Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Hocam onları devre dışı bıraktıktan sonra bir zararı yok :D
Olmadığını biliyorum elbette ama hafıza da yer kaplıyor. Ben karşıyım opsiyon olarak sunsalar neyse de direk gömülü uygulamaya karşıyım.

vlkntkl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,

Telefonum çalarken ses önce kısık geliyor daha sonra birden yükseliyor. Açarken de hoparlör patlayacakmış gibi oluyor. Sizde de aynı sorun var mı?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bir de kameranın pikselleri oynuyor gibi, zoom yapınca daha belirgin oynama var sizin de oyle mi?

berkanenes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence. Şuan en iyi alınabilecek telefon iphone 6 yada gelecek olan m9

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Arkadaşlar merhaba,

Telefonum çalarken ses önce kısık geliyor daha sonra birden yükseliyor. Açarken de hoparlör patlayacakmış gibi oluyor. Sizde de aynı sorun var mı?

Bir de kameranın pikselleri oynuyor gibi, zoom yapınca daha belirgin oynama var sizin de oyle mi?

Aramayı cevaplarken ses yükselmesi sorunu bende de var. Bir arkadaşımın note 4 'ünde de var. Galiba o sorun kronik. Kemeradaki kımıldaşmalara gelince ışığın az olduğu yerlerde o şekilde oluyor ama çektikten sonra netliyor. Bir sıkıntısını görmedim.

Bence. Şuan en iyi alınabilecek telefon iphone 6 yada gelecek olan m9

O zaman bir zahmet sizi klüpten dışarı alalım. Telefon tavsiyeleri bölümündeki konularda oyalanabilirsiniz.

Olmadığını biliyorum elbette ama hafıza da yer kaplıyor. Ben karşıyım opsiyon olarak sunsalar neyse de direk gömülü uygulamaya karşıyım.

O duruma ben de ayar olmuştum. Turkcell'den aldık diye o ROM'a neden bütün Turkcell uygulamalarını şişirdilerse. Alternatif Stock ROM'da yok. Çok gıcık birşey. Samsung ve Turkcell'i bu konuyla ilgili kınıyorum.

ataince

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hangi rengi önerirsiniz arkadaşlar ??aslında ben siyah istiyorum istiyorum ama ekrandaki çizgili desen alttaki geri tuşu ve son uygulamalar tuşunun üzerinden siyah siyah geçmesi tuhafıma gidiyorr o yüzden ben beyaz düüşünüyorum kötü biryanı felan varmı beyazındaa

Siyah al bence. Bence daha şekil duruyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
20 aralık 2014 de note 4 aldım telefonun sorunsalları ...hafıza doldurdukça sistem saçmalıyor...ornegin fb a eski bir fotograf yuklemesi yapacaksınız fotografları asagı indirirken daha ortaya gelmeden donuyor..ön kamera selfi portre cekiminde yüzün sol kısmına swirl efecti uyguluyor ...şebeke çekimi ayrı dert nokia n8 in stabil 3 kademe cekdiği yerde note4 sapıtıyor 3g aynı şekilde ,3 kademe cekim vargösterdiği yerde telefonum arandığında kapalı yada ulaşılamıyor msj çıkıyor !....parmak izi okuyucu 20 defa da anca okuyor batarya ömrü evlere şenlik toplamda 5 saat fb whatsup ınstagram ,ışık ayarı % 30 açıkken ! şarj 20 saat zor dayanıyor 2 gün hikaye ,%29-%26 şarj durumunda 3-4 defa kapandı !..ısınma sorunu yok ancak ekran dokunmatigi problem kafasına göre takılıyor vbg sıkıntılarıyaşadım servise gönderdim sadece yazılım atmışlar başka test vs yok elma armut sanki bu cihaz ! kamera sorunları devam ediyor şarj yine aynı ...kimseye tavsiye etmiyorum sebebi sorumsuz ! ukala servis anlayışı tekrar 60km yol katedip servise teslim edicem almak için bir 60 km daha toplam 240 km yol ! ne için 2500 tl verip aldığım bir telefon için 100 tl benzin masrafı ! 30 günlük süre içerisinde değişim garantisi veren SAMSUNG u kınıyorum ve her yerde bu sorunu paylaşacağım .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar note 4 e çok büyük alma dışarıda sorun olur dediler siz büyüklüğüyle alakalı bir sorun yaşadınızmı

