Samsung Galaxy Note 3 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Meraba benim de note 3 neo var yeni aldım ve güncelleme yaparken bır çok kez olmadı tekrar güncelleme yapayım dediğim de %84te takıldı ve amblem hareket etmeyi bıraktı ben de bataryayı çıkartıp geri taktımsonra tekrar açtım güncelleme başladı %26da hata dedi ve telefon açılma ekranı çıktı SM-N7500Q SAMSUNG yazıyor açılma ekranında her zamanki gibi ama açılmıyor ekran öylece duruyor. nasıl düzeltebilirim üniversiteye yeni geldim başka şehirdeyim ve telefon bana çok lazım acil yardım bekliyorum: kt_kagantimur(.)hotmai l. com (e mail anlamışsınızdır umarım)
Rom st flashla

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Beyler bişi dicem benim note 3 un homes tuşu oynuyor ve Spen çok zor çıkıyor. Sizdede varmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar 2 aydır note 3 kullanıyorum telefonun kenarında bi çatlak fark ettim garantiye gönderdim ekran ve çerçeve değişti , geldikten sonra ekranın sol tarafında yaklaşık 1 parmak kalınlığında dikey bir bölgede s pen çalışmıyor, ama parmakla yazılabiliyor. manyetik kılıf kullanmıyorum onunla ilgili olabileceğini okudum.

Mehyace

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Polaris office viewerde actigim slaytin uzerine spenle nasil yazi yazabilirim slaytin salt okunur oldugunu soyluyo onu nasil degistirebilirim bilgisi olan varmi??

vova

Asistan
Reaksiyon puanı
1
GALAXY Note 3 Neo Türkiye için yeni yazılım. 2 Aralık 2014
Turkey (La Fleur)(TUR)SM-N7500QGALAXY Note 3 Neo
4.4.2N7500QXXUCNJ2
Turkey (La Fleur)(TUR)SM-N7500QGALAXY Note 3 Neo4.4.2N7500QXXUCNK2

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar note 3 tanıtımlarında easy clip (kolay kırpma) özelliği olduğu yazıyor, resmin çevresini kendi otomatik sınırlayıp kesiyormuş ama varmı gerçekten? (bi arkadaşım bunun note 4 s-pen özelliklerinden olduğunu söyledi ama note 3 de de var mı?) nasıl kullanılıyor bile biri tarif edebilirmi?

SpyChef

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s5 gibi bildirim çubuğu gelir mi bize de.s

Kısaca sürüm gelir s5'in herşeyi mükemmel

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
N9005 Modeller için lollipop yayınlanmaya başladı arkadaşlar.

SpyChef

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note3'ümün S-pen'in uzerindeki tuş çalışmıyor acaba ozelliklerinde mi kapalı? Bunu nasıl ogrenebilriim ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Herkese merhaba. Galaxy Note 3 SM-N9000Q sahibiyim. Telefonun özelliklerinde 3G Var yazıyor ancak ben Avea Online İşlemler'e girdiğimde cihazımın 3G desteğinin bulunmadığı gözüküyor. Kafam karıştı, cihazım mı 3G'yi desteklemiyor yoksa Avea mı cihazıma 3G desteği vermiyor anlamış değilim. 3G abonesi olmak için mesaj attığımda 3G'lisiniz diyor. Mobil Veri ile internete bağlanırken " H, H+ ve 3G " şeklinde 3 farklı şey görüyorum. Genellikle H oluyor, bazen E, bazen H+ bazen de 3G oluyor. Cihaz 3G'yi desteklemiyorsa o 3G yazısı neden çıkıyor ? Cihaz özelliklerinde neden 3G var yazıyor ? Cihaz 3G destekliyorsa Avea neden desteklemiyor diyor ? Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar internetden not 3 aldım model numarasıSM-N900 yazıyor ve yazılım güncelemesi yaptığımda cihazınız modifiye edildi yazılım güncelemesi mevcut değil yazıyor anlayamadım ne demek istiyor birde cihaz 4 4 2 olarak geldi daha öncede almıştık aynı yerden aynı cihaz o 4 2 2 ydi açılınca güncelleme yaptı kendi 4 4 2 olmuştu açama yazılım veya rot mu atmışlar cihaza şüphelendim

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
arkadaşlar internetden not 3 aldım model numarasıSM-N900 yazıyor ve yazılım güncelemesi yaptığımda cihazınız modifiye edildi yazılım güncelemesi mevcut değil yazıyor anlayamadım ne demek istiyor birde cihaz 4 4 2 olarak geldi daha öncede almıştık aynı yerden aynı cihaz o 4 2 2 ydi açılınca güncelleme yaptı kendi 4 4 2 olmuştu açama yazılım veya rot mu atmışlar cihaza şüphelendim
Evet cihaza root atmışlar. Korkacak birşey yok. Birçok Custom rom var yükleyin birini, hatta lolipop çıktı onu kurun.

