Mod var onlar varsa onları silip dene .bir tanıdık o şekilde cozmdugunu söylemiş idi.sonradan indirilen modlardan dolayı diye

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Arkadaşlar merhaba hayırlı günler herkese.Messenger,WhatsApp gibi uygulamaların "tik,wıoow"gibi anlık sesleri nasıl kapatırım ?

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Yok dostum bende yaşamıyorum. Yalnız dediğin gibi yaşayan çok var.ozellikle indirilen sport ve ona benzer hızlı çeken bir Mod var onlar varsa onları silip dene .bir tanıdık o şekilde cozmdugunu söylemiş idi.sonradan indirilen modlardan dolayı diye

Aynen baya sorun yasayan var. Bende oyle bir cozum okudum ve yaptim. Suana kadar problem cikmadi olursa servise verecem artik yapacak bir sey yok. Yok yazilim degisikligini anlarlarsa hic yaptirmayip boyle kullanacam. Nerde aksilik hep bana denk geliyor. Gram sans yok teknolojik esyalardan yana.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bi hepsini silip dene dostum .umarım cozunlenir

aras_892

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba çok msj var hepsini okuma şansım olmadı amma velakin benim de note 4 den yanı bir sıkıntım var oda şu : çabuk şarj bitiyor teleonu alalı daha 2 ay oldu yani öyle ahım şahım oyun falanda yok batakda bile bir kaç el oynadım mı şarj dakikada 1 azalıyor neden böyle acaba bir bilgisi olan var mı? eski telefonum s3 miniydi o bile böyle oyunlarda yada sosyal medyada bu kadar şarjı hemen azalmıyordu lütfen bir yardım edin şimdiden teşekkürler

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
arkadaşlar merhaba çok msj var hepsini okuma şansım olmadı amma velakin benim de note 4 den yanı bir sıkıntım var oda şu : çabuk şarj bitiyor teleonu alalı daha 2 ay oldu yani öyle ahım şahım oyun falanda yok batakda bile bir kaç el oynadım mı şarj dakikada 1 azalıyor neden böyle acaba bir bilgisi olan var mı? eski telefonum s3 miniydi o bile böyle oyunlarda yada sosyal medyada bu kadar şarjı hemen azalmıyordu lütfen bir yardım edin şimdiden teşekkürler
Bataryanı kontrol edermisin herhangi bir şişme yada üstünde fiziksel bir hasar mevcutmu ?

aras_892

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şişme yok da sanırım hafif bir pil de bir anormallik var ondann mı diyorsunuz acaba

Ekli dosyalar

• Snapshot_20160413.JPG
    Snapshot_20160413.JPG
    35.8 KB · Görüntüleme: 460

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Calibre işlemi uygulamak için pilin sağlam olması lazım ondan dolayı bakın dedim.Nasıl calibre edebileceğinizi Google'dan araştırıp Blog sayfalarında görebilirsiniz.

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
"peki faydası olur mu celibre işlemi?"
Boşuna uğraşma. Servise götür ve forma iade veya değişim hangisini tercih ediyorsan onu yazdır. Tamir isteme.

Bu sorun hiçbir türlü düzelmiyor.
Eğer tamir ederlerse düzelmemişse hakem heyetine ver. O zaman isteğini kabul ederler.

aras_892

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Boşuna uğraşma. Servise götür ve forma iade veya değişim hangisini tercih ediyorsan onu yazdır. Tamir isteme.

Bu sorun hiçbir türlü düzelmiyor.
Eğer tamir ederlerse düzelmemişse hakem heyetine ver. O zaman isteğini kabul ederler.

Yani inanılmaz çok şarjı gidiyor hiç beklemediğim kadar mobil nette wifi de falan 12 saat zar zor dayanıyor

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
NOTE 4
Telefonun en guzel ozelliklerinden biride, klavye uzerinden kisa yol cumleleri
atayabilmeniz. Yani birine mesaj yazarken, onceden belirlenmis cumleleri, samsung
klavye uzerinde yer alan tuslara atayabiliyor ve burdan kullanabiliyorsunuz. Bunun
icin ayarlar>sistem>dil ve giris>samsung klavye ayarlarina gelip (sag tarafindaki cark
isaretine basicaksiniz) kisayol tuslarima basin. Burada cikan bos kutulari istediginiz
metin ile doldurabilirsiniz. Hatta burayi emaillerinize cevap vermek icin uzun
cumleler bile yazabilirsiniz. Bundan sonra bu metinleri kullanmak icin klavye nin
uzerindeki numaralara basili tutmaniz yeterli. Ornegin 1 numaraya Bugun musait
degilim, ayrintilari yarin konusalim seklinde bir metin girdiniz ve bunu size gelen bir
mesaja cevap olarak yazmak istiyorsunuz. Bunun icin mesaj uygulamasina gelip
cevap bolumune basmak ve ekrana klavye cikinca 1 tusuna basili tutmak yeterli
olacak ve daha onceden belirlediginiz metin otomatik olarak ekranda belirecektir.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Arkadaşlar iyi günler. Telefon ile ilgili keşfettiğiniz Size orjinal gelen özellikleri de burada paylaşırsak iyi olur kanaatindeyim.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Arkadaşlar iyi günler. Telefon ile ilgili keşfettiğiniz Size orjinal gelen özellikleri de burada paylaşırsak iyi olur kanaatindeyim.

Katiliyorum sana kardesim. Kulubu biraz canlandiralim arkadaslar cok pasif kaliyoruz. Daha cok paylasim daha cok bilgi.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bu arada good lock uygulamasini deneyen arkadaslar varsa bilgilendirsinler bir zahmet. Hatta gorsel paylasmalari da daha iyi olur.