Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

aristo_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4 aya yakındır note 4 kullanıcısıyım açıkcası cihazla ilgili olumlu yorumlar yapamayacağım. İnternette gösterildiği gibi home tuşu ve kilit tuşuna basarak ekran görüntüsü alamıyorum.telefonun şarjı aşırı düzensiz 4 saatide gördüm 36 saatide oyun esnasında aşırı ısınma oluyor ve arka tarafta ufak yanık kokusuna bir çok kez şahit oldum. Google haritada yönümü yanlış tayin ediyor bu sıkıntılar bir kaç destekle geçer mi yoksa garantiye vermem mi gerek bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
4 aya yakındır note 4 kullanıcısıyım açıkcası cihazla ilgili olumlu yorumlar yapamayacağım. İnternette gösterildiği gibi home tuşu ve kilit tuşuna basarak ekran görüntüsü alamıyorum.telefonun şarjı aşırı düzensiz 4 saatide gördüm 36 saatide oyun esnasında aşırı ısınma oluyor ve arka tarafta ufak yanık kokusuna bir çok kez şahit oldum. Google haritada yönümü yanlış tayin ediyor bu sıkıntılar bir kaç destekle geçer mi yoksa garantiye vermem mi gerek bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim.
Cihazı elinden çıkar kurtul.Samsung harita konusunda S3'de de aynıydı, Note 4'de de aynı.Ben elimden çıkaramıyorum, çünkü bu telefondan sonra iPhone alırım o da prize mahkum ediyor adamı.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Ekran fotosu almak için S-Pen i kullanabilirsiniz. S-peni çıkardığınızda temassız komut çıkacak ordan ekran notunu seçip direk ekran fotosu alıyor ve kayıt edin bukadar.
Telefonun şarjı bende gayet stabil hani hiç kullanmasam 20 gün gider yani o derece. 10 saatte %2 falan gidiyo durduğu yerde tabi hiçbirşey yapmayınca. Ama oyun oynadınmı internete girdinmi falan 1 günü rahat çıkarıyor. Şuanda google haritayı açtım ve yönümü otomatik ve çok kısa sürece doğru buldu.

Ama sizin anlattıklarınıza göre telefonunuzda sıkıntı var garantiye verin en azından düzeltirler belki.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Cihazı elinden çıkar kurtul.Samsung harita konusunda S3'de de aynıydı, Note 4'de de aynı.Ben elimden çıkaramıyorum, çünkü bu telefondan sonra iPhone alırım o da prize mahkum ediyor adamı.
Telefonumdan memnunum . Daha önce belirttiğim gibi şarjı en az 25-30 saat gidiyor.Sağlamlık desen Spigen kılıfla tuğla gibi oldu :mrgreen: Şu an para lazım o nedenle İphone 5s ile takas edeceğim. Satmaya bi yandan da içim el vermiyor ama sıkıntı var :mrgreen:

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Telefonumdan memnunum . Daha önce belirttiğim gibi şarjı en az 25-30 saat gidiyor.Sağlamlık desen Spigen kılıfla tuğla gibi oldu :mrgreen: Şu an para lazım o nedenle İphone 5s ile takas edeceğim. Satmaya bi yandan da içim el vermiyor ama sıkıntı var :mrgreen:
Ne kadar fark alıyorsun üstüne ?

gurkankalkavan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar. root atma romm yükseltme kies kıl tüy ben bunlardan bi türlü anlamıyorum. şu telefondan nalet olasıca lollipopu nasıll kaldırıp kitkat a dönebileceğim her hangi bir video yada görsel anlatım veya detaylı bir yazı gibi birşey yokmu ya...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
İphone 5s ikinci eli 1300-1500 arası değişiyor. Note 4 ikinci eli ise 1700-1800 arası değişiyor. Her iki cihaza da fazlasını biçen açıp sıfır fiyatına baksın :mrgreen:
Canım kardeşim 5s şuan 1250 tl ye tertemiz nokta kusuru olmayan cıharlar dolu pıayasada. Note 4 te aynı mıktarda 1750 civarı. 5 yıldır 2 ayda bir cihaz alıp satan birisiyim ben. Piyasayı ve hangi cihazı ne kakadara kadar inidim yaptırabileceğini hangi cihaz üstüne ne vermen gerek ne alman gerek bunların piri olmuş birisi olarak söylüyorum. 500 tl den az alıyorsan zarardasın geçmiş olsun.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Geçmiş olsun üstad.5S işini görür fazlasıyla.Piyasada 1500 e telefoncular alıyor.İnternet üzerinden 1750 ye kadar satabilirsin rahatça. Benim cihazı Kadıköy'de 1500 e saydılar vermedim.5S alacaktım senin gibi.1650 TL ye 64 gb takas cihazı idi.

