Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

teknokardeş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note4_uh_title_01_clear_1.jpg
bu kılıf nasıl telefonu korur mu:confused1:

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Sammobile de ne den tr rom lari yayımlanmamıştır bir bilgisi olan varmı. Diğerleri kurulduğunda ülkeye göre alınan güncellemeler alınmaz ve Budur um güzel değil. Bilgisi olan var ise paylaşır ise çok sevinirim ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
flip cover camı güzel korusa da yan kenarlarda silikon koruma yoksa (s view cover gibi) yanlar çizilerbilir bence. en güzeli şeffaf silikon kılıf+cam kaplama. ben öyle kullanıyorum. hem telefon kalınlaşmıyor cebe sığıyor hem de telefon zerafetinden bişey kaybetmiyor

bozkurt0019

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar yaklasık bir hafta önce note 4 aldım ama arada şebeke sorunu yaşıyorum ve mesaj atamıyorum aramada yapamıyorum telefonu yeniden başlattığımda bu sorun çözülüyor ama her seferinde yeniden başlatma olmaz bunun bir çözümü varsa bana ulaşabilir misiniz?

Uçanfilozof

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu şebeke sorunu bazı kişilerde var ancak ben bir aydır cihazı kullanmama rağmen mesaj atamama veya arayamama gibi sorunlarla karşılaşmadım operatör kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Merhaba arkadaslar yaklasık bir hafta önce note 4 aldım ama arada şebeke sorunu yaşıyorum ve mesaj atamıyorum aramada yapamıyorum telefonu yeniden başlattığımda bu sorun çözülüyor ama her seferinde yeniden başlatma olmaz bunun bir çözümü varsa bana ulaşabilir misiniz?
Bende alırken tedirgin olarak aldım fakat bu sorunla karşılaşmadım... Ayarlar kısmından WCDMA/GSM modunu otomatik olanı seçiniz. Bazı cihaz larda LTE modu açık olunca bu sorunla karşılaşılıyor.

elsanali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
selam sammobil den NOTE4 için 5.0 indirdim onu telefonuma kursam türkiyedekiyle ne gibi fark var sıkıntı yaşarmıyım ? türkçe var mıdır?

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
selam sammobil den NOTE4 için 5.0 indirdim onu telefonuma kursam türkiyedekiyle ne gibi fark var sıkıntı yaşarmıyım ? türkçe var mıdır?
Türkçe vardır, çok büyük farklılıklar olmaz. Fakat türkiye için olan güncellemeler yerine kurduğunuz yazılma ait ülkenin güncellemelerini alırsınız ...

deadwing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lolipop sürümünün türkiye için kesin bir çıkış tarihi varmı?

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Şarj 3g açık iken şu gibi gidiyor fakat wifi ile internete bağlı iken daha yavaş düşüyor. Bu arada ekran parlaklığı %50 . benim gibi bu durumu yaşayan varsa veya önerileri olacak varsa bekliyorum :confused1:

deadwing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Polonya sürümünü kursam sonra tekrar orjinal roma dönebilirim sammobile da orjinal romu yok çünkü

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Otomatik senronizasyon kapalı. Işık otomatik modda.
Kullanılmadığı zaman NFC, Screen Mirror vb. Kapalı.
Mobil veri sürekli açık 3g açık konum sürekli açık. Dream lig aktif oynuyorum. Cihazı modem olarak kullanıyorum genede 1 günden fazla gidiyor.

Ayarlar güç denetiminden hızlı şarj daki tiki kaldırdım geceden normal şarj ediyorum öyle kullanıyorum

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Otomatik senronizasyon kapalı. Işık otomatik modda.
Kullanılmadığı zaman NFC, Screen Mirror vb. Kapalı.
Mobil veri sürekli açık 3g açık konum sürekli açık. Dream lig aktif oynuyorum. Cihazı modem olarak kullanıyorum genede 1 günden fazla gidiyor.

Ayarlar güç denetiminden hızlı şarj daki tiki kaldırdım geceden normal şarj ediyorum öyle kullanıyorum
Benim ki bu kadar uzun gitmiyor hızlı şarj ı kapatayim belki fark eder.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Şu güncellemeyi s4 e bile verdiler bize üçün birini...

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Polonya için 5.0.1 güncelleme yayımlandı isterseniz yükleyin kullanın ... Ben inatla resmi türkiye yi beklemekteyim ...

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Pil ömrü cok iyi Note 4'de, asiri kullandimda en az 1 günü cikariyorum. Hizli sarj bende kapali durumda ama nedense maksimum bir bucuk saate sarj oluyor.

4G ile cok internete giriyorum banamisin demiyor. Ekran parlakligi %45'de enerji tasarrufu da aktif durumda.

NFC ve diger gereksiz seyler kapali.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Ben güç tasarrufu hiç kullanmıyorum. Diyelimki %5 é düştü ve şarj etme durumun yok ultra güç tasarrufuna alırım diye düşünüyorum ama daha hic gerek olmadı .

Nerdeyse 1 saattir elimde aktif kullanıyorum sürekli 3g kullanıyorum kablosuz ağ yok. %45 den şu An itibariyle %33 lerde.

Batery doctor ve CM scurity aynı anda kullanıyorum... Bilmem etki edermi. Ayarladım tuşları kilitleyince arka plandaki uygulamaları kapatıyor ... öyle işte [emoji1]

deadwing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pil ömrü cok iyi Note 4'de, asiri kullandimda en az 1 günü cikariyorum. Hizli sarj bende kapali durumda ama nedense maksimum bir bucuk saate sarj oluyor.

4G ile cok internete giriyorum banamisin demiyor. Ekran parlakligi %45'de enerji tasarrufu da aktif durumda.

NFC ve diger gereksiz seyler kapali.

Türkiyede şuanda 4G aktif mi ?

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Bu yıl içerisin de 4G büyük ihtimalle Türkiye dede başlar. Fakat bu kotalarla 4G de gelse aynı 3g de. Hattın Turkcell 3G sinden ziyadesiyle memnunum ... 4G geldiğinde 3G sınırsız internet tarifeleri başlasa harika olur ☺

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Bi paketlerle 4g elbette ki hayal. Geeci biz millet olarak kotuye kullanmada bastayiz. Bu torrentler olmasa adil kullanim olayi felan cikmazsi emin olun.