Samsung Galaxy Note 3 mü Iphone 5S mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan etendu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben 3gs'i yaklaşık 2 sene önce aldım ki o zamanlar çıkalı 2 sene olmuştu (4s yeni çıkmıştı). Ve ilk 1 sene baya rahat kullandım aslında pek bi farkı yoktu bile 4'ten 4S'ten. Iphone'un ömrü epey uzun.

Evet öyle bu iOS ve Apple ın kalitesinden kaynaklı.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Paran varsa iphone 5s al derim çünkü apple android ten daha güvenli

etendu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O zaman yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar Iphone devam :D

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Tlf alacak arkadaşlar şimdi almayın dolar evro almış başını gidiyor

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bir bayan için gold ideal :blush: Pembe falan olsaydı keşke

Hadi ya kusura bakma nickten belli olmuyor. iPhone pembe renkte telefon çıkarmaz gold ideal onu alabilirsiniz. Bende gold bayanlara hitap ettiği için siyah alıcam :) Tekrar kusura bakmayın.

etendu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hadi ya kusura bakma nickten belli olmuyor. iPhone pembe renkte telefon çıkarmaz gold ideal onu alabilirsiniz. Bende gold bayanlara hitap ettiği için siyah alıcam :) Tekrar kusura bakmayın.

Hahaha önemli değil ne olacak :D Bence erkekler içinde güzel gold tabi siz bilirsiniz

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hahaha önemli değil ne olacak :D Bence erkekler içinde güzel gold tabi siz bilirsiniz

:) Öyle olabilir ama kız arkadaşım gold rengini aldı baktım felan çok dolgun çok canlıydı, bir erkeğe yakışmaz gibi geldi. Birde bir erkek arkadaş gold almış fakat birbirinden farklı gibi gördüm biri daha canlı biri daha soluk gibi geldi.

_EmiR_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:) Öyle olabilir ama kız arkadaşım gold rengini aldı baktım felan çok dolgun çok canlıydı, bir erkeğe yakışmaz gibi geldi. Birde bir erkek arkadaş gold almış fakat birbirinden farklı gibi gördüm biri daha canlı biri daha soluk gibi geldi.

ortam ışığına göre renk farklılık gösterebiliyo bende dikkat etmiştim

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ortam ışığına göre renk farklılık gösterebiliyo bende dikkat etmiştim

Aslında gold alıp 5 ten farklı olup 5s olduğunu belli olur diyorum :) ama hem erkek hem kızlar kullanır unis*x felan olur diye almıyorum :)

_EmiR_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında gold alıp 5 ten farklı olup 5s olduğunu belli olur diyorum :) ama hem erkek hem kızlar kullanır unis*x felan olur diye almıyorum :)

daha bi kaç saat önce siyah 5 le beyaz i değiştirdim şuan beyaz kullanıyorum değişiklik olsun diye ama 5s in spacegrey olanı yokmu onu gördüm normal 5 siyah tan biraz daha açık çok güzel bi rengi var çok tatlı benim gold beyaz felan gözümde değil uzay grisi gibi yok :)

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
daha bi kaç saat önce siyah 5 le beyaz i değiştirdim şuan beyaz kullanıyorum değişiklik olsun diye ama 5s in spacegrey olanı yokmu onu gördüm normal 5 siyah tan biraz daha açık çok güzel bi rengi var çok tatlı benim gold beyaz felan gözümde değil uzay grisi gibi yok :)

Aynen gri olmuş çerçevelerde gri boya dökülmesi derdi yok çok iyi.

_EmiR_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen gri olmuş çerçevelerde gri boya dökülmesi derdi yok çok iyi.