aristo_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran fotosu almak için S-Pen i kullanabilirsiniz. S-peni çıkardığınızda temassız komut çıkacak ordan ekran notunu seçip direk ekran fotosu alıyor ve kayıt edin bukadar.
Telefonun şarjı bende gayet stabil hani hiç kullanmasam 20 gün gider yani o derece. 10 saatte %2 falan gidiyo durduğu yerde tabi hiçbirşey yapmayınca. Ama oyun oynadınmı internete girdinmi falan 1 günü rahat çıkarıyor. Şuanda google haritayı açtım ve yönümü otomatik ve çok kısa sürece doğru buldu.

Ama sizin anlattıklarınıza göre telefonunuzda sıkıntı var garantiye verin en azından düzeltirler belki.

Hadi batarya ömrüne yanlış şarj etme desek yön tayinindeki sorunu hiç bir şekikde açıklayamıyorum. Bu arada sizde home tuşu ile kilit tuşuna basınca ekran görüntüsü alınıyor mu?

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Hadi batarya ömrüne yanlış şarj etme desek yön tayinindeki sorunu hiç bir şekikde açıklayamıyorum. Bu arada sizde home tuşu ile kilit tuşuna basınca ekran görüntüsü alınıyor mu?
Evet şimdi denedim aldı hiçbir sorun yok.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Bende de sorunsuz ekran görüntüsü yakalıyor !!!! Home + Power tuşuna aynı anda uzun basıyorsun dimi bas bırak değil ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba. 1-2 gün sonra note 4 alacağım fakat bu kadar yorumu okuduktan sonra kafam karıştı. Sizce alamalı mıyım? ayrıca note 4 dde şebeke sorunu olduğunu söylüyorlar o sorun hakkında bilginiz var mı? Şebeke sorunu düzeldi mi?

Reaksiyon puanı
16,128
bunu antika gt-s5360 bile yapıyor yalnız titremiyor oraya buraya bakacağına bana bak diyor...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ekran görüntüsü sıkıntısı günde 5 /6 tane alıyorum hatta.

mehmetfurkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ekran görüntüsü almada benim cihazında bir problemi yok. Home + Power tuşu.

Buda Benim Sarj Geçmişim. Wifiyi hiç kapatmadım gördüğünüz gibi. Ben Memnunum

Ekli dosyayı görüntüle 10094
Lao8AJ.png

gurkankalkavan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar selam. telefonda yeni bir sorun baş gösterdi dünden beri .... ekran dokunmatiğinde hiçbir sorun yok menüler şıkır şıkır geçiyor fakat her hangi bir bildirim geldiğinde üstte belirdiğinde ekranı en üstten aşağıya kaydırmaya çalışıyoruzya hani iş te o sırada hiç tepki vermiyor ekran 20 saniye kadar sonra üstteki o sekmeleri açabiliyorum. he bu arada ekranın normal menüsünde bi sıkıntı yok bu sırada bile canavar gibi.. ama bu lolipop denilen illeti yükleyince oldu bu zımbırtı.... not : ekranda film filan yok..... birde bu lanet lollipop ne ara güncellenir bilen duyan gören mübarek varmıdır acaba..... 5.0.1 yüklü allahın cezası :)

