Samsung Galaxy Note 3 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
bilgisayara driver kuramıyorum , başarısız oldu yazısı oluyor.Yardımcı olabilecek var mı?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

root'u başarıyla yaptım

Bilgisayarı gelişmiş başlangıç modunda başlat , sürücü imzalaması zorlamayı devre dışı bırak pc yeniden başlasın

astecrowder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam note 3 rusya rom attim orjinal surum yuklu neoda ne olur bilmiyorum ama yazilim sorunu vardi note 3 donuyodu kurdum daha hizli sarj daha az isinma s6dan bazi konularda hizli yazilim iyi hatta ole bi duzelmiski extra launcher muzik calar ve browser kurmadim hepsi istedigim gbi kafamdakiler gibi olmus evet yazilim gec geliyor ama samsung 50 model iphone tek model yapiyor beklemeye deger bir guncelleme en duzgun surum ama biraz daha sarj yiyo tamam ama 1 saatte nerdeyse tam dolu batarya ve gercekten hizli facebook instagram hatasi mesurdur oda kalkti baya bi iyilesmis tam donanim ve tam yazilim keyfi sonunda gelmis iphonecu arkadaslarada iosta kullandim ama androidte daha ozguruz ben bundan sectim eskiden olsa telefon dondu bir an 6+ alsammi dedim ama 5.0 herseyi ile tamam olmus

Kardesim ben 2. El note 3 aldim soyulma ile karsilasmadim cizik var ama saglam betona vurdu az bi hasar disinda cogu dusmeden cizik almadi kilifta olmadigi halde gider 4 pahali ama celik kasa secim senin 3 alip lollipop yaparsan 4e gerek yok benim kanaatim ama yok en iyisi dersen 1000 tl daha cok odeyip alirsin lollipopla pek fark kalmiyor ve benim dusuncem 3 daha karizmatik 4 biraz spor esintisi zorlanip a serisine uydurulmus gibi

Chrome cok yer hep acik o bende cildirmistim root atip sildim rusya rom 5.0 gelince daha rootlayama ama gram kasmadi cihaZ

O bir yazilim hatasi ekran elle kontrolde ole algiliyo biz gormesekte bazen 2.cil ekran aktivitesi bug gbi one cikiyo kapa ac reset yediginde duzelir sorun yok samsung reyize sordm

King root var aklinda bulunsun root yetkisi veriyo servise vercevinde fabrika ayarlarinda kendini komple siliyo knox sayac arttirmiyo 4.4.4 ustu yok ama butun 4.x.x surumlerini pat die kiriyo sorunsuz ve istedigin an kaldir yukle pcye gerek yok apk si var

kral43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung note 3 n9000q telefonuma lollipop 5 rom attim. Ilk zamanlarda problem yoktu şimdi telefon kendi kendine kapanmaya başladi.

Tekrar kit kat 4.4.2 yükleyebilirmiyim? Nasil yüklerim? Lollipoptan nasil kurtulurum? Telefonumu eski haline nasil getirebilirim?

LÂEDRİ-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5.0 rusya kullanıyorum ama ukrayna romunu merak ediyorum. Geçmeye değecek kadar fark var mı ?

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ey note 3 kullanıcıları beklenen güncelleme gelmiştir :D saldırın :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
n9005 modeli mevcut lollipop'dan eser yok OTA üzerinden beklemelimiyim öneriniz var mi UNITED ARAB EMIRATES yaziyor cihaz hakkındaki kısmında birleşik arap emirlikleri oluyor şimdi bu gelen pop bana gelmedi bana arap emirliklerindeki pop lazım öylemi yani anladığım dogrumu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Son güncelleme geldi. Kurulumu yapıldı. Ama karalama defteri çalışmıyor. Durduruldu uyarısı geliyor. Uygulama ayarlarından bakınca çalışıyor görünüyor. Ne yapabilirim bu konuda.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar not3 de gelen mesaj ve çagrıları siliyorum ama bunları ne kadar silsende bi yerden çıkıyormuş bunu bilen varmı yardım lütfen nerde saklıyor ögrenmem gerek

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Arkadaşlar not3 de gelen mesaj ve çagrıları siliyorum ama bunları ne kadar silsende bi yerden çıkıyormuş bunu bilen varmı yardım lütfen nerde saklıyor ögrenmem gerek

Bilgisayar ve telefonlarda silinen geçmişi geri getiren programlar var biraz araştırmayla bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Silinen herşeyi birebir getirmiyor ama bahsettiğiniz gibi mesajlarınıza ulaşabilirsiniz sanırım.

matrakçıparga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende neo var. ekranda birtakım kısımlarda dokunmatiği zayıfladı. garantiye girermi acaba?

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Lollipop yüklesem mi yuklemesem mi diyerek yorumlara baktım bir süre ancak meraklı yapım olumsuz yorumlara rağmen yuklemeye zorladı ve yükledim.

Şarjı su içer gibi kullanıyor, ısınmaya gelince yazın olmasa da kışın kisiyi sıcak tutacağı kesin, sırf bu sebeble bile kışın yüklenebilir.

Böyle gitmez diyerek yine meraklı :) yapım Wipe data ve cache resetle birde öyle dene diyerek daha ne kadar kötü olabilir dedim yukledigimde ki 3 gün önce resetledim kitkattan daha uzun şarj gidiyor ve ısınma sorunu yok kışın sıkı giyinmeye devam. Sorun yaşayan kullanıcı cihazları Wipe sonrası nasıl olur bilemem ancak fabrika ayarlarına dönmüş benim cihazda gayet stabil durumda çalışıyor. Belki bu şekilde sorun çözülebilir.

