Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
merhaba
note 4 almayı düşünüyorum ama şebeke sorunu yaşandıgını ve kendi kendine reset attıgını duydum.. bu tarz sorunlar yaşayan var mı ?
güncellemeden sonra telefonun ısındıgını hızlı şarj özelliğinin gittigini ve takılıp dondugunu duydum.. bunları yaşayan var mı ?
telefonu tavsiye eder misiniz ?

Şabeke sorunu bulunuyor evet ama aşırı etkilemiyor.Kendine kendine reset atmıyor o yalan.Isınınca hızlı şarj gitmesi ve takılmada olmuyor.Kim uydurdu bunları acaba merak ettim şimdi.Şuam tavsiye etmem note 5 geliyor çünkü ama durumun yoksa 4 al.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar 1 aydır note 4 kullanıyorum flaşla fotoğraf çektiğim zaman fotoğrafta beyaz noktalar belirmeye başladı bu sorunu yaşayan oldu mu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de note4 var ama telefon kendi kendine acilip kapaniyordu sonra ormat attim virus olabilir die ama duzelmedi ve komple gittitelefonum ve kapali olmasina ragmen cok isiniyordu tlf suan servisegitti bakalim sonuc ne olacak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar bende note 4 kullanicisim yaklaşık 15 gündür kullanıyorum note 4ü. Şuan 5.0.1 lollipop var. İslemci exynos 5433. Telefondaki ram tuketimi, ısınma ve şarj sorunu 5.1.1 ile duzelirmi ? 5.1.1 türkiye ye nezaman gelecek? note 5 ı mi bekleseydim? Sizler telefondan memnun musunuz? Fikirlerinizi paylasirsaniz...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar bende note 4 kullanicisim yaklaşık olarak 15 gündür kullanıyorum note 4ü. Sürümü 5.0.1 islemci exynos kodu SM-910CQ. Telefondaki ram tuketimi, ısınma ve şarj sorunu 5.1.1 ile duzelcekmi sizce? 5.1.1 türkiye ye nezaman gelecek? Bizlere neler sunacak? Note 5 ı beklese miydim? Son olarak Bence suan en kral telefon note 4 sizce fikirlerinizi alabilir miyim? ?

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Merhaba arkadaşlar bende note 4 kullanicisim yaklaşık olarak 15 gündür kullanıyorum note 4ü. Sürümü 5.0.1 islemci exynos kodu SM-910CQ. Telefondaki ram tuketimi, ısınma ve şarj sorunu 5.1.1 ile duzelcekmi sizce? 5.1.1 türkiye ye nezaman gelecek? Bizlere neler sunacak? Note 5 ı beklese miydim? Son olarak Bence suan en kral telefon note 4 sizce fikirlerinizi alabilir miyim? ?
Note 4 iyidir ama senden önce ve sonra çıkan cihazlara son güncellemeler gelirken sen bekler durursun.Güncelleme takıntın varsa Note 4 alma.Daha doğrusu Samsung alma.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
note 4 5.1.1 güncellemesi abd yayınlanmış nereden room indirebiliriz bilgisi olan varmı

tlazibere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar son 3 4 haftadır bir problem yaşıyorum ve henüz sebebini bulamadım.Telefonda görüşme yaparken ses karşıya kesik kesik gidiyor ama net geliyor.ilk önce hattımdan diye düşündüm fakat bi gün hoparlörle konuşmayı deneyince gayet sağlıklı bir konuşma oldu.sonuç olarak ahize iken kesikli hoparlörde ise sorunsuz çalışıyor.başına böyle bir şey gelen var mı acaba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar birsey sormak istiyorum bayan olduğum için pek anlamıyorum; telefonuma whatsup dan mesaj gelip bildirim ışığı yanıp sonerken (beyaz) tuş kilidi tuşuna basıp ekranı açıp kapatırken çok belli olmayacak şekilde kırmızı bildirim ışığı yanıyor diğer bildirimlerdede aynı şey var ama onlar gece ancak belli oluyor bu normal mi

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Arkadaşlar birsey sormak istiyorum bayan olduğum için pek anlamıyorum; telefonuma whatsup dan mesaj gelip bildirim ışığı yanıp sonerken (beyaz) tuş kilidi tuşuna basıp ekranı açıp kapatırken çok belli olmayacak şekilde kırmızı bildirim ışığı yanıyor diğer bildirimlerdede aynı şey var ama onlar gece ancak belli oluyor bu normal mi

Kirmizi isik genelde sarj %10'un altina düsünce veya telefon sarj edilirken yaniyor. Sarj %100 dolunca yesil bildirim isigi yaniyor.

