Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

muratmusluoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekürler olabilir bendeki hat vodafone arkadaşımda türkcell var o yüzden fark ol muş olabilir

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Kafam cok karisti ya.gercekten bu cekmeme sorunu varmi.ben maasmi alnca almayi dusunuyordum.yardimci olurmusunuz.alinasi bi tlfonmudur,yoksa degmezmi,yoksa 3 nemi yönelmeliyim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar sizce çiziklere rağmen bu cihaz beni 2 yıl kadar götürür mü ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Kafam cok karisti ya.gercekten bu cekmeme sorunu varmi.ben maasmi alnca almayi dusunuyordum.yardimci olurmusunuz.alinasi bi tlfonmudur,yoksa degmezmi,yoksa 3 nemi yönelmeliyim
Ben avea kullandığım halde istanbulda hiç konuşmam ne yarım kesildi ne de internetim yavaşladı . Sorunsuz kullanıyorum. Günde en az 30 -45 dk telefon görürsmem oluyor.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru

Anladigim kadariyla 4G secince böyle oluyor. 3G sectikten sonra 4, duruma göre 5 cizgi vermeye basladi.
[MENTION=434908]muratmusluoglu[/MENTION]

WCDMA secince sebeke gücü nasil paylasir misin?

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Anladm benimde avea.ceker heralde ya.aklmda kalr almazsam.m8 alsamda aklm note4te kalir.alaym bari.tesekkurler yardmlarinz icin

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=392241]nilgunakbas[/MENTION]

Sorun kesinlikle Note 4'den kaynakli degil.

[video=youtube;QjQGRv7flHc]https://www.youtube.com/watch?v=QjQGRv7flHc[/video]

Nedense LTE sectimi sinyal gücü zayifliyor.

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97

Sorun kesinlikle Note 4'den kaynakli degil.

[video=youtube;QjQGRv7flHc]https://www.youtube.com/watch?v=QjQGRv7flHc[/video]

Nedense LTE sectimi sinyal gücü zayifliyor.
Hmm tamamen secimden kaynakli yanii anladiiiim tamam aldim gitti.

muratmusluoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam wcdma secip resmi paylasabilir misin? Düzelme oluyor mu sende?
2118a08be76b8f89ee510edabf16b9c1.jpg

D

Deleted member 312196

SDN Okuru

Tesekkür ederim.

Belirttigim gibi: LTE secenegi sebeken 4G desteklemiyor diye yok. Türkiye'ye 4G gelmedi daha.

Gördügünüz gibi arkadasin sebekesi full cekiyor wcdma modunda. Alacaksaniz simdiden hayirli olsun. Sebeke olayini dert etmeyin.

4G de bir cizgi gösterse arama, konusma ve mesajlasmada sorun yasamadim.

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97

Tesekkür ederim.

Belirttigim gibi: LTE secenegi sebeken 4G desteklemiyor diye yok. Türkiye'ye 4G gelmedi daha.

Gördügünüz gibi arkadasin sebekesi full cekiyor wcdma modunda. Alacaksaniz simdiden hayirli olsun. Sebeke olayini dert etmeyin.

4G de bir cizgi gösterse arama, konusma ve mesajlasmada sorun yasamadim.
Tesekkur ederim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Uğraştığınız şeylere bakın otomatik te bıraksanıza :D

Reaksiyon puanı
16,128
onu bunu bırakın veri dolaşımı'nı seçmek seçmemek arasında fark nedir? dikkat! çeşme'ye gidersen yunan şebekesinin güçlü olduğu yerde kalın kaçabilir...

HELL6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar iphone 5 kullanıyorum şuan.Note 4 almayı düşünüyorum yalnız malum samsung hakkında bir çok yorum okudum sorularıma cevap verirseniz sevinirim note 4 ile kafayı bozdum çünkü :mrgreen:
1-touchwizz zamanla kasma yapar mı 2-3 yıl kullanmak istiyorum
2-lolipop ile touchwizz ne durumda olacak ve 64 bit aktif olduğunda exynus kasar mı
3-Genelde sorunu olmayan arkadaşlar snapdragon mu exynus kullanıyor
4-Son sorum yeni bir güncelleme ile touchwizz saf androide yaklaşacak diyorlar doğru mu
sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim sağda solda yanlış bilgi kirliliği var bu foruma güvendim.Ayrıca Tolga Bey özel hayatınızda note 4 mü kullanıyorsunuz bir videonuzda note nasıl hızlanırılır diye araştırıyorsunuz akasya ile ilgili bir videoda sağlam takipçinizim:) neden böyle bir gereksinim doğdu açıklar mısınız teşekkür ederim şimdiden cevaplayan arkadaşlara lütfen cevap verirseniz çok müteşekkir kalacağım

