Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Dostlar ben de geçen gün video kaydederken şunu farkettim eskisi kadar video ayarı yok. Ya da ben bulamadım bana bi yardım lütfen 😊

coco035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçmiş olsun kardesm. Cidden çok sinir bozucu bi durum.
Eyvallah ustam servis sifir kesinlikle samsung mu aman aman adama tekrar goturdugumuzde demez mi ne malum siz actinuz da acik biraktiniz ekranin kenarini😡😡😡sover misin dover misin

Raistlin Majere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5.1.1 sürümünü yükleyen arkadaşlar varsa görüşlerini paylaşabilirler mi acaba? Sizce geçilmeli mi yoksa 5.0.1 de mi kalınmalı? Şimdiden teşekkürler

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Yok öle birşey. O test romuydu paylaşanda sanaung rusyadan birisiydi. Çıkmadı daha

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Henüz yayınlanmadı. Merak etmeyin ben günde 2 dega takipteyim. Yayınlanır yayınlanmaz geçeceğim

KARGIN1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
senden samsung hesabını girmeni istiyor.boşu boşuna reset atma arkadaşım.telefondan samsung hesabına giremiyorsan pc den gir ve şifre kurtar ma yap

kolay gelsin

kndogruer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yaklaşık bir buçuk saattir şarjda el değmiyo bu değerler normalmi veya gerçek sıcaklık bumu

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Hemen ardından bu hale geldi

Normal gorunuyor. Oyun oynarken benim de işlemci o seviyelere çıkıyor.
Onun sanırım 80 e kadar yolu var. 😊 durduk yere de yapıyosa bazı uygulamalar buna sebep olabiliyor. Periscope hangouts mesela benim telefonumun aşırı ısınmasına sebep oluyolar

kndogruer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Normal gorunuyor. Oyun oynarken benim de işlemci o seviyelere çıkıyor.
Onun sanırım 80 e kadar yolu var. 😊 durduk yere de yapıyosa bazı uygulamalar buna sebep olabiliyor. Periscope hangouts mesela benim telefonumun aşırı ısınmasına sebep oluyolar
Periscope ta bendede ısınıyo ama hiç elimi yakacak kadar olmamıştı bu kadar

G

Gürkan 4861

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba. Note 4 Kullanıcılarına bir sorum olacak. Şarj kablosu takılan girişte problem yaşayan oldumu. Yani şarj almıyor telefon

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba
note 4 almayı düşünüyorum ama şebeke sorunu yaşandıgını ve kendi kendine reset attıgını duydum.. bu tarz sorunlar yaşayan var mı ?
güncellemeden sonra telefonun ısındıgını hızlı şarj özelliğinin gittigini ve takılıp dondugunu duydum.. bunları yaşayan var mı ?
telefonu tavsiye eder misiniz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba
note4 almayı düşünüyorum fakat şebeke sorunu yaşandıgını kendi kendini resetlediğini duydum bunu yaşayan var mı ?
güncellemeden sonra ısındığını ve hızlı şarj özelliginin gittigini duydum bu dogru mu ?
lütfen yardım edin....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba
note4 almayı düşünüyorum fakat şebeke sorunu yaşandıgı ve kendi kendini resetledigini duydum bunu yaşayan var mı ?
birde güncellemeden sonra ısındıgını ve hızlı şarj özelliğinin gittiğini duydum bu dogru mu ?
telefonu önerir misiniz ?
lütfen yardım edin ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Antutudan 38000 puan aldım normalde 50000 civarı alması lazım siz ne dersiniz? ??

uqral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba
note 4 almayı düşünüyorum ama şebeke sorunu yaşandıgını ve kendi kendine reset attıgını duydum.. bu tarz sorunlar yaşayan var mı ?
güncellemeden sonra telefonun ısındıgını hızlı şarj özelliğinin gittigini ve takılıp dondugunu duydum.. bunları yaşayan var mı ?
Kardesim su yazdiklarinin hicbiri bu telefonda bulunmuyor o yuzden gonul rahatligiyla tavsiye ederim