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
20 aralık 2014 de note 4 aldım telefonun sorunsalları ...hafıza doldurdukça sistem saçmalıyor...ornegin fb a eski bir fotograf yuklemesi yapacaksınız fotografları asagı indirirken daha ortaya gelmeden donuyor..ön kamera selfi portre cekiminde yüzün sol kısmına swirl efecti uyguluyor ...şebeke çekimi ayrı dert nokia n8 in stabil 3 kademe cekdiği yerde note4 sapıtıyor 3g aynı şekilde ,3 kademe cekim vargösterdiği yerde telefonum arandığında kapalı yada ulaşılamıyor msj çıkıyor !....parmak izi okuyucu 20 defa da anca okuyor batarya ömrü evlere şenlik toplamda 5 saat fb whatsup ınstagram ,ışık ayarı % 30 açıkken ! şarj 20 saat zor dayanıyor 2 gün hikaye ,%29-%26 şarj durumunda 3-4 defa kapandı !..ısınma sorunu yok ancak ekran dokunmatigi problem kafasına göre takılıyor vbg sıkıntılarıyaşadım servise gönderdim sadece yazılım atmışlar başka test vs yok elma armut sanki bu cihaz ! kamera sorunları devam ediyor şarj yine aynı ...kimseye tavsiye etmiyorum sebebi sorumsuz ! ukala servis anlayışı tekrar 60km yol katedip servise teslim edicem almak için bir 60 km daha toplam 240 km yol ! ne için 2500 tl verip aldığım bir telefon için 100 tl benzin masrafı ! 30 günlük süre içerisinde değişim garantisi veren SAMSUNG u kınıyorum ve her yerde bu sorunu paylaşacağım .

Bahsettigin sorunlarin hicbiri bende yok. Gayet stabil ve hizli bir sekilde calisiyor. Servisin uzerine gitmelisin. Turkiye deki servis sartlari ve uammele malum.

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Çok şanssızmışsın. Elektronik eşya bazen şans işi olabiliyor.. ilk çıktığı 2. Haftasında aldım cihazı, bu bahsettiğin sorunların hiçbiri yok bende. Sen servisi sıkıştır biraz gerekirse değişimini iste..

muratmusluoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bir aydan fazla oldu note4 kullanalı bu sorunların hiç biri yok çok güzel cihaz çok memnunum hatta otobüsten inerken montumun cebinden asfalta düşmesine rağmen hala sorunsuz kullanıyorum note 4 kullananlar için samaung protective kılıfı tavsiye ederim belkide telefonumu o kılıf çok iyi korudu
5874ca6d6d28f36389e53776890c4b61.jpg

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Bende bir aydan fazla oldu note4 kullanalı bu sorunların hiç biri yok çok güzel cihaz çok memnunum hatta otobüsten inerken montumun cebinden asfalta düşmesine rağmen hala sorunsuz kullanıyorum note 4 kullananlar için samaung protective kılıfı tavsiye ederim belkide telefonumu o kılıf çok iyi korudu
5874ca6d6d28f36389e53776890c4b61.jpg

Koruma adına çok güzel bir kılıf. Ben orjinal S-View kullanıyorum. Pek cihaz düşürmüşlüğüm yoktur. Elimde her zaman sağlam durur telefonlarım. Ama nedense hep ceketimin iç cebinde veya pantolonumun yan cebinde dururken biryerlere çok çarpıyorum. Önemsenecek cinsten çarpmalar olmuyor tabi. O yüzden daha çok kullandığım kılıflardaki inceliğe önem veriyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çok şanssızmışsın. Elektronik eşya bazen şans işi olabiliyor.. ilk çıktığı 2. Haftasında aldım cihazı, bu bahsettiğin sorunların hiçbiri yok bende. Sen servisi sıkıştır biraz gerekirse değişimini iste..

