Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bidaki aya telefon alicam note 4 ve m9 arasinda kaldim onerilerinizi bekliyorum

HTC Explorer A310e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] valla doğrudur ben daha yeni fark ettim...😆😆😆

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Official rom oldugu icin knoc derdide yoktu dimi. Ya bu samsung neden ulke ulke farkli rom atiyor anlamis degilim. Ne operatoru ne kerneli. Ios butun cijazlara ayni kodlu yuncellemeyi veriyor. Biraz tembellik gibime geliyor, yada gercekten portlama yapamiyorlar. Programlari kurmaya useniyorum. Yoksa gececem de.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Valla gözüme harika görünüyor. Çok görsel değişiklikler söz konusu değil ama bir iki ufak tefek ayrıntı güzel geldi.

Hız tartışılmaz iyi i... Gerçekten farklı hız konusunda. 4.4.4 ile bir sıkıntım yoktu ama bu daha harika olmuş diyebilirim ...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Valla gözüme harika görünüyor. Çok görsel değişiklikler söz konusu değil ama bir iki ufak tefek ayrıntı güzel geldi.

Hız tartışılmaz iyi i... Gerçekten farklı hız konusunda. 4.4.4 ile bir sıkıntım yoktu ama bu daha harika olmuş diyebilirim ...
Birazdan yükleyeceğim 10 dk içinde inecek yazılım bakalım bizde ,

-----

Bugün cihazım ilk defa ısındı 1 saat durmadan resim çektik kameranın olduğu bölgede hissedilir bir ısı oldu ama ek yakacak cinsten değil bu da normal olması gerekiyor herhalde 1 saat duraksızın resim çekimi yaptık sizce normalmi görüşlerinizi beklerim arkadaşlar.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Bende hiç bir sıkıntı söz konusu değil ...

Kilit ekranı bildirimlerine bayıldım arkadaşlar gerekliydi. Ayarlar sesler ve bildirimlerden görünür yapmalısınız ...

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Bu arada sanırım 5.0.1 den memnun kalmaz iseniz odin ile 4.4.4 e dönüş mümkünmüş. Yabancı bir sitede okudum. Yapılması gereken sadece odin ile yükleme herhangi başka bir ayrıntı yok ...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
5.0.1 é geçtim sessiz kaldırılmış titreşimli sessiz ve sesli Mod var normal sessiz Mod S4 é getirilmişti yeni bir güncelleme ile ama note 4 é gelmemiş ..

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Bir yolu var demişti birisi ama nasıl olduğunu nerden yaptığını tekrar bulamadım. Bunun dışında şimdilik çok büyük bir sıkıntı görmedim ama bakalım kullandıkça netleşir

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Bugün sabah Samsung servisine götürdüm.Şikayetimi anlattım.Sorun bataryada değil telefondaymış.4 aylık cihaz tamire girdi ben nerelere gidem.Sıkıntı da cihazın akıntı sızdırmasıymış.Yani bataryadan elektrik akımını olması gerekenden fazla çekiyormuş.Ölçüm yaptı ve telefonun normalde olandan fazla mA çektiğini saptadı servisteki arkadaş.İki gün içinde tamir olur dediler de benim moralim bozuldu böyle olunca.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Birde google play hizmetleri hatası veriyor. Arada.
Cihaza yazılım attıktan sonra recovery ile sıfırladım... Daha hiç hata ile karşılaşmadım. Gayet stabil çalışıyor. Şimdilik memnunum ama ilerleyen zaman neyi gösterir bilemiyorum ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar iyi geceler 2 aydir NOTE 4 kullaniyorum telefonun önünde bulunan çıkış tuşu ve diğer pencere tuşunun ışıkları arasında Ton farki var(yarım Ton kadar)çıkış tuşunun ışığı diğerinden biraz parlak yaniyor bu sizde de mevcut mu ? Teşekkürler.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Arkadaşlar iyi geceler 2 aydir NOTE 4 kullaniyorum telefonun önünde bulunan çıkış tuşu ve diğer pencere tuşunun ışıkları arasında Ton farki var(yarım Ton kadar)çıkış tuşunun ışığı diğerinden biraz parlak yaniyor bu sizde de mevcut mu ? Teşekkürler.

