Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Yani onun zihazına denk cihazlar 1800 1900 arası benim cihazı bu durımda en kötü 600 en iyi 700 tl saymış oluyoruz

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
4 aylık cihaz ya birde arkadaşın nakite ihtiyacı var
Bence hala iyi bi takas efendim. Yanlış yönlendirmek istemem ama s4 devrinin bi çok ikinci el ve sıfır rakibi var z1ler z1 kompactlar htc nin duyulan efsaneleri iphone 5 ler vs. Sanırım ikinci elde de 700 800 den elinizden çıkarabilirsiniz diye düşünüyorum. 😊 başkalarının da yorumlarını bi görelim ama.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama bir tavsiye sormam lazım. Eşimde 4 ay garantisi olan bir galaxy s4 var. Arkadaştada iphone 6 silver 4 aylık cihaz. Pazarlık şu takaa yapacağız bir s4 ün üzerine 1200 tl vereceğiz. Ne diyorsunuz.
s4 + 1200 tl ise hemen al deriz ne diyelim !!!!

kndogruer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bi arkadaşımdan kafa kafaya iphone 6 takas teklifi geldi. Bana iphone 6 pek çekici gelmiyo ama note 4 te bazı sorunlar yaşıyorum. Forumda baktığım kadarıyla benim yaşadığım sorunlar kimsede yok. Yani note 4 olduğu için değil sadece benim note 4ümde sorun var. Bu takasa girip daha sonra iphone 6 üstüne 200 daha verip yeni note 4 mü alsam

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Telefonum 2 kere tamir görmüş olmasına rağmen yine de Note 4'ten memnunum.LG G4 de dahil şu an piyasadaki telefonların Note 4 kalitesine ulaşabileceğini düşünmüyorum.G4 hayvan gibi kamerası yüzünden ağır olmuş ama Note 4 ile çektiğim fotoğrafların kalitesi piyasadaki üst düzey telefonların üstünde bir performans gösteriyor.Uygulamalarda donma yok.Kasma yok.Note 4'ten şaşmayın derim.

kndogruer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benimde iphone kullanmaya pek niyetim yok zaten ama elimdekini garantiye gönderip uğraşmaktansa bu şekilde takasla onu alıp onuda sıfır bi note 4le mi değişsem diyorum

JanValjan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar selam ,

Konu biraz geçmiş olabilir ancak benim cihaza güncelleme dün akşam itibar ile geldi (Turkcell'den alınmadır.)
Gözlemlediğim kadarı ile ciddi bir şarj tüketimi var, onun dışında performans olarak bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar.

mkaed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben samsung aldım bi kere başıma gelmeyen kalmadi almam daha da

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Arkadaşlar bi arkadaşımdan kafa kafaya iphone 6 takas teklifi geldi. Bana iphone 6 pek çekici gelmiyo ama note 4 te bazı sorunlar yaşıyorum. Forumda baktığım kadarıyla benim yaşadığım sorunlar kimsede yok. Yani note 4 olduğu için değil sadece benim note 4ümde sorun var. Bu takasa girip daha sonra iphone 6 üstüne 200 daha verip yeni note 4 mü alsam
Şu an İphone 6 nın ikinci eli sıfır note 4 alır. eğri oturup doğru konuşalım. note 4 1600 e gidiyor. o iphone 6 da bir sıkıntı olabilir . ikinci el İphone6 kim veriyorsa 1600 e tiko nakit 1650 vereceğim 50 tl benden hediye

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Telefonum 2 kere tamir görmüş olmasına rağmen yine de Note 4'ten memnunum.LG G4 de dahil şu an piyasadaki telefonların Note 4 kalitesine ulaşabileceğini düşünmüyorum.G4 hayvan gibi kamerası yüzünden ağır olmuş ama Note 4 ile çektiğim fotoğrafların kalitesi piyasadaki üst düzey telefonların üstünde bir performans gösteriyor.Uygulamalarda donma yok.Kasma yok.Note 4'ten şaşmayın derim.
Fotoğraf farkı gündüz belli olmuyor zaten piyasadaki çoğu cihaz gündüz güzel çekiyor asıl fark ışıksız ortamlardaki çekimlerde ortaya çıkıyor.

