Note serisi her zaman farklı olmuştur note4 tavsiye ederim.Arkadaslar bidaki aya telefon alicam note 4 ve m9 arasinda kaldim onerilerinizi bekliyorum
HTC Explorer A310e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Evet oluyor hemde çok güzel oluyor [emoji2] [emoji2]Bu direk polonya romunu odin ile atilmasi oluyordu dimi.
Birazdan yükleyeceğim 10 dk içinde inecek yazılım bakalım bizde ,Valla gözüme harika görünüyor. Çok görsel değişiklikler söz konusu değil ama bir iki ufak tefek ayrıntı güzel geldi.
Hız tartışılmaz iyi i... Gerçekten farklı hız konusunda. 4.4.4 ile bir sıkıntım yoktu ama bu daha harika olmuş diyebilirim ...
Bu direk polonya romunu odin ile atilmasi oluyordu dimi.
Birde google play hizmetleri hatası veriyor. Arada.5.0.1 é geçtim sessiz kaldırılmış titreşimli sessiz ve sesli Mod var normal sessiz Mod S4 é getirilmişti yeni bir güncelleme ile ama note 4 é gelmemiş ..
Cihaza yazılım attıktan sonra recovery ile sıfırladım... Daha hiç hata ile karşılaşmadım. Gayet stabil çalışıyor. Şimdilik memnunum ama ilerleyen zaman neyi gösterir bilemiyorum ...Birde google play hizmetleri hatası veriyor. Arada.
Arkadaşlar iyi geceler 2 aydir NOTE 4 kullaniyorum telefonun önünde bulunan çıkış tuşu ve diğer pencere tuşunun ışıkları arasında Ton farki var(yarım Ton kadar)çıkış tuşunun ışığı diğerinden biraz parlak yaniyor bu sizde de mevcut mu ? Teşekkürler.
Bugün sabah Samsung servisine götürdüm.Şikayetimi anlattım.Sorun bataryada değil telefondaymış.4 aylık cihaz tamire girdi ben nerelere gidem.Sıkıntı da cihazın akıntı sızdırmasıymış.Yani bataryadan elektrik akımını olması gerekenden fazla çekiyormuş.Ölçüm yaptı ve telefonun normalde olandan fazla mA çektiğini saptadı servisteki arkadaş.İki gün içinde tamir olur dediler de benim moralim bozuldu böyle olunca.
Yeniden başlatma problemi var ise cihazda sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Daha önce aynı sıkıntıdan bir arkadaş muzdarip idi. Konunun baş kısımlarında var. Servisle bayağı bir başı ağrımış idi. Umarım sizde aynı sorun baş göstermemiştir. En yakın servise müracaat ediniz. Factory Reset çözmüyor ise sorunu yazılımsal değildir büyük ihtimalle ...Arkadaşlar merhaba. Cihaz bir kaç defa yeniden başladı. Bu kapanma sorunu için çözüm var mı? Bazı yabancı kaynaklarda hafıza kartı ve factory reset denilmiş de pek işe yaramadı.
O servisle epey ugrasan bendim. En son 2. kes servise girisinde servis teknisyeni tarafindan degisim onayi icin islem baslatildi. Ancak genel merkezden reddedildi. Cihazi aldim 10 gundur sorun yok. Tabi bu arada ihtar mektuplarimi gonderdim ayipli mal olarak. Dosyamida hazirladim. Ilk tekrarinda servise goturecegim. Eminim yine hata yok denilip yazilim guncellenecek. Tabi elimde ayni hatadan sebep 3. Defa servise viria fiside olacak ve direk tuketici hakem heyetine konuyu tasiyacagim. Hem cihazi kullanacam hemde dava acacam. %90 kazanirsin diyorlqr.Arkadaşlar merhaba. Cihaz bir kaç defa yeniden başladı. Bu kapanma sorunu için çözüm var mı? Bazı yabancı kaynaklarda hafıza kartı ve factory reset denilmiş de pek işe yaramadı.
Evet CQTürkiye'de satilan Note 4'ün model numarasi SM-N910CQ mu oluyor?