Bende böyle bir sorun mevcut degil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Cevabiniz icin tesekkur ederim. Telefonumun rengi beyaz dikkatli bakınca karanlıkta daha belli, servis yolu mu görünüyor ? Yapabileceğim önerdiğiniz birsey var mi ?

Reaksiyon puanı
10,315
Bugün sabah Samsung servisine götürdüm.Şikayetimi anlattım.Sorun bataryada değil telefondaymış.4 aylık cihaz tamire girdi ben nerelere gidem.Sıkıntı da cihazın akıntı sızdırmasıymış.Yani bataryadan elektrik akımını olması gerekenden fazla çekiyormuş.Ölçüm yaptı ve telefonun normalde olandan fazla mA çektiğini saptadı servisteki arkadaş.İki gün içinde tamir olur dediler de benim moralim bozuldu böyle olunca.

yeğen geçenlerde bir ara benim şarzda da acaip bir sorun oldu. çok hızlı tükenmeye başlamıştı. çok anormal şarz yemeye başlamıştı. sonra bişey hatırladım, *#0228# olarak yazdım rakam ekranına ve pilin balansı düzeldi, eskisi gibi normale döndü.

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Cihaz bir kaç defa yeniden başladı. Bu kapanma sorunu için çözüm var mı? Bazı yabancı kaynaklarda hafıza kartı ve factory reset denilmiş de pek işe yaramadı.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Arkadaşlar merhaba. Cihaz bir kaç defa yeniden başladı. Bu kapanma sorunu için çözüm var mı? Bazı yabancı kaynaklarda hafıza kartı ve factory reset denilmiş de pek işe yaramadı.
Yeniden başlatma problemi var ise cihazda sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Daha önce aynı sıkıntıdan bir arkadaş muzdarip idi. Konunun baş kısımlarında var. Servisle bayağı bir başı ağrımış idi. Umarım sizde aynı sorun baş göstermemiştir. En yakın servise müracaat ediniz. Factory Reset çözmüyor ise sorunu yazılımsal değildir büyük ihtimalle ...

Umarım en kısa zamanda çözüme kavuşur probleminiz ...

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
O servisle epey ugrasan bendim. En son 2. kes servise girisinde servis teknisyeni tarafindan degisim onayi icin islem baslatildi. Ancak genel merkezden reddedildi. Cihazi aldim 10 gundur sorun yok. Tabi bu arada ihtar mektuplarimi gonderdim ayipli mal olarak. Dosyamida hazirladim. Ilk tekrarinda servise goturecegim. Eminim yine hata yok denilip yazilim guncellenecek. Tabi elimde ayni hatadan sebep 3. Defa servise viria fiside olacak ve direk tuketici hakem heyetine konuyu tasiyacagim. Hem cihazi kullanacam hemde dava acacam. %90 kazanirsin diyorlqr.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Türkiye'de satilan Note 4'ün model numarasi SM-N910CQ mu oluyor?

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Exynoslu model iste snapdragon yurt disinda var

HTC Explorer A310e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Exynos oldugundan haberim var, sadece model numarasindan emin degildim. Snapdragonlu modeli var bende de, bahsedilen sorunlar en cok hangi modelde var diye arastiriyordum.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Tamamen şans modelle alakası yok. Ama servis yönünde derim her zaman samsung berbattıtır. Alan herkese sıkıntısız olanı denk gelir umarım yazık ...

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Note 4 mu iphone 6 plus mi tabiki note 4 farkli cihazlarda iki platformuda kullanan biri olarak yaziyorum. Ama ia garanti ve servis noktasina gelince kesinlikle apple. Samsung Turkiye servislerj tahtakaledeki onlukcu elektronikciler gibj