SerhaTGvn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kurdugum uygulamalardanmi bilinmez Yavaslik seziyorum takilma vs. Bazen dokundugumda acmiyor.Neredeyse 2 gune bir hard reset + Cache yapiyorum . Cihaza zarar verirmi surekli sifirlamak yada ne onerirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S Finder ile karalama defterine kaydettiklerimi görüyorum fakat uygulama açılmıyor. Canlı destekten sordum. veriyi silin dedi. Verilerim kaybolmasın diye denemedim siz deneyin belki ise yarar.

biyonik_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar galaxy note 3 (n9000q) kullaniyorum ve yaklaşik 3-4 haftadir telefonumun ekraninin üst kisminda sensörlerin olduğu kisimda ve kameranin olduğu yerde aşiri isinma var. Servise gönderdim ana kart değiştirildi, format atildi fakat ayni sorun yine devam ediyor. Telefonda facebook, twitter, whatsapp gibi uygulamalar yüklü oyun yüklü değil. Mesela twittera girdiğimde aşiri isiniyo, aktif olarak kullandiğimda aşiri isiniyo, stabil durumdayken bile cpu %90 dolaylarinda, lollipop güncellemesinden önce de vardi bu sorun. Lütfen yardimci olabilecek bir arkadaş var mi acaba?

dirlik95

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Note3 diz boyundan betona dusurdum ust metal kısmi bukuldu fakat ekranda hicbir sorun yok.Garanti kabul etmez ama fiyat ne kadar tutar bilgisi olan var mi? (Sadece metal kısmi mi degisir?)

Ç

Çikom

SDN Okuru
Note3 diz boyundan betona dusurdum ust metal kısmi bukuldu fakat ekranda hicbir sorun yok.Garanti kabul etmez ama fiyat ne kadar tutar bilgisi olan var mi? (Sadece metal kısmi mi degisir?)

Ben sordum 250 civarı dediler. Ekranla beraber değişiyormuş. Kendi servisi değildi eminim servis daha pahalıya değiştiriyor dur.

C

Cko

SDN Okuru
Son güncellemeler ile telefonum okadar ısındıki batarya şişti Şubat ta garanti dolacak neyse dedim yeni batarya aldım. Ama hala abuk subuk hatalar veriyor. Şimdide foto çekerken flaş patlayınca telefon kapanıyor bataryayı çıkarıp takmadan çalışmıyor. Anlamadım ki bunlar yeni model çıkardıkça eskileri bozulsun diyemi güncelleme yolluyorlar. Güncelleme esnasında resmen telefon kaynadı koku geldi içinden. Nette aynı sorunu yaşayanlar birçok şey denemiş ama sonuç değişmemiş. Yeni foto uygulamasından tutun fabrika ayarlarına kadar deneyen olmuş. Offf çok sinir oldum. Canım telefonu mahvettiler

Y

Ysfbyhn

SDN Okuru
Arkadaslar Merhaba
Note 3 kullanıyorum ancak indirdiği m müzikler müzik player a ve whatsapdan gelen resimler galeriye kaydedilmiyor vs vs. Bu konuda bilgisi olan var mı

dirlik95

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Arkadaslar Merhaba
Note 3 kullanıyorum ancak indirdiği m müzikler müzik player a ve whatsapdan gelen resimler galeriye kaydedilmiyor vs vs. Bu konuda bilgisi olan var mı
Pc den attığım müzikleri görmüyordu en son rest attım öyle düzeldi

bytlki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar ben de note 3 sahibiyim ve bir sorunum var. bir hafta önce 4.4.2'den 5.0'a geçtim ve güvenlik güncellemeleri dahil tüm güncellemeleri yaptım fakat şöyle bir sorun yaşıyorum bir uygulamayı açtıktan sonra başka bir uygulamayı açıyorum yani arka planda 2 uygulama açıkken birinden birine geçerken uygulamalar kendi kendini yeniliyor bu normal bir durum mu yoksa hard reset-format atmam mı gerekir ? yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,191
Arkadaşlar ben de note 3 sahibiyim ve bir sorunum var. bir hafta önce 4.4.2'den 5.0'a geçtim ve güvenlik güncellemeleri dahil tüm güncellemeleri yaptım fakat şöyle bir sorun yaşıyorum bir uygulamayı açtıktan sonra başka bir uygulamayı açıyorum yani arka planda 2 uygulama açıkken birinden birine geçerken uygulamalar kendi kendini yeniliyor bu normal bir durum mu yoksa hard reset-format atmam mı gerekir ? yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Eski bir cihaz diğerini arkada çalıştıramıyordur

bytlki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Eski bir cihaz diğerini arkada çalıştıramıyordur
hayır 5.0'a geçtikten sonra çalıştırıyordu normal biçimde ama en son gelen 2016-2017 güvenlik güncellemelerini yaptıktan sonra bu işte dengesizlik yapar oldu acaba hard format yapmak çözüm olur mu ?

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,191
hayır 5.0'a geçtikten sonra çalıştırıyordu normal biçimde ama en son gelen 2016-2017 güvenlik güncellemelerini yaptıktan sonra bu işte dengesizlik yapar oldu acaba hard format yapmak çözüm olur mu ?
Bir deneyin brlki düzrlir