Çıkrıkcı
Profesör
Güncellemeyi yaptım önbelleği temizleyip. İki yeni uygulama vardı onları sildim şu An bi sorun yok
Yine hata olursa bizi de bilgilendirin.
Güncellemeyi yaptım önbelleği temizleyip. İki yeni uygulama vardı onları sildim şu An bi sorun yok
Marshmallov kullananlara mı sordunuz yoksa Lollipop kullananlara mı?Arkadaslar kamerayi actiginizda bazen odaklama sorunu yasiyor musunuz? Kisa surede olsa.
Marshmallov kullananlara mı sordunuz yoksa Lollipop kullananlara mı?
Sistemin kendi tarayıcısı yerine,Google Chrome'u kullanmanızı tavsiye ederim.Daha kullanışlı ve daha seri çalışıyor.Arkadaşlar sizede de bu yeni gelen internet tarayıcı bazen takiliyormu. Bende bazen Search etmiyor.anca önbelleği silince duzeliyor. Ama neden kaynaklanıyor bulamadım.
Hayır yaşamıyorum.Arkadaslar kamerayi actiginizda bazen odaklama sorunu yasiyor musunuz? Kisa surede olsa.
Hayır yaşamıyorum.
Yok dostum bende yaşamıyorum. Yalnız dediğin gibi yaşayan çok var.ozellikle indirilen sport ve ona benzer hızlı çeken bir Mod var onlar varsa onları silip dene .bir tanıdık o şekilde cozmdugunu söylemiş idi.sonradan indirilen modlardan dolayı diyeArkadaslar kamerayi actiginizda bazen odaklama sorunu yasiyor musunuz? Kisa surede olsa.
Yok dostum bende yaşamıyorum. Yalnız dediğin gibi yaşayan çok var.ozellikle indirilen sport ve ona benzer hızlı çeken bir Mod var onlar varsa onları silip dene .bir tanıdık o şekilde cozmdugunu söylemiş idi.sonradan indirilen modlardan dolayı diye
Bi hepsini silip dene dostum .umarım cozunlenir
Haberdar et olmazsa araştırdım daha
Bataryanı kontrol edermisin herhangi bir şişme yada üstünde fiziksel bir hasar mevcutmu ?arkadaşlar merhaba çok msj var hepsini okuma şansım olmadı amma velakin benim de note 4 den yanı bir sıkıntım var oda şu : çabuk şarj bitiyor teleonu alalı daha 2 ay oldu yani öyle ahım şahım oyun falanda yok batakda bile bir kaç el oynadım mı şarj dakikada 1 azalıyor neden böyle acaba bir bilgisi olan var mı? eski telefonum s3 miniydi o bile böyle oyunlarda yada sosyal medyada bu kadar şarjı hemen azalmıyordu lütfen bir yardım edin şimdiden teşekkürler
Calibre işlemi uygulamak için pilin sağlam olması lazım ondan dolayı bakın dedim.Nasıl calibre edebileceğinizi Google'dan araştırıp Blog sayfalarında görebilirsiniz.
Boşuna uğraşma. Servise götür ve forma iade veya değişim hangisini tercih ediyorsan onu yazdır. Tamir isteme."peki faydası olur mu celibre işlemi?"
Tüm sorunu kaldırır."peki faydası olur mu celibre işlemi?"
Boşuna uğraşma. Servise götür ve forma iade veya değişim hangisini tercih ediyorsan onu yazdır. Tamir isteme.
Bu sorun hiçbir türlü düzelmiyor.
Eğer tamir ederlerse düzelmemişse hakem heyetine ver. O zaman isteğini kabul ederler.
İyi akşamlar. Telefonda senkronizasyon açık mı?Yani inanılmaz çok şarjı gidiyor hiç beklemediğim kadar mobil nette wifi de falan 12 saat zar zor dayanıyor
Arkadaşlar iyi günler. Telefon ile ilgili keşfettiğiniz Size orjinal gelen özellikleri de burada paylaşırsak iyi olur kanaatindeyim.