Ekran kapaliyken bildirim geldigi icin beyaz (hangi renge ayarladiginiza bagli) isik yanip söner, ekrani actigin zaman sarj azsa kirmizi yanip söner.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Edox, ama şarjım Full olunca da yapıyor 1 kere yanıyor (kirmizi ) tuşu kilitleyince mesajı açmadığım için çakar atmaya devam ediyor merak ettiğim tuş kilidi açma tuşuna basıp ekran açıldıktan sonra tekrar kapatirken ki yanan yarım saniyelik kırmızı ışık acaba bi uygulama mı yapiyor

tlazibere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vay arkadas bız de mı bayanız deseydık anında cevap geldı bayana.bız de 2 saattır beklıyoruz bırı bırsey yazar dıye..

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=284249]tlazibere[/MENTION]

Bildigim bir sey olsa yardimci olurum, ama maalesef bir fikrim yok.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Arkadaşlar son 3 4 haftadır bir problem yaşıyorum ve henüz sebebini bulamadım.Telefonda görüşme yaparken ses karşıya kesik kesik gidiyor ama net geliyor.ilk önce hattımdan diye düşündüm fakat bi gün hoparlörle konuşmayı deneyince gayet sağlıklı bir konuşma oldu.sonuç olarak ahize iken kesikli hoparlörde ise sorunsuz çalışıyor.başına böyle bir şey gelen var mı acaba ?

Bu söylediğinizden çıkan tek sonuç mikrofonda sıkıntı olduğu. Ses kayıt uygulamasını açıp telefonla konuşur pozisyonda sesinizi kaydedin, eğer kesik kesik kaydederse mikrofon sıkıntılıdır.

Diğer bir olasılık: Telefonla konuşurken telefonu tutuş biçiminiz dahili antenin çekim gücünü etkiliyor olabilir (bu sıradan bir varsayım değil her telefonun detaylı kullanma kılavuzunda bu ihtimalden bahsedilir ve dahili anten bölgesi resim üzerinde işaretlenerek konuşma sırasında elinizle kapatılmaması gerektiği uyarısı yapılır).

Bunlar dışında birşeyse son çare servis.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Ahizaye toz yada su kaçmış olabilir yada çekmemeden kaynaklanıyordur.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
5.1.1 de sorunlar düzeltildi zaten.Şuan abd deki spint n910s için yayında.İtalyaya yada rusyaya beklemek gerek

12345smsng

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba ben 20 gundur note 4 kullanıcısıyım. 2 gündür telf. kendılığınden kapanıyor 3 gün oncesı samsung bayısınde bilgisayardan güncelleme yaptılar onunla bir ilgisi varmıdır ?
yada ne yapmalıyım

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
arkadaşlar merhaba ben 20 gundur note 4 kullanıcısıyım. 2 gündür telf. kendılığınden kapanıyor 3 gün oncesı samsung bayısınde bilgisayardan güncelleme yaptılar onunla bir ilgisi varmıdır ?
yada ne yapmalıyım
Güncelleme ile ilgsi yoktur.Recovery moda geçip wipe data yapın belki düzelebilir.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
onu nasıl yapabılırım
Telefonu kapat.Ses açma düğmesi+Power tuşu+Ortadaki tuşa basılı tut.Dokunmatik olmayan bir ekran gelene kadar basılı tut gelince bırak.
O ekran ses açma vr kapama tuşlarıyla yönrtiliyor.Ses kısma aşağıya , Ses açma yukarıya götürüyor.O menüde wipe data factory reset olacak ona in.İndiğinde orta tışa bas.Sonra yes e in onda da orta tuşa bas.İşlem bitince de reboot system now a gel ortaya bas.

BU İŞLEM TELEFONU TAMAMEN SIFIRLAYACAK !

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar S4 de orjinal rom atmıştım uzun zaman önce şuan 4.4.2 sürümü var Android 5.0 sürümü tüm s4 lere geldi mi henüz kullanmıyorum en iyi güncel sürüm diyor sorun mu var sizce gelecek mi?

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Arkadaşlar S4 de orjinal rom atmıştım uzun zaman önce şuan 4.4.2 sürümü var Android 5.0 sürümü tüm s4 lere geldi mi henüz kullanmıyorum en iyi güncel sürüm diyor sorun mu var sizce gelecek mi?
Konunun yeri burası değil.Lütfen yeni konu açınız.

BatuHK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Note 5'e ve S6 Edge Plus'a gelen yeni touchwiz Note 4'e de gelecek diyorlar, 5.1.1 ile gelir mi yoksa pek heveslenmeyip önümüzdeki yılı mı bekliyim? :D

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141

Haber 30 Mart 2015 ve ayrıca note 5 ve s6 plus değil s6 ve s6 edge arayüzünün gelebileceginden bahsediliyor ve en önemlisi de "bir ihtimal" ibaresi kullanılmış.

Note 4 5.1.1 sürümü Amerika'da bu hafta yayınlandı henüz bir video göremedik ama arayüzle ilgili bir haber de yok. O halde yoruma da gerek yok.

Arayüz aynı kalır yazılım güncellenir.