Samsung Galaxy Note 3 mü Iphone 5S mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan etendu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben note 3 aldım telefon süper fakat her aksilik benim üstümde olduğu için:angry::angry: daha 2 gün olmadı ayarlara girdim heryere anında giriyor hızlı fakat aksilik olucakya! ekranı kilitle menüsünde 5-6 saniyelik bir donma oluyo telefon dahil 5-6 sn donuyo sonra garantiye götürdüm 1e 1 değişim istedim cihazı sıfırladığım halde yine oldu bakalım ne diyecekler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben iphone 5s almayı planlıyorum yani bu akşam gidicem alıcam tek nedeni ise interneti hızlı kamerası iyi ve gerçekten kibar bir telefon ios7 ile gerçekten daha hoş bir kullanım sağladılar androidin mağazası ile apple store arasında dağlar kadar da fark var bunu düşüünün pişman olacağımı sanmıyorum verdiğim paraya da değer favorim de amiral gemisi :D

ErTürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim tavsiyem eğer internette gezinecek,sosyalmedyada dolaşacak temel fonksiyonların yanında fazla şaşalı :) oyunlar oynamayacaksan iPhone5S.Ama tam tersi dört dörtlük eksiksiz ihitiyaçlarını karşılayacak telefon istiyorsan............... ;)

keskin rüzgar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iyi forumlar. Öncelikle karizma mı istersin özellik mi ona da bağlı ama ben note 3 öneririm. Ayrıca merak etme S4 deki gibisorunlar yaşamazsın. iPhone u boşver hikaye onlar sadece moda. Note 3 al kesinlikle istediğin özelliklerde.

crazy0611

Finest Сasual Dating - Verified Women
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Bakın eğer aşırı derecede iş ile uğraşıyor ve yeni şeyler tasarlamaya çalışıyorsanız sürekli bir şeyler karalama ihtiyacı duyuyorsanız ve o yorucu stresli iş gününden sonra eve gelip oyunun dibine full hd ve dev ekranda vurmak istiyorsanız note 3 ama ben arkadaşlarla takılırım karalama ihtiyacı resim yapma ihtiyacı duymam sosyal medyada gezer tozarım millete hava atarım arada arkadaşlarla resim çekilirim ve her zaman stabiliteye önem veririm arada popüler angry birds flappy bird gibi oyunları oynarım diyorsanız iphone 5s size göre

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şuan bende note 2 var beyaz. aslında telefon güzel memnunum arkadaşlar sizde haklısınız. ama gerçekten bende iphoneden yanayım. zaten annem 2 ay kullan babana ver ben sana iphone 5 alim. karnen iyi gelirse die karne teşekkür geldi. bende annemi çok zorladım duygu sömürüsü felan sonunda kabul etti. sene iphone 5 im oluyor. sende 5s al bence güzel telefon abimde var siyah memnun bir elime aldım. sonra bunu (note 2) yi bırakıp kaçırmayı düşündüm ama zar zor aldılar telefonu benden 10 numara telefon bence 5s al ama pahalı dersen 5 al oda pahalıysa 4s veya 4 al onada 5s in özelliklerini yaparın a4 ekran ios 7 herşey ucuz da olur bence iphone magzasının yolunu tut :thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sana bir şey diyeyim note 3 aldım ve ilk başta inanılmaz bir keyif daya sonra kasma haricinde her şey oldu ve şimdi o da var sonra iphone 5s alıp oha dedim kamera hız oyun müzik kalite kepsi vardı samsung asla kaliteli mal kullanmaz bunu anladım 100 de 100 iphone 5s al memnun kalacaksın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende iphone 5s var yaklaşık 1 aydır
Kullanıyorum deneyimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum......

ARTILARI..……
-Arka plandaki uygulamaları kapatma ihtiyacı duymuyorum çünkü kasma yok :)
-internet deneyimi gerçekten söylendiği kadar varmış çok hızlı şekilde sayfaları açıyor
-parmak izi okuması (telefonu benden başka
Kullanan olmadığından pekte önemi yok)
-appstore'de çok kaliteli uygulamaların olmas (ama çoğu paralı)
-malzeme kalitesi
-teli uçak moduna alıp şarj ettiğimde yarım saatte %50 şarj olması (gerçekten çok kullanışlı bi özellik)
- cepte az yer kaplaması ve hafif olması