Ben siyah ip5 de arka sert kapak kullanmıştım çıkarıp takarken kenarları harap oldu telefonun çok rahatsız oldum rengi attı çerçeve aşındı resmen artık ne kapak ne jelatin orj. tercihimdir :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Samsung almada ne alıyorsan al tabi bu telefon için geçerli buz dolabı,tv vs de samsung iyidir

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben siyah ip5 de arka sert kapak kullanmıştım çıkarıp takarken kenarları harap oldu telefonun çok rahatsız oldum rengi attı çerçeve aşındı resmen artık ne kapak ne jelatin orj. tercihimdir :)

5S Space gray iPhone5 in siyahındaki gibi boya dökülmesi sorunu yokmuş diye biliyorum.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bence iPhone 5S Al Fakat Dediğin Note 3 Amerika Versiyonu İse Note 3.Çünkü S800 ve 3GB Ram Kullanıyor.Ama iPhone 5S Alırsan SpaceGray Al.Note 3 Alırsan Siyah Al.

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar. Foruma yeni üye oldum.

Iphone 3GS kullanıcıyım ve artık değişimin zamanı geldi. Özellikle IOS 6'dan beri telefon yavaşlığıyla çok canımı sıktı. Normalde Iphone fanıydım ta ki Samsung Note 3'ü görene kadar. Tabi bunda bayanlar için pembe modeli, ekran büyüklüğü, şarjının çok gitmesi ve arkasında ki suni deri olayı etkili oldu. Birde hepsiburada.com'da 32gb hafıza kartı hediyeli satmaları tabii totalde 64gb bir telefon olacağım aynı fiyata Iphone 16gb.

Benim için önemli olan telefon uzun ömürlü(2-3 yıl gitsin), takılmadan sorunsuz kullanılabilsin. Iphone 3GS'ten çok çektim. Çok müzikti oyundu yüklemem oynamamda. Tabi yinede kasmasın oyunlarıda arada oynarım :biggrin: Özellikle uygulamaları kasmamalı ve kamerası iyi olmalı özellikle ön kamera. Samsung Note 3 özellikleriyle kafa kafaya aynı 5S'le.

Beni düşündüren şey Samsung Galaxy S4 ile okuduğum yorumlar oldu. 1 yıl bile dayanmıyormuş takılıyormuş, rehber geç açılıyormuş, kasıyormuş, güncellemeler telefonu mahvediyormuş ve geç geliyormuş, şarjın şişme sorunu da cabası. Aynılarını Note 3'te de yaşarsam 2.000 lira verdiğim biraya yazık olucak. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Şimdiden teşekkürler :)

Öncelikle merhaba.
Siz ben çok fazla oyun oynamam ve telefon uzun ömürlü demişsiniz.Eğer tercihleriniz bu yöndeyse ben de 5S tercih etmelisiniz.Çünkü Note 3 kolay hasar alabilen bir telefon ve oyun oynamak isteyenler için daha uygun bir telefon.5S ise dayanıklıdır ve uzun ömürlüdür ve ön kamerası da gayet iyidir.Zaten benim bir arkadaşımda da var ve gayet iyi olduğunu söylüyor, kendisi memnun.
Yani benim fikrim 5S almanız ama tabii ki sizin takdiriniz :)

etendu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba.
Siz ben çok fazla oyun oynamam ve telefon uzun ömürlü demişsiniz.Eğer tercihleriniz bu yöndeyse ben de 5S tercih etmelisiniz.Çünkü Note 3 kolay hasar alabilen bir telefon ve oyun oynamak isteyenler için daha uygun bir telefon.5S ise dayanıklıdır ve uzun ömürlüdür ve ön kamerası da gayet iyidir.Zaten benim bir arkadaşımda da var ve gayet iyi olduğunu söylüyor, kendisi memnun.
Yani benim fikrim 5S almanız ama tabii ki sizin takdiriniz :)

Teşekkür ederim öneriniz için ben de öyle planlıyorum :) Oyundan ziyade film ve dizi çok izlerim büyük ekran o yüzden istiyordum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Galaxy Note 3 al.

Nedenini de açıklarsanız iyi olurdu :rolleyes:

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Teşekkür ederim öneriniz için ben de öyle planlıyorum :) Oyundan ziyade film ve dizi çok izlerim büyük ekran o yüzden istiyordum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Nedenini de açıklarsanız iyi olurdu :rolleyes:

Büyük ekran, S-Pen, daha iyi donanım.