346346yuki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 6 aydır kullanıyorum ama Samsung'un büyük ayıbı bütün markalar lollipop a geçti note 4 ü güncellemediler daha

aykutadar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Moto g de bile lolipop var samsung servis bizim şirketin yanında iğne atsan yere düşmez 2.5 milyarı ver üç ay sonra batarya şişsin şarj soketi bozulsun kardeşim ne telefonlar var çinde getirin aslan gibi zetek mui4 keyfinize bakın bırakın dandik samsung mamsung moto g bile beş çeker samsunga cafcaflı arayüzw aldanıp kapılmayın

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Moto g de bile lolipop var samsung servis bizim şirketin yanında iğne atsan yere düşmez 2.5 milyarı ver üç ay sonra batarya şişsin şarj soketi bozulsun kardeşim ne telefonlar var çinde getirin aslan gibi zetek mui4 keyfinize bakın bırakın dandik samsung mamsung moto g bile beş çeker samsunga cafcaflı arayüzw aldanıp kapılmayın
Valla bizde iphone da var samsung da var babam note 3 u ilk çıktığından beri kullanmakta kardeşim de s5 i ilk çıktığından beridir kullanmakta ben de note 4 kullanıyorum. Bir de iphone 5 imiz var. Hiç sorun yaşamadık çok şükür. cihazların her biri kaliteli cihazlar. Memnunuz. Elbet sorun yaşayanlar vardır. Elektronik bu. Sony de de Huawei de de Apple da da sorun yaşayanlar biliyorum. İnsanları doğru yönlendirmek lazım.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Ben 6 aydır kullanıyorum ama Samsung'un büyük ayıbı bütün markalar lollipop a geçti note 4 ü güncellemediler daha
Ben uzun zamandır lollipop kullanıyorum. Sadece o sorun Turkcell de yaşandı diye biliyorum. Turkcell den kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Biz orjinal rom ile çözdük sorunu Turkcell den kurtulduk.

kndogruer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şu an İphone 6 nın ikinci eli sıfır note 4 alır. eğri oturup doğru konuşalım. note 4 1600 e gidiyor. o iphone 6 da bir sıkıntı olabilir . ikinci el İphone6 kim veriyorsa 1600 e tiko nakit 1650 vereceğim 50 tl benden hediye

Bi sorun var home tuşu içine girmiş bunu bana söyledi bende telefoncuya sordum garantiye girer göndeririz sıfırıyla değiştirirler dedi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yurtdışından gelen note 4 ün sim ağı pin kilidini açtıktan sonra lolipoptan sonra gelecek olan herhangi bir güncellemede tekrar kodu sorar mı? Bilgisi olan var mı? Yoksa bu işlemi bir kere yapmak yeterli mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar dün lolipop güncellemesini aldım cihazım note 4 turkcell cihazı benden başka alan var mı acaba. OTA üzerinden aldım bence güncellemeleri tekrar kontrol edin

mkaed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bi sorun var home tuşu içine girmiş bunu bana söyledi bende telefoncuya sordum garantiye girer göndeririz sıfırıyla değiştirirler dedi

Dogru soylemis ama baska bi kusurunu bulup soylemeniz lazim. Tuş bozulması kullanıcı hatasıdır. Kullanıcı hatası olmayan bir sebep uydurursanız yenisini vereceklerdir çünkü parça değişimi ile uğraşmıyorlar

uqral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler suan android 5.0.1 surumunu kullaniyorum kitkat surumune geri donsem sikinti cikar mi ( brick veya efs kaybi gibi ). Eski telefonuma yuklemedigim rom kalmamisti fakat bunda insan tirsiyor bilginiz var mi acaba ?

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Beyler suan android 5.0.1 surumunu kullaniyorum kitkat surumune geri donsem sikinti cikar mi ( brick veya efs kaybi gibi ). Eski telefonuma yuklemedigim rom kalmamisti fakat bunda insan tirsiyor bilginiz var mi acaba ?
Dönme.Dönsen otomatik olarak indirip kur diye seni rahatsız edecek günde en az 10 kere.Lollipopla devam etcen mecbur.

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Herhangi bir sıkıntı olmaz. Ben note 3 te 5.02 den kitkata döndüm, halen ordayım.
Dönme.Dönsen otomatik olarak indirip kur diye seni rahatsız edecek günde en az 10 kere.Lollipopla devam etcen mecbur.
Otomatik güncelleme kontrolü devre dışı bırakılınca o uyarıyı vermiyor.

uqral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herhangi bir sıkıntı olmaz. Ben note 3 te 5.02 den kitkata döndüm, halen ordayım.

Otomatik güncelleme kontrolü devre dışı bırakılınca o uyarıyı vermiyor.
Peki tesekkurler bazi kaynaklarda bu konu ile ilgili yazilar gozume carpmisti ben de sormak istedim acikcasi.
Ben de bi kitkat surumune dusmeyi dusunuyorum acikcasi cunku telefonun kitkat perfirmansinin daha iyi oldugunu soyleyenler var. Ayriyetten telefonu alir almaz lolipop guncellemesini kurmustum pil ve performans bakimindan karsilastirma yapmak istiyorum.
Lolipop surumu ile kitkat arasinda farklar var mi acaba ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Pil yüzünden kit kat veya polonya 5.0.1 é geri dönüş yapacağım

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar ekran koruyucusu olarak plastik değil de cam kullanan var mı nereden temiz edebilirim ?

uqral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim ekran koruyucusu cam fakat biraz kalin ve dokunma hassasiyetini sanirim biraz etkiliyor
telefonculara baksan mutlaka vardir bulunamayan bi sey degil