muratmusluoglu
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Teşekürler olabilir bendeki hat vodafone arkadaşımda türkcell var o yüzden fark ol muş olabilir
Ben avea kullandığım halde istanbulda hiç konuşmam ne yarım kesildi ne de internetim yavaşladı . Sorunsuz kullanıyorum. Günde en az 30 -45 dk telefon görürsmem oluyor.Kafam cok karisti ya.gercekten bu cekmeme sorunu varmi.ben maasmi alnca almayi dusunuyordum.yardimci olurmusunuz.alinasi bi tlfonmudur,yoksa degmezmi,yoksa 3 nemi yönelmeliyim
Hmm anladim.deneyip görcez ozaman.Ben avea kullandığım halde istanbulda hiç konuşmam ne yarım kesildi ne de internetim yavaşladı . Sorunsuz kullanıyorum. Günde en az 30 -45 dk telefon görürsmem oluyor.
Kafam cok karisti ya.gercekten bu cekmeme sorunu varmi.ben maasmi alnca almayi dusunuyordum.yardimci olurmusunuz.alinasi bi tlfonmudur,yoksa degmezmi,yoksa 3 nemi yönelmeliyim
Bendeki vodafone 2 ay olucak şebeke sorunu yaşamadımHmm anladim.deneyip görcez ozaman.![]()
Hmm tamamen secimden kaynakli yanii anladiiiim tamam aldim gitti.[MENTION=392241]nilgunakbas[/MENTION]
Sorun kesinlikle Note 4'den kaynakli degil.
[video=youtube;QjQGRv7flHc]https://www.youtube.com/watch?v=QjQGRv7flHc[/video]
Nedense LTE sectimi sinyal gücü zayifliyor.
Bendeki vodafone 2 ay olucak şebeke sorunu yaşamadım
Hocam wcdma secip resmi paylasabilir misin? Düzelme oluyor mu sende?
Tesekkur ederim[MENTION=434908]muratmusluoglu[/MENTION]
Tesekkür ederim.
Belirttigim gibi: LTE secenegi sebeken 4G desteklemiyor diye yok. Türkiye'ye 4G gelmedi daha.
[MENTION=392241]nilgunakbas[/MENTION]
Gördügünüz gibi arkadasin sebekesi full cekiyor wcdma modunda. Alacaksaniz simdiden hayirli olsun. Sebeke olayini dert etmeyin.
4G de bir cizgi gösterse arama, konusma ve mesajlasmada sorun yasamadim.
Uğraştığınız şeylere bakın otomatik te bıraksanıza![]()
TouchWiz kullanmana gerek yok ben nova kullanıyorum gayet iyi çalışıyorArkadaşlar iphone 5 kullanıyorum şuan.Note 4 almayı düşünüyorum yalnız malum samsung hakkında bir çok yorum okudum sorularıma cevap verirseniz sevinirim note 4 ile kafayı bozdum çünkü :mrgreen:
1-touchwizz zamanla kasma yapar mı 2-3 yıl kullanmak istiyorum
2-lolipop ile touchwizz ne durumda olacak ve 64 bit aktif olduğunda exynus kasar mı
3-Genelde sorunu olmayan arkadaşlar snapdragon mu exynus kullanıyor
4-Son sorum yeni bir güncelleme ile touchwizz saf androide yaklaşacak diyorlar doğru mu
sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim sağda solda yanlış bilgi kirliliği var bu foruma güvendim.Ayrıca Tolga Bey özel hayatınızda note 4 mü kullanıyorsunuz bir videonuzda note nasıl hızlanırılır diye araştırıyorsunuz akasya ile ilgili bir videoda sağlam takipçinizimneden böyle bir gereksinim doğdu açıklar mısınız teşekkür ederim şimdiden cevaplayan arkadaşlara lütfen cevap verirseniz çok müteşekkir kalacağım
Novayı yükledikten sonra TouchWiz öylece kalsın mı yoksa devre dışı mı bırakalım. Bir de devre dışı bırakılan uygulamalar Android güncellemesi alırken sorun çıkarır mı?TouchWiz kullanmana gerek yok ben nova kullanıyorum gayet iyi çalışıyor
Kalsın problem olmaz varsayılan novayı seçersin devre dışı uygulamalar güncellemede sorun çıkartmaz smart launcher'ıda deneyebilirsinNovayı yükledikten sonra TouchWiz öylece kalsın mı yoksa devre dışı mı bırakalım. Bir de devre dışı bırakılan uygulamalar Android güncellemesi alırken sorun çıkarır mı?
TeşekkürlerKalsın problem olmaz varsayılan novayı seçersin devre dışı uygulamalar güncellemede sorun çıkartmaz smart launcher'ıda deneyebilirsin