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Uğraştığınız şeylere bakın otomatik te bıraksanıza :D

Otomatikte sadece belirledigin sebekeleri seciyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=435063]HELL6[/MENTION]

Touchwiz ile simdiye kadar hic sorun yasamadim. Bunu sana en iyi onaylayabilecek olan kisi [MENTION=1416]seyyah[/MENTION] abimizdir.

ikinci soruna gelecek olursak bunu zamanla bekleyip görecegiz.

Ben snapdragonlu modelini kullaniyorum.

Son soru hakkinda yardimci olamayacagim maalesef.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Uzaktan tv yönetebilecegim iyi bir uygulama ariyorum arkadaslar. Samsung'un vardi bir tane cok da güzel calisiyordu ama, ne zaman note 4'e gectiysem cihaziniz bu uygulamayi desteklemiyor demeye basladi.

Koskoca sirketin note 4'e göre güncelleme cikaramamasi gercekten gülünc olmus.

muratmusluoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iphone 5 kullanıyorum şuan.Note 4 almayı düşünüyorum yalnız malum samsung hakkında bir çok yorum okudum sorularıma cevap verirseniz sevinirim note 4 ile kafayı bozdum çünkü :mrgreen:
1-touchwizz zamanla kasma yapar mı 2-3 yıl kullanmak istiyorum
2-lolipop ile touchwizz ne durumda olacak ve 64 bit aktif olduğunda exynus kasar mı
3-Genelde sorunu olmayan arkadaşlar snapdragon mu exynus kullanıyor
4-Son sorum yeni bir güncelleme ile touchwizz saf androide yaklaşacak diyorlar doğru mu
sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim sağda solda yanlış bilgi kirliliği var bu foruma güvendim.Ayrıca Tolga Bey özel hayatınızda note 4 mü kullanıyorsunuz bir videonuzda note nasıl hızlanırılır diye araştırıyorsunuz akasya ile ilgili bir videoda sağlam takipçinizim:) neden böyle bir gereksinim doğdu açıklar mısınız teşekkür ederim şimdiden cevaplayan arkadaşlara lütfen cevap verirseniz çok müteşekkir kalacağım
TouchWiz kullanmana gerek yok ben nova kullanıyorum gayet iyi çalışıyor

muratmusluoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Novayı yükledikten sonra TouchWiz öylece kalsın mı yoksa devre dışı mı bırakalım. Bir de devre dışı bırakılan uygulamalar Android güncellemesi alırken sorun çıkarır mı?
Kalsın problem olmaz varsayılan novayı seçersin devre dışı uygulamalar güncellemede sorun çıkartmaz smart launcher'ıda deneyebilirsin

HELL6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar yukarıda yazdığım sorularımı cevaplar mısınız. Telefonla ilgili karar vermem gerekiyor da

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu cihazdan tereddüt etmiyorum donanım- yazılım olarak, fakat şu şebeke sinyali çekmiyor, gidiyor gelmiyor, sinyal gücü çok zayıf vb. gibi durumların aslı nedir?

Vardıysada düzeldimi değerli kullanıcılar. Şebekede sıkıntı yok ise Distribitör kanadından almayı düşünüyorum. İyi forumlar...

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Dün 4G hakkinda sirket ile kisa bir görüsme yaptim. Bu teknoloji bulundugum sehirde daha tam olarak yayginlasmamis. Kendilerinden kaynaklandigini söylediler.

Sebeke sorunu yok Note 4'de. Alacak olanlarin ici rahat olsun.

mehmetulu4444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar note 4 te 2g şebeke kullanılıyormu malum türkiyede 3g heryerde çekmiyor 4g zaten yok.