İphone 5s kullanıyorum note 4 de geçicem inşallah. Z3 ile note 4 arasında kaldım ama note 4 e daha yakınım. Arkadaşlar birçok sorundan yakınıyor açıkçası gözüm korktu😊. Türkiyede c/cq modelleri var. Bazı arkadaşlar snapdragon almış bazıları exynus. Exynus daha hızlı diyorlar ama uzun vadede kasma yapar mı güvememedim. Yardımcı olabilir misiniz. Ayrıca siz nerden aldınız veya hiç sorun yok diyen arkadaşlar nerden aldı bizde ordan alalım. Bir de shifdelete editörlerinden tolga son videolarda note 4 hızlandırma cabası be note 4 bıraktım gibi şaflar etti diğer forumlarda malum sürekli kastığından bahsediliyor acil bir aydınlanma hasıl olduğu anlıyacağınız arkadaşlar 😄

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İphone 5s kullanıyorum note 4 de geçicem inşallah. Z3 ile note 4 arasında kaldım ama note 4 e daha yakınım. Arkadaşlar birçok sorundan yakınıyor açıkçası gözüm korktu😊. Türkiyede c/cq modelleri var. Bazı arkadaşlar snapdragon almış bazıları exynus. Exynus daha hızlı diyorlar ama uzun vadede kasma yapar mı güvememedim. Yardımcı olabilir misiniz. Ayrıca siz nerden aldınız veya hiç sorun yok diyen arkadaşlar nerden aldı bizde ordan alalım. Bir de shifdelete editörlerinden tolga son videolarda note 4 hızlandırma cabası be note 4 bıraktım gibi şaflar etti diğer forumlarda malum sürekli kastığından bahsediliyor acil bir aydınlanma hasıl olduğu anlıyacağınız arkadaşlar 😄

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
İphone 5s kullanıyorum note 4 de geçicem inşallah. Z3 ile note 4 arasında kaldım ama note 4 e daha yakınım. Arkadaşlar birçok sorundan yakınıyor açıkçası gözüm korktu. Türkiyede c/cq modelleri var. Bazı arkadaşlar snapdragon almış bazıları exynus. Exynus daha hızlı diyorlar ama uzun vadede kasma yapar mı güvememedim. Yardımcı olabilir misiniz. Ayrıca siz nerden aldınız veya hiç sorun yok diyen arkadaşlar nerden aldı bizde ordan alalım. Bir de shifdelete editörlerinden tolga son videolarda note 4 hızlandırma cabası be note 4 bıraktım gibi şaflar etti diğer forumlarda malum sürekli kastığından bahsediliyor acil bir aydınlanma hasıl olduğu anlıyacağınız arkadaşlar 

Bağdat caddesi Turkcell den aldım.. Sürekli kasma yapıyor diyenler ne yapıyorlarda kasıyor bu cihaz merak ediyorum. Gayet güzel ve stabil. Piyasada sorunlu cihazlar olabilir ama bu demek değil ki hepsi sorunlu olsun.. He birde cihazı kullanmadan sırf samsung sevmediği için bu cihaz şöyle kötü böyle kötü konuşanlar var, aradaki farkı seçebilmek lazım.. Bedavadan boş konuşup telefon seçimi yapacak insanların yanlış fikirlere kapılmasını sağlamak kimseye bişey kazandırmayacağı gibi telefon alacak kişiyede yanlış seçim yaptırır.. Kötü bir yanına denk gelirsem buradan paylaşırım. Kullanmasını bildikten sonra çok güzel cihaz..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Resimlerimi nasıl gizliye bilirim yardımcı olabilir misiniz ben bulamadım :/

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bağdat caddesi Turkcell den aldım.. Sürekli kasma yapıyor diyenler ne yapıyorlarda kasıyor bu cihaz merak ediyorum. Gayet güzel ve stabil. Piyasada sorunlu cihazlar olabilir ama bu demek değil ki hepsi sorunlu olsun.. He birde cihazı kullanmadan sırf samsung sevmediği için bu cihaz şöyle kötü böyle kötü konuşanlar var, aradaki farkı seçebilmek lazım.. Bedavadan boş konuşup telefon seçimi yapacak insanların yanlış fikirlere kapılmasını sağlamak kimseye bişey kazandırmayacağı gibi telefon alacak kişiyede yanlış seçim yaptırır.. Kötü bir yanına denk gelirsem buradan paylaşırım. Kullanmasını bildikten sonra çok güzel cihaz..