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
arkadaşlar selam. telefonda yeni bir sorun baş gösterdi dünden beri .... ekran dokunmatiğinde hiçbir sorun yok menüler şıkır şıkır geçiyor fakat her hangi bir bildirim geldiğinde üstte belirdiğinde ekranı en üstten aşağıya kaydırmaya çalışıyoruzya hani iş te o sırada hiç tepki vermiyor ekran 20 saniye kadar sonra üstteki o sekmeleri açabiliyorum. he bu arada ekranın normal menüsünde bi sıkıntı yok bu sırada bile canavar gibi.. ama bu lolipop denilen illeti yükleyince oldu bu zımbırtı.... not : ekranda film filan yok..... birde bu lanet lollipop ne ara güncellenir bilen duyan gören mübarek varmıdır acaba..... 5.0.1 yüklü allahın cezası :)
Bir senin telefonun mu sorunlu arkadaşım ? :devil: Bizimki niye canavar gibi çalışıyor. Ekranda buff dedikleri kırılmaz cam film var !!!!

gurkankalkavan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=375683]BadBoy8154[/MENTION] güzel kardeşim 2-3 sayfa önce lollipopun dandikliğini hatalarla dolu bi şekilde bize itelendiğini söyledim. 3 adet note 4 var elimde üçüde farklı zamanlarda farklı firmalardan alınan hemde... ve yeni sürümden sonra üçüde sapıttı cihazların. Telefonla ilgili bir sıkıntı zaten yok (tu) bu pislik lolipop yüklenene kadar. anlatabildimmi sadece benim telefonum değil yani... şimdi youtube de bi video gördüm 17 dakikalık lollipoptan kit kata geri dönüş yapımıyla ilgili onu yapmayı deneyeceğim. hiç kimsede istemiyorki telefonu birine kakalayayım gitsin. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ekli dosyayı görüntüle 10119Ekli dosyayı görüntüle 10120

bunlarda test sonuçları arkadaşlar ..
pek birşey anlamıyorum. normail seviyedelermi yada ne yapmam gerek normal olması için.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
@BadBoy8154 güzel kardeşim 2-3 sayfa önce lollipopun dandikliğini hatalarla dolu bi şekilde bize itelendiğini söyledim. 3 adet note 4 var elimde üçüde farklı zamanlarda farklı firmalardan alınan hemde... ve yeni sürümden sonra üçüde sapıttı cihazların. Telefonla ilgili bir sıkıntı zaten yok (tu) bu pislik lolipop yüklenene kadar. anlatabildimmi sadece benim telefonum değil yani... şimdi youtube de bi video gördüm 17 dakikalık lollipoptan kit kata geri dönüş yapımıyla ilgili onu yapmayı deneyeceğim. hiç kimsede istemiyorki telefonu birine kakalayayım gitsin. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ekli dosyayı görüntüle 10119Ekli dosyayı görüntüle 10120

bunlarda test sonuçları arkadaşlar ..
pek birşey anlamıyorum. normail seviyedelermi yada ne yapmam gerek normal olması için.
Kitkat a dönüş kolay önceki sayfalarla Türkiye modeli olan CQ için 4.4.4 kitkat romunun linkini paylaşmıştım.o linteki dosyaları odin 3.09 veya3.10 ile flashladınmı kitkatın hayırlı olsun. Kurulumdna sonra wipe temiz olsun.Birazdan da antutu testi yapıp sonucu paylaşırım.

Ekleme ;

GY1O7V.png

mhmtdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
zararını görmedim , açıkçası geçen manyaklık yapıp fındık kırdım telefonla. Telefon spigen kılıf ile harbiden taş gibi oldu :mrgreen:
hahaha güzeldi fındık kırdın demek ozaman baya işe yarıyo bu kırılmaz cam film:))

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Arkadaşlar bugün servise lolipop yüklettim fakat şöyle bi sorun farkettim 1.sı kıtkata göre daha geç uyanıyor tuş kilidindeyken 1 saniye falan geç açılıyor kitkata göre 2.si bildirim panelini indirdigimizde sağ en üstteki kare varya hani güç tasarrufu dur falan filan hepsinin görünmesi için basılan yer ona bastığımda çalışmıyor 2 3 defa bastığımda çalışıyor onun dışında hersey çok iyi bunları benden başka yasayan varmı (full wipe yaptim)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=449799]mydeli[/MENTION]
wipe cache format ve wipe format yapman gerek yoksa tam performans alamazsın...