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Herkese merhaba. Galaxy Note 3 SM-N9000Q sahibiyim. Telefonun özelliklerinde 3G Var yazıyor ancak ben Avea Online İşlemler'e girdiğimde cihazımın 3G desteğinin bulunmadığı gözüküyor. Kafam karıştı, cihazım mı 3G'yi desteklemiyor yoksa Avea mı cihazıma 3G desteği vermiyor anlamış değilim. 3G abonesi olmak için mesaj attığımda 3G'lisiniz diyor. Mobil Veri ile internete bağlanırken " H, H+ ve 3G " şeklinde 3 farklı şey görüyorum. Genellikle H oluyor, bazen E, bazen H+ bazen de 3G oluyor. Cihaz 3G'yi desteklemiyorsa o 3G yazısı neden çıkıyor ? Cihaz özelliklerinde neden 3G var yazıyor ? Cihaz 3G destekliyorsa Avea neden desteklemiyor diyor ? Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle cihazında sorun yok, h ve h+ 3g den biraz daha hızlı bağlantıdır. Avea'dan kaynaklanan uyarı ise avea nın internet sitesindeki telefon modellerini tanıma sistemi ile alakalı bir durum. Muhtemelen n9000q diye bir model tanımlamışlardır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yani sonuç olarak tam bir problem olmasa da Avea kaynaklı bir durum söz konusu. Hem bana cihazınız 3G desteklemiyor diyor hem de 3G'lisiniz diye mesaj atıyor. Acaba 3G'lisiniz diye bahsettiği cihazın kendisi değil de hattım mıdır ? Hattımın mı 3G abonesi olduğunu kastediyor acaba.. Anlamak mümkün değil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ayrıca internette 4.4.4 sürümüne sahip Note 3 videoları gördüm. Benimki 4.4.2 sürümünde şuan. Güncelleme gelirse direkt olarak 5.0 mı gelecek ? Çünkü o güncellemeyi çok istiyorum bana hitap ediyor tamamen lollipop güncellemesi...

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen arkadaşım rootluymuş cihaz aldığım yeri aradım sıkıntı olmayacanı garantili olduğunu söylediler satıcıya güvendiğimizden inandık yani. bildiğim kadarıyla root lanmış cıhazlar garanti dışı diye biliyordum ama satıcıdan daha önceki alışverişlerimizden dolayı güven duyduğumuzdan ilerde oluşabilecek bir sıkıntıda bizi arayın demesi yeterli oldu benim için
şimdi madem bu cihaz rootlu lolipopu kuralım dedim ama malesef burda bu konuyu bulamadım kolay kurulum yapabileceğim bir yol varmı xda ve yabancı benzer sitelerde birçok anlatım var fakat ybancı dil bilmediğimizden zaten fazlada anlamıyorum türkce olarak yardım eden olursa çok memnun olurum.

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
aynen arkadaşım rootluymuş cihaz aldığım yeri aradım sıkıntı olmayacanı garantili olduğunu söylediler satıcıya güvendiğimizden inandık yani. bildiğim kadarıyla root lanmış cıhazlar garanti dışı diye biliyordum ama satıcıdan daha önceki alışverişlerimizden dolayı güven duyduğumuzdan ilerde oluşabilecek bir sıkıntıda bizi arayın demesi yeterli oldu benim için
şimdi madem bu cihaz rootlu lolipopu kuralım dedim ama malesef burda bu konuyu bulamadım kolay kurulum yapabileceğim bir yol varmı xda ve yabancı benzer sitelerde birçok anlatım var fakat ybancı dil bilmediğimizden zaten fazlada anlamıyorum türkce olarak yardım eden olursa çok memnun olurum.

Babana bile güvenme ozellikle konu cihaz garantisi falansa

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Note 4 é çıkmadan note 3 é çıkarması garibim gitti bu işte bir terslik var ahahha