Stabilite icin gerekliGüncelleme gelince indirip yüklemeden önce format vs gerekir mi?Yoksa kendisi güncelleme esnasında gerekli temizlik vb yapıyor mu?
Samsung'un resmi rom u olduğu için önce Polonya Rom unu kurup ardından cq 5.1.1 kurarak bizimle aynı standartlara sahip olabilirsinAynen. Sizler gene erken kavuşursunuz da bendeki Turkcell rom. Lanet ettirdi beni. Şu garanti bir bitsin romu değiştirecem.
Bütün bilgi ne varsa gidecek. Yedekleme yapılabiliyordu değil mi smart switch te. Ordan geri yükleme yapılabilir değil mi güncelleme sonrasıStabilite icin gerekli
Ben kies ile yedekliyorum ve yanlış hatırlamıyorsam apk ları da yedekliyor.Bütün bilgi ne varsa gidecek. Yedekleme yapılabiliyordu değil mi smart switch te. Ordan geri yükleme yapılabilir değil mi güncelleme sonrası
Samsung'un resmi rom u olduğu için önce Polonya Rom unu kurup ardından cq 5.1.1 kurarak bizimle aynı standartlara sahip olabilirsin![]()
Valla duyduklarım göre konuşacağım bu konuda ama orjinal samsung yazılımını samsung programından kuracağımız için bi sorun olmayacağı konuşuluyordu.Bunu biliyorum fakat csc kodunun degistigini servisin bildigini soyleyen kisiler vardi farkli yerlerde. Yani uzerinde oynama yapildigini anlasiliyor deniyordu. Tabi isin asli nedir bilemiyorum. Sizin bilginiz var mi?![]()
Güncelleme indirmeden önce kies le yedekleme+hard format+güncelleme yap+güncelleme sonrası yedekleri geri yükle yapacağız değil mi? Adımlar bu sanırım değil mi...Ben kies ile yedekliyorum ve yanlış hatırlamıyorsam apk ları da yedekliyor.
Ardından googleplayden yüklemesini beklemeden geri yüklüyorum.
Private mode(özel mod) u kullanıyorsanız unutmayın onları kendiniz bilgisayara atın çünkü ben unuttum zamanında canım yandı![]()
![]()
Kies kurtarma yazılımıyla cihaz sıfırlanıp o Tcell romundan kurtulunuyordu. Lazzz hocam anlatmıştı yanlışım yoksa.Aynen. Sizler gene erken kavuşursunuz da bendeki Turkcell rom. Lanet ettirdi beni. Şu garanti bir bitsin romu değiştirecem.
Smart switch kullanılıyorum şimdi de aynı mantık devam ediyor acil yazılım kurtarma olması lazım cihaz bilgilerini girip onayladığında Türkiye icin çıkan en son rom'u indirip kuracaktır. Yedek alınmasını tavsiye ederim. Takıldığınız ger olursa etiket atarak sorabilirsiniz.Kies kurtarma yazılımıyla o Tcell romundan kurtulunuyordu. Lazzz hocam anlatmıştı yanlışım yoksa.
@Lazzz hocam bir bakar mısın?
Evet hocamGüncelleme indirmeden önce kies le yedekleme+hard format+güncelleme yap+güncelleme sonrası yedekleri geri yükle yapacağız değil mi? Adımlar bu sanırım değil mi...
Güncelleme sonrası hard reset yani, öncesi değil?Evet hocam
Ben hep güncelleyip hard reset attım yalnız.
Ben şahsen öyle yapıyorum.Güncelleme sonrası hard reset yani, öncesi değil?
Smart switch kullanılıyorum şimdi de aynı mantık devam ediyor acil yazılım kurtarma olması lazım cihaz bilgilerini girip onayladığında Türkiye icin çıkan en son rom'u indirip kuracaktır. Yedek alınmasını tavsiye ederim. Takıldığınız ger olursa etiket atarak sorabilirsiniz.
Valla duyduklarım göre konuşacağım bu konuda ama orjinal samsung yazılımını samsung programından kuracağımız için bi sorun olmayacağı konuşuluyordu.
Turkcell'den alan bi arkadaşıma kurduk ama onun da servisi bir işi olmadı hiç.![]()
GünaydınGörnütüler ve yorum için teşekkürler. Lolipop görünümlü Marşmelov kullanacağız anlaşılan. Siz Polonya romu mu kullanıyordunuz da geldi yoksa direk 6.0.1 mi indirip kurdunuz? Bir sorun olacakta ona göre.
Normalde Tr romu kullanıyordum Xda da Polonya Romuna geldiğini duyduğum gibi indirdim Polonya Romunu
Ve evet Lolipop görünümlü Marşmelovumuz var![]()
Ben yükleyin derim. Sorun wipe data cache yapmaksa eğer zaten normal güncelleme gelsede komple bir wipe yapmak gerekiyor daha stabil çalışması için. Ee her iki türlüde wipe yapılacaksa neden yükleyemeyesinizAnladım teşekkürler bilgi için.
Bende mi yüklesem baya kararsızım.. :/
Ben yükleyin derim. Sorun wipe data cache yapmaksa eğer zaten normal güncelleme gelsede komple bir wipe yapmak gerekiyor daha stabil çalışması için. Ee her iki türlüde wipe yapılacaksa neden yükleyemeyesiniz![]()
Evet o kişiden kişiye değişebiliyor misal benim telefon kontratlı. Aldıktan 5 gün sonra bastım romuBenim kararsızlığım sıfırlamak değilde daha çok problem olursa garanti durumu.![]()
Evet o kişiden kişiye değişebiliyor misal benim telefon kontratlı. Aldıktan 5 gün sonra bastım romu
O konuda yönlendirmek istemem size kalmış![]()
Odin sürümünü hatırlamıyorum her zaman kendi sitesinden en son stabil sürümü indiri onla yüklerim. Ap kısmına gelirsek eğer tek dosyalı romsa evet AP bölümüne atıyoruz. Ve aman re-partition a dikkat edelim zaten kapalı geliyor ama olur yanlışlıkla tıklanır kapalı olduğuna bi bakın yüklemeden önce.Tam heves edip yapacam diyorum geri bu iş durduruyor beni.Fikrim değişebilir. Xda dan indiriyorum romu yaparım belki diye. Odin hangi sürüm kullandınız? Ve "AP" bölümüne tanıtıyorduk değil mi romu? Uzun zaman oldu uğraşmayalı yanlış yapmayayım.