EKSİLERİ………
-Sanal klavyesi ekranın ufak olmasından dolayı hiç kullanışlı değil (bunları yazarken bile belki 20 kere yanlış yazıp geri sildim küfür etmekten ağzım yamulcak o derece yani)
-ekranının ufak olmasından dolayı aksiyon eçerikli oyunlarda tam hakimiyet sağlayamıyorum (em basit örnek shadowgun oynarken her öldüğümde telefona ana bacı sövüyom duvara atıp kırmak istiyorum sonra verdiğim para aklıma gelio vazgeçiyorum
-şarjı online oyunlarda gerçekten çok çabuk bitiyor
-Kredi kartın yoksa Appstore'den paralı uygulama indiremiyorsun
-Herkez için eksi bi durummudur bilmem ama menüde gezinirken "geri" butonu ekranın sol üstünde olduğu için parmağımı ekranın en üstüne kaldırmak için çaba vermem (androidlerde geri tuşları aşağıda olduğundan parmağımın hemen altında daha kullanışlıydı...

Bunlar benim şahsi düşüncelerimdir teşekkürler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Valla ben s3 kullanıyorum arada sırada kasıyor ama onuda cleaner programı ile hallediyorum benim telde 25 adet oyun 40 dan fazla program var 2 senedir kullanıyorum sıkıldığım için komple temayı değiştirdim next launher kurdum. ne root yaptım ne wipe çok da memnunum bazen hata veriyor bu kadar zorlamaya ben bile hata verirdim gibi geliyor şimdi note 3 alacam ama araştırmadayım belli olmaz. Bana göre iphone insanları kendine uyarlıyor. Samsung da kendini insanlara uyarlıyor fark burada. Elektronik işi şans işi bence

ayk71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonları eline al ve bir incele zaten sonunda note 3 diyeceksin..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya iphonun ne özelliği var ki onca para veriyorsan o parayı 2 note 3 alırsın ayrıca note 3 çok geniş ekranlı süper çekim yapıyo iphonun ne özlliği var kesinlikle note 3 o dev ekranı yeter 😉

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen bende senin gibiyim note3 e bayılıyorum burada ise 5s almamız öneriliyor ama yinede aklımda note3 almak var bende kararsız kaldım :hammer::hammer:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bana yardım edin lütfen kafam çok karışık 2-3 sene kullanabileceeğim bir telefon istiyorum ama sanırım bu note 3 de mümkün değil ama ya iphone onu da kullananamm ki ben samsunga alıştım :(((

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:clap:Bende telefon alcam ya iphone 5s yaa note 3 ama aynen bende note 3 e çok alıştım onun için çok kararsızım ama note 3 çok büyük kullanışlı ondan dolayı note 3 al derim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone al diyenlerin kafataalarını açıp içine bakmak istiyorum acaba küflü peynir mi var orada diye!!!!

Ritchie

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Uzun süreli kullanım stabilite güvenlik açısından iphone 5s bence, note 3 daha büyük ekran, senin zevkine kalmış

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesinlikle sakın almayın aldım 1 ay olmadı acılıp kapanmaya başladı samsung ıyıce sacmaladı.!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum not3 kullaniyorum asker sonrasi hediye geldi bu kadar illet bir cihaz olamaz online kafatopunu 5 dkika oyna elin yaniyor resmen ya bu kadarmı sıcak olur bir telefon simdi siparis ettim 2 gune kadar 5s elimde temiz kafa rahat bosver buyuklugunu hizina bak inanilmaz kasiyor kesinlikle iphone diyorum bir note3 kullanicisi olarak..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsungun garanti servis anlayışı çok kötü. Galaxy note 3 sahiyim. ekran ara ara donmaya başlamıştı. servisine götürdüm bir kaç gün sonra aradılar. ekran panelinde darbe olduğunu ve bunun kullanıcı hatasından kaynaklandığını dolayısıyla 572 tl ye yapılabileceğini söylediler. ekranda hiç bir çizik dahi yoktu üstelik. şu an mağdurum. bence hiç bulaşmayın samsunga. ya IPHONE alın ya da lg derim. telefonunuzun başına bir şey gelirse hemen size yüklüyorlar masrafı.

N

Note3

SDN Okuru
Ben 1 seneye yakın note 3 kullanıyorum şükürler olsun ki hiçbir sorun yaşamadım bir donma bir kasılma gibi bir sorun olmadı şarjıda iphonelere göre fazlasıyla iyi note 3 ile iphome 5'i karsılastırmayım bile note 3 baya iyi isleme sahip 👍