Samsung kendi servisiHangi servise verdiniz ? Kvk başarı Genpa mi Samsung mu ?
Samsung kendi servisiHangi servise verdiniz ? Kvk başarı Genpa mi Samsung mu ?
Eyvallah ustam servis sifir kesinlikle samsung mu aman aman adama tekrar goturdugumuzde demez mi ne malum siz actinuz da acik biraktiniz ekranin kenarini😡😡😡sover misin dover misinGeçmiş olsun kardesm. Cidden çok sinir bozucu bi durum.
Türkiyeye geldimiki?5.1.1 sürümünü yükleyen arkadaşlar varsa görüşlerini paylaşabilirler mi acaba? Sizce geçilmeli mi yoksa 5.0.1 de mi kalınmalı? Şimdiden teşekkürler
Rusya romu var şuan için bildiğim kadarıylaTürkiyeye geldimiki?
Normal gorunuyor. Oyun oynarken benim de işlemci o seviyelere çıkıyor.
Benimki de öyle
Periscope ta bendede ısınıyo ama hiç elimi yakacak kadar olmamıştı bu kadarNormal gorunuyor. Oyun oynarken benim de işlemci o seviyelere çıkıyor.
Onun sanırım 80 e kadar yolu var. 😊 durduk yere de yapıyosa bazı uygulamalar buna sebep olabiliyor. Periscope hangouts mesela benim telefonumun aşırı ısınmasına sebep oluyolar
Geçmiş olsun 😐 şimdi sıcaklar da tetikleyebilir durumu.Periscope ta bendede ısınıyo ama hiç elimi yakacak kadar olmamıştı bu kadar
Teşekkür ederim. Korkuyorum şarjdan çeksemmi acaba bişey olurmukiGeçmiş olsun 😐 şimdi sıcaklar da tetikleyebilir durumu.
Bi şey diyemem ki buradan dostum. Umarım kötü bişey olmaz cihazınizaTeşekkür ederim. Korkuyorum şarjdan çeksemmi acaba bişey olurmuki
Bende bi yarım saat csr racing oynadiktan sonra anca bu değerlere geliyor. Arka planda telefonu zorlayan bi uygulama olabilir dikkat edin bence
Kardesim su yazdiklarinin hicbiri bu telefonda bulunmuyor o yuzden gonul rahatligiyla tavsiye ederimmerhaba
note 4 almayı düşünüyorum ama şebeke sorunu yaşandıgını ve kendi kendine reset attıgını duydum.. bu tarz sorunlar yaşayan var mı ?
güncellemeden sonra telefonun ısındıgını hızlı şarj özelliğinin gittigini ve takılıp dondugunu duydum.. bunları yaşayan var mı ?
telefonu tavsiye eder misiniz ?
En az 2 ayı bulur5.1.1 ne zaman geliyo arkadaslar
Daha yayımlanmadı.Yayınlanfı sandıran videodaki arkadaş samsungda developer.5.1.1 sürümünü yükleyen arkadaşlar varsa görüşlerini paylaşabilirler mi acaba? Sizce geçilmeli mi yoksa 5.0.1 de mi kalınmalı? Şimdiden teşekkürler
Paketi kapat ve telefonu şarjda açma
Bazıları 2 saatte %1 doluyor falan diyordu bır ara.Nadir görülüyorArkadaşlar merhaba. Note 4 Kullanıcılarına bir sorum olacak. Şarj kablosu takılan girişte problem yaşayan oldumu. Yani şarj almıyor telefon