Sana şöyle diyim ozaman.
Şuan s4 kullaniyorum.
Daha önce note 2 note 3 ve note 4 kullanma şansım oldu.
Ne yazıktır ki note 4 hariç hepsinde kasma sorunu menu geçişlerinde takılma sorunu var. Şunu da diyeyim ilm 2 3 ay gözüne iyi görünüyor ancak 6 7 aydan sonra başlıyor sorunlar. Şuan s4'ü mesela duvara firlatasım geliyor o derece.
Telefona gözüm gibi bakıyorum hafiza desen dolu degil üstelik 32gb sd kart var. Oyun olarak clash of clans ve subway surfers var he bir de temple run. Resim ve müzikler desen sd kartta.
Diğer note 2 note 3 cihazlarda da kasma baş gösterdi note 4 iki aylık olduğu için sorun yok.
1.5 sene önce s4'ü aynı senin gibi büyük heveslerle almıştım vayy 2.000 lira veriyorum demiştim şuan çöpten bir farkı yok umarim anlamışsındır.
Samsung sorunlar bölümüne bakarsan her sitede çoğu kişi bu kasma derdinden şikayetçi dediğim gibi en başlarda değil ama belirli kullanimdan sonra baş gösteriyor.
En yakin zamanda iphone alacagim, bugüne kadar iphone kullanıpta sorun yaşayan görmedim..

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Sana şöyle diyim ozaman.
Şuan s4 kullaniyorum.
Ne yazıktır ki note 4 hariç hepsinde kasma sorunu menu geçişlerinde takılma sorunu var. Şunu da diyeyim ilm 2 3 ay gözüne iyi görünüyor ancak 6 7 aydan sonra başlıyor sorunlar. Şuan s4'ü mesela duvara firlatasım geliyor o derece.
Telefona gözüm gibi bakıyorum hafiza desen dolu degil üstelik 32gb sd kart var. Oyun olarak clash of clans ve subway surfers var he bir de temple run. Resim ve müzikler desen sd kartta.
Diğer note 2 note 3 cihazlarda da kasma baş gösterdi note 4 iki aylık olduğu için sorun yok.
1.5 sene önce s4'ü aynı senin gibi büyük heveslerle almıştım vayy 2.000 lira veriyorum demiştim şuan çöpten bir farkı yok umarim anlamışsındır.
Samsung sorunlar bölümüne bakarsan her sitede çoğu kişi bu kasma derdinden şikayetçi dediğim gibi en başlarda değil ama belirli kullanimdan sonra baş gösteriyor.
En yakin zamanda iphone alacagim, bugüne kadar iphone kullanıpta sorun yaşayan görmedim..

İyi hoş demişsin de S5 ve Note 4'te yeni touchwiz var. Yani S5 ve Note 4'ten öncekilerini at çöpe gitsin. Takılma sorunlarını gözeteceksen S5 kullanıcılarına sorman gerekli ve bildiğim kadarıyla S5 gayet stabil. Ama sen daha eski modellerden bahsetmişsin. Note 4'teki touchwiz S5'teki arayüzden daha gelişmiş. Dolayısıyla ileriye dönük de sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Burada sorulması gereken sadece tek soru var. Samsung Note 4'ün Exynos işlemcili modelinde, Android 5.0 ile 64 bit kilidini kaldıracak mı ? Bütün olay buna bakar. O yüzden Note 4 almayı düşünenler şimdilik güncelleme gelmeden önce almasınlar. Şurada 2 ay sonra HTC M9 ( Hima ) 4 ay sonra da LG G4 ve Samsung Galaxy S6 çıkacak. Bu 3 amiral gemisi görülmeden akıllı telefon alınmaz.

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Sana şöyle diyim ozaman.
Şuan s4 kullaniyorum.
Ben s4 kullanmadım hiç bilmiyorum.. Note 4 üde öyle heveslenerek almadım. s2 mi bıraktım iphone 4 kullandım güncelleme sonrası sapıttı, 4s aldım. Bir güncelleme daha geldi oda sapıttı vazgeçtim sonra iphon dan.. s2 ye döndüm. Uzunca bir süre onu kullandım, Cm yükledim falan.. sonra yetersiz gelip cihazın pelti çıkınca Yaptığım işe yardımcı olacak bir cihaz aradım, en işe yarar note 4 dü, onu aldım.. Gerçek olmayan düşünceler ile cihazı övmek değil niyetim. Parasını verir alırım beğenmezsem memnun değilsem değiştiririm, soran olursa sebebini söylerim, öyle aldım çok pişmanım tiplerine girmeyi yaygara yapmayı sevmem.. iyiyse iyidir kötüyse kötü. O kadar çok boş insan var ki etrafta, hiçbir fikri yokken antipatik buldukları şeyler hakkında bişeyler söylemeyi seviyorlar ve insanları yanlış yönlendiriyorlar. Hakkını vermek lazım şuan için iyi bir cihaz..

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Sana şöyle diyim ozaman.
Şuan s4 kullaniyorum.

İphone 6 kullanıyorum sorunları sıralayayım ;
1- Wifi bağlantısında kopma
2- Arama geldiğinde cevaplandığında zil sesinin 1-2 sn devam etmesi
3- Şarjın ani düşüşlerle 2 şer 3 er düşmesi
4- Kamera kalitesinin vasat olması (bana göre)
Benim dikkat etmediğim nice sorunları vardır. Benim yaşadığım sorunlar bunlar.... Bu sorunlar İOS 8.1.1 güncellemesinden sonra başladı... :hammer:

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sana şöyle diyim ozaman.
Şuan s4 kullaniyorum.
Anlamadım görmedim derken :D suan ki ios ta olan klavye berbat o klavye yüzünden telefon değiştiren tanıdıklarım var örn ankara yazarsın doğru da yazarsın o kanarya yazar T9 unda sorun var en basit sorun nasıl sorun ile karsilasmamamis kendi 5s im de parmak okumuyor du hiç bir arıza ve darbe olmadan kimsenin parmağını okumuyor du daha da sayarım ip3gs sorması tüm ios telefonları ve piyasadaki 100 telefondan 75 ini en az 1- 2 ay kullanan birisiyim note4 alalı 2 ay oldu 3 . Aya doğru gidiyor dediğiniz o menu geçişinde veya herhangi bir şeyde sorun yaşamadım ben ya benim cihazım note 4 değil yada bu sizin cihazların note 4 değil anlam veremiyorum.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Bu arada temiz Note 4 ile benim İphone 6 ' yı takaslarım :mrgreen: Bir kere büyüsüne kapılıp aldım daha alırsam kahrolayım ...

muratmusluoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşte ios böyle adamların verdiği çerçeveler içinde cihazı kullanıyorsunuz bknz Iphone 4s bitti ama s3 az uğraşmayla hala canavar gibi note4 e gelecek olursak şu an piyasada satılan en iyi cihaz ilerde sıkıntı yapar diyenlerede androidde sorun varsa çözümüde vardır alın note 4 kafanız rahat olsun

Samsungcu Genç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi hoş demişsin de S5 ve Note 4'te yeni touchwiz var. Yani S5 ve Note 4'ten öncekilerini at çöpe gitsin. Takılma sorunlarını gözeteceksen S5 kullanıcılarına sorman gerekli ve bildiğim kadarıyla S5 gayet stabil. Ama sen daha eski modellerden bahsetmişsin. Note 4'teki touchwiz S5'teki arayüzden daha gelişmiş. Dolayısıyla ileriye dönük de sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Burada sorulması gereken sadece tek soru var. Samsung Note 4'ün Exynos işlemcili modelinde, Android 5.0 ile 64 bit kilidini kaldıracak mı ? Bütün olay buna bakar. O yüzden Note 4 almayı düşünenler şimdilik güncelleme gelmeden önce almasınlar. Şurada 2 ay sonra HTC M9 ( Hima ) 4 ay sonra da LG G4 ve Samsung Galaxy S6 çıkacak. Bu 3 amiral gemisi görülmeden akıllı telefon alınmaz.
Note4e Lollipop çıkmadı mı daha? :eek:

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
İşte ios böyle adamların verdiği çerçeveler içinde cihazı kullanıyorsunuz bknz Iphone 4s bitti ama s3 az uğraşmayla hala canavar gibi note4 e gelecek olursak şu an piyasada satılan en iyi cihaz ilerde sıkıntı yapar diyenlerede androidde sorun varsa çözümüde vardır alın note 4 kafanız rahat olsun

S3 canavar mi?piyasada çöp yerine geçiyor.

muratmusluoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 4 ayarlarından herhangi bir uygulama indirmeden gelen arama ve msj için flash ışığını çalıştırabiliyoruz

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Turkcell'den alınma N910CQ kod numaralı Note 4 cihazım var.Exynos işlemcili.2 aya doğru gidiyorum kullanımda.Avea hattım var.İki kere şebeke sorunu yaşadım daha da yaşamadım.Şarj konusunda dün 1 gün 2 küsür saati gördüm.Cihaz 3g ve wireless hususunda tüm gün aktifti.1 saate yakın full hd youtubedan video izledim.En son bıraktığımda %19 civarındaydı.Güç tasarruf modu kullanmıyorum.Injustice Gods Among Us oyununda aldığımdan beri en fazla 2 saat 40 dakika hiç başından kalkmadan oynadım.Multiplayer kastım.%40 şarj tüketti.Cihaz ısınmadı.Kasmadı.Donmadı.Isınsa bu sorunlar baş gösterirdi.Cihazı zorladım.Ağır uygulamalar açtım.Arka plana attım.Ekranda multitasking yaparak 5 uygulama açtım.Cihaz çok hafif bir yavaşlama yaşadı o kadar.Ultra güç tasarruf modundan çıkarılırken de bir süre yavaşlama görebilirsiniz.Gece saat 12 civarı şarjdan alıp sabah 8 de aktif kullanıma başlıyorum ve gece boyunca yediği şarj %1 oluyor.Benim kullanım alışkanlıklarım gereken hallerde senkronizasyon, gps, bluetooth açma şeklinde gidiyor.Touchwiz arayüzü hiç donmadı, yeniden başlatmadı, ana ekranda 3, yan ekranda 1 klasör açtım, aktif olarak 3 widget kullanıyorum hiç hata ile karşılaşmadım.Cihazı arada kapatıp açın, Advanced Mobile Care ile sistem temizliği yapın hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Note4e Lollipop çıkmadı mı daha? :eek:

Maalesef çıkmadı :(

O bekleme işinin sonu yok ki. Hep bi yenisi çıkıyor.

Doğru diyorsun teknolojinin sonu yok fakat snapdragon 810 çok uzun yıllar götürebilecek kapasitede bir işlemci ve cihazın garantisi bitip yazılım desteği kesildikten sonra çok çeşitli Custom ROM kurma şansının fazla olduğu bir chipset. Geliştirmeye her türlü açık ayrıca 64 bit. Bunun avantajı bana göre daha fazla. Ülkemiz koşullarında 2500 lira civarı olacak amiral gemileri. Hatta HTC'nin 2800 liraya kadar çıkacağını düşünüyorum. Bu kadar para verip bu cihazları alsak dahi yazılım desteği taş çatlasın 3 veya 4 sene sürer. Sonrasında sen yoluna ben yoluma diyor firmalar. Yenisini çıkarttım alırsan al almazsan kendin bilirsin diyebiliyorlar. İnsanlık içgüdüsü, iyisini, en yenisini, en kaliteli ve güzelini kullanma isteği oldukça bizde ya her sene ya da 2 senede bir cihaz değiştiririz. O yüzden beklemeye değeceğini düşünüyorum. Ama hala aklımda tek soru var. Samsung Exynos'lu Note 4'teki 64 bit kilidini kaldıracak mı ?