teknokardeş
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arada sırada gereksiz diye düşündüğün dosya sildin miarkadaşlar ben yeni aldım telefonu, s note a kaydettiğim notlar kendi kendine siliniyor. çözümü nedir acaba?
Bende alırken tedirgin olarak aldım fakat bu sorunla karşılaşmadım... Ayarlar kısmından WCDMA/GSM modunu otomatik olanı seçiniz. Bazı cihaz larda LTE modu açık olunca bu sorunla karşılaşılıyor.Merhaba arkadaslar yaklasık bir hafta önce note 4 aldım ama arada şebeke sorunu yaşıyorum ve mesaj atamıyorum aramada yapamıyorum telefonu yeniden başlattığımda bu sorun çözülüyor ama her seferinde yeniden başlatma olmaz bunun bir çözümü varsa bana ulaşabilir misiniz?
Türkçe vardır, çok büyük farklılıklar olmaz. Fakat türkiye için olan güncellemeler yerine kurduğunuz yazılma ait ülkenin güncellemelerini alırsınız ...selam sammobil den NOTE4 için 5.0 indirdim onu telefonuma kursam türkiyedekiyle ne gibi fark var sıkıntı yaşarmıyım ? türkçe var mıdır?
Keşke ama nerde adam gibi bir takvim yapıp yayımlanmaz ki. Bekleriz baya...Lolipop sürümünün türkiye için kesin bir çıkış tarihi varmı?
Mobil veri çok fazla şarj yiyorŞarj 3g açık iken şu gibi gidiyor fakat wifi ile internete bağlı iken daha yavaş düşüyor. Bu arada ekran parlaklığı %50 . benim gibi bu durumu yaşayan varsa veya önerileri olacak varsa bekliyorum :confused1:
Benim ki bu kadar uzun gitmiyor hızlı şarj ı kapatayim belki fark eder.Otomatik senronizasyon kapalı. Işık otomatik modda.
Kullanılmadığı zaman NFC, Screen Mirror vb. Kapalı.
Mobil veri sürekli açık 3g açık konum sürekli açık. Dream lig aktif oynuyorum. Cihazı modem olarak kullanıyorum genede 1 günden fazla gidiyor.
Ayarlar güç denetiminden hızlı şarj daki tiki kaldırdım geceden normal şarj ediyorum öyle kullanıyorum
Hocam lolipop geldi ama Türkiye sürümüne değil ayrıca S4 un Türkiye sürümüne lolipop dağıtılmadi.Şu güncellemeyi s4 e bile verdiler bize üçün birini...
Hocam lolipop geldi ama Türkiye sürümüne değil ayrıca S4 un Türkiye sürümüne lolipop dağıtılmadi.
Polonya için 5.0.1 güncelleme yayımlandı isterseniz yükleyin kullanın ... Ben inatla resmi türkiye yi beklemekteyim ...
Pil ömrü cok iyi Note 4'de, asiri kullandimda en az 1 günü cikariyorum. Hizli sarj bende kapali durumda ama nedense maksimum bir bucuk saate sarj oluyor.
4G ile cok internete giriyorum banamisin demiyor. Ekran parlakligi %45'de enerji tasarrufu da aktif durumda.
NFC ve diger gereksiz seyler kapali.
Türkiyede şuanda 4G aktif mi ?
şaşırdım bende bian için turkcellden yeni hat aldım kabında lte desteği yazıyordu ama 4g ye geçmedi hiçYurt disindayim ben, belirtmedigim icin kusura bakmayin.
şaşırdım bende bian için turkcellden yeni hat aldım kabında lte desteği yazıyordu ama 4g